COVID-19 information

Vi passer på hinanden.

Men vi er stadig klar til at servicere dig.

Hos P. Christensen tager vi situationen med COVID-19 meget alvorligt og følger udviklingen tæt.

Kravet om brug af mundbind eller visir gælder fortsat i alle vores afdelinger. Derfor vil personalet i salgsudstillingen og de øvrige i offentlige tilgængelige lokaler bære mundbind eller visir. Det samme gælder vores kunder – og så i venteområderne.

Vi opfordrer til max 1 besøgende pr. husstand.

Vi efterlever naturligvis myndighedernes øvrige anbefalinger med rengøring, håndsprit og sikker afstand mellem kollegaer og besøgende.

Showrooms.

Vi har sørget for øget rengøring – og vores medarbejderne har ekstra fokus på hygiejne samt brug af håndsprit og mundbind. Derudover vil der være sikker afstand både ved bilerne og i venteområder.

Med myndighedernes restriktioner inden for detailhandel i juledagene, holder salgsafdelingerne lukket fra den 23. december 2020 frem til 28. februar 2021.

Fra 1. marts 2021 åbner showrooms for personbiler igen.

Pr. 10. januar 2021 tilbyder vi hjemmefremvisning og hjemmeprøvekørsler af biler i en radius på 35 km. fra pågældende afdeling.

Værkstederne.

Vi har taget alle vores forholdsregler, så vi undgår fysisk kontakt. Håndtrykket er erstattet af et smil – og nøglen kan trygt leveres i en pose, nøgleboks eller nøgleindkast. Vores teknikere benytter handsker når din bil bliver kørt til og fra værkstedet – og alle kontaktflader bliver desinficeret inden aflevering.

Skal vi hente din bil?

Du kan sende en forespørgsel på vores hente/bringe-service. Det tilbydes på vores Peugeot-, Citroën- og Honda værksteder i en radius af 20 km. fra afdelingerne i Kolding, Risskov, København Ø eller Albertslund. Dette foregår naturligvis også med respekt for kravene til hygiejne og desinficering. Kontakt os på 70 202 203 for at høre mulighederne.

Videofremvisning af bil.

Hvis du ønsker at blive hjemme, tilbyder vi også muligheden for at bestille en personlig videofremvisning af vores biler ved en salgskonsulent eller produktspecialist. Det kræver blot at du har FaceTime på din enhed

Afhentning af ny bil.

Hvis du havde set frem til at afhente din nye bil, så kan du naturligvis hente den som planlagt.

Men både du og vores medarbejder vil bære mundbind og engangshandsker ved udleveringen. Du har også mulighed for at få en videogennemgang af bilen efterfølgende, hvis du er mere tryg ved det.

Reservedele.

Der tages der forbehold for, at der kan opstå leveringstid ved reservedele eller andet, som er nødvendigt for arbejdets gennemførelse. Eventuel anslået reparations- og/eller leveringstid kan derfor blive udskudt. Du kan ikke i denne anledning gøre krav på erstatning.

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter på +45 70 202 203