Elektrisk Scudo

Fiat E-Scudo

Vejl. pris fra 304.990 kr.

Elektricitet til din tjeneste!

Fiat Scudo er endelig på vej tilbage! Denne gang som noget helt nyt – nemlig en elektriskmotor: E-Scudo. Med E-Scudo, kan du vælge imellem to batterier: 50 eller 75 kWh – alt afhængig af dit behov. Du kan også vælge en konventionel dieselmotor.

Fiat E-Scudo fastholder samme multifunktionelle evner og til trods for dens kompakte ydre, så rummer varevognen en lastrumsvolume helt op til 6,6 m3 og kan nappe en lasteevne op til 1.200 kg, hvilket giver Fiat E-Scudo en utrolig effektiv lastrum, som er klar til enhver opgave. 

Med op til 14 aktive og passive sikkerhedssystemer og en yderst komfortabel kørestilling, gøres alle turene sikre med bl.a. blindvinkelalarm, bakkamera og vognbaneassistent.

Med det nye Moduwork, kan interiøret tilpasses til dit behov. Det avanceret system, kan gøre lastning af større materiale nemmere. Under passagersædet er der udviklet et lem, som kan forlænge lastrummets længde op til 3,32 m i Compact-versionen, 3,67 i standard-versionen og helt op 4,02 m i Maxi-versionen.

Elektrisk motor.

E-Scudo er en fuldelektrisk version af den konventionelle Scudo. E-Scudoen kommer med to batterier: 50 og 75 kWh. Med en tophastighed på 130 km/t, kan 50 kWh køre op til 230 km på en opladning og 75 kWh køre helt op til 330 km*, hvilket er nogle imponerende rækkevidder. 

Køreoplevelsen er smidig, hurtig og uden CO2-udledning, og du skal ikke bekymre dig om forbudte byzoner. 

*WLTP for blandet kørsel.

Fiat E-Scudo

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Fiat Professional samarbejdspartner i Kolding, Skejby og Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Fiat Professional og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores erhvervsteam her.

Casper Olesen Sørensen
Erhvervsrådgiver, varebiler
Clemmen Svendsen
Salgsrådgiver
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder
Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent, varebiler

Bestil en prøvetur

Fiat E-Scudo

Fiat Scudo CTA
Scroll to Top