COVID-19 information

Vi passer på hinanden.

Men vi er stadig klar til at servicere dig.

Hos P. Christensen tager vi situationen med COVID-19 meget alvorligt og følger udviklingen tæt.

Fra den 29. oktober 2020 er der indført nye krav om brug af mundbind eller visir i lokaler, hvortil offentligheden har adgang, f.eks. butikslokaler. Det vil sige, at vores personale i salgsudstillingen og de andre i offentlige tilgængelige lokaler, vil bære mundbind eller visir – og du som besøgende, også skal bære mundbind i vores afdelinger.

Vi efterlever naturligvis også myndighedernes øvrige anbefalinger med rengøring, håndsprit og sikker afstand mellem kollegaer og besøgende.

Showrooms.

Alle vores showrooms holder åbent som normalt. Vi har sørget for øget rengøring – og vores medarbejderne har ekstra fokus på hygiejne samt brug af håndsprit og mundbind. Derudover vil der være sikker afstand både ved bilerne og i venteområder. Derfor kan du stadig trygt besøge vores showrooms.

Værkstederne.

Vi har taget alle vores forholdsregler, så vi undgår fysisk kontakt. Håndtrykket er erstattet af et smil – og nøglen kan trygt leveres i en pose, nøgleboks eller nøgleindkast. Vores teknikere benytter handsker når din bil bliver kørt til og fra værkstedet – og alle kontaktflader bliver desinficeret inden aflevering.

Skal vi hente din bil?

Du kan sende en forespørgsel på vores hente/bringe-service. Det tilbydes på vores Peugeot-, Citroën- og Honda værksteder i en radius af 20 km. fra afdelingerne i Kolding, Risskov, København Ø eller Albertslund. Dette foregår naturligvis også med respekt for kravene til hygiejne og desinficering. Kontakt os på 70 202 203 for at høre mulighederne.

Videofremvisning af bil.

Hvis du ønsker at blive hjemme, tilbyder vi også muligheden for at bestille en personlig videofremvisning af vores biler ved en salgskonsulent eller produktspecialist. Det kræver blot at du har FaceTime på din enhed – og går til den ønskede side på (link // eller link til de enkelte)

Afhentning af ny bil.

Hvis du havde set frem til at afhente din nye bil, så kan du naturligvis gøre afhente den som planlagt. Men både du og vores medarbejder vil bære mundbind og engangshandsker ved udleveringen. Du har også mulighed for at få en videogennemgang af bilen hjemmefra, hvis du er mere tryg ved det.

Reservedele.

Pga. Corona COVID-19 tages der forbehold for, at der kan opstå leveringstid for nødvendige reservedele eller andet, som er nødvendigt for arbejdets gennemførelse. Eventuel anslået reparations- og/eller leveringstid kan derfor blive udskudt. Du kan ikke i denne anledning gøre krav på erstatning.

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter på +45 70 202 203