Peugeot e-Partner

Elektrisk varevogn

Peugeot e-Partner

PEUGEOT E-PARTNER

Peugeot har lanceret endnu en fuldelektrisk varevogn – denne gang er det den eftertragtede og prisvindende, Peugeot Partner, som kan fås med en emissionsfri-motor, e-Partner. Varebilen er perfekt til dig, der ønsker at din virksomhed skal have en grønnere profil og et emissionsfrit køretøj, uden af gå på kompromis med hverken komfort eller udstyrsmuligheder.

Peugeot e-Partner går hverken på kompromis med udstyret eller komforten. e-Partner kommer i mange varianter, så du bedst muligt kan finde den udstyrsvariant til dit behov. Vælg mellem niveauerne: ZAP, PLUS og ULTIMATE.

Peugeot e-Partner har en rækkevidde helt op til 275 km på ren el – med mulighed for at øge rækkevidden op til 15% ved regenerativ bremsefunktion og langsom acceleration. e-Partner har en nytteevne op til 800 kg og en anhængervægt op til 750 kg. Derudover kan e-Partner på bare 30 min lade varevognen med 80% rækkevidde. 

Peugeot e-Partner findes i to længder: L1 med 4,40 meter og en volume på 4,4 m³ og L2 med 4,75 meter og en volume på 3,8 m³.  Med Multiflex bænksæde, kan e-Partner transportere op til tre personer. e-Partner har en højde på 1,90 meter. 

ELEKTRISK E-PARTNER

Du kan kende e-Partner ved det el-kendetegnende e som er Peugeots nul-emissions signatur og sin opladningsport, som findes under tankdækselklappen.

Indvendigt kan du se forskellen ved en køreprogramsvælger, hvor du normalt finder gearstangen.

Med MyPeugeot app kan du via din Smartphone aktivere og planlægge, hvornår varebilen skal oplade/monitorere opladningsstatussen og starte for-opvarmning eller afkøling af kabinen.

Derudover kan du løbende følge statistik på el-forbrug og lokalisere bilens position.

Få et tilbud tilsendt

Peugeot Partner

Priser på Peugeot Partner

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Peugeot samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Peugeot varebiler og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores erhvervsteam her.

Casper Olesen Sørensen
Erhvervsrådgiver, varebiler
Simon Bøjstrup
Erhvervskonsulent, varebiler
Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent, varebiler

Bestil en prøvetur

Peugeot e-Partner

Peugeot Partner
Scroll to Top