Stilren og dynamisk

Peugeot 308

Vejl. pris fra 299.990 kr.

Oplev eksklusiviteten i Peugeot 308

Peugeot 308 er en af vores mest populære modeller fra Peugeot, og det er ikke svært at forstå hvorfor! Peugeot 308 er kendt for sin høje ydeevne og effektivitet, hvilket gør den til det perfekte valg for bilentusiaster. Denne bil giver dig ikke kun et eksklusivt udtryk af elegant design, men også enestående teknologiske nyskabelser, der gør hver køretur til en behagelig oplevelse.

Udvendigt imponerer Peugeot 308 med sit banebrydende design, der omfatter en markant og majestætisk grill samt et smallere lysdesign, der giver bilen et eksklusivt og skarpt look. Du vil med sikkerhed blive bemærket, uanset hvor du kører hen.

Eksklusiviteten fortsætter inde i kabinen, hvor du vil blive mødt af Virtuelle i-toggles, avancerede sikkerhedssystemer og et dobbeltzoners klimaanlæg. Alt er skabt med fokus på både komfort og stil, så du kan nyde hver køretur i fulde drag.

Peugeot 308 er designet til at imødekomme dine forventninger og mere til. Den kombinerer imponerende ydeevne, stilfuldt design og innovative funktioner, der gør hver køretur til en fornøjelse. Uanset om du pendler til arbejde, tager på weekendture eller udforsker nye destinationer, vil Peugeot 308 være din pålidelige følgesvend. Med Peugeot 308 får du ikke bare en bil, du får en oplevelse. 

En 308 for alle

Peugeot 308 forstår vigtigheden af individuel præference og forskellige kørestile, hvilket afspejles i de motorvalg, som står til rådighed for dig – du kan nemlig frit vælge mellem diesel, benzin, el eller plug-in hybrid.

  • Benzin: Perfekt for en dynamisk og responsiv køreoplevelse.
  • Diesel: Ideel for længere ture med deres effektivitet.
  • Plug-in hybrid: Forener det bedste fra benzin og elektriske motorer.
  • Elektrisk: Den fuldt elektriske variant er lydløs og emissionsfri.

Uanset om din prioritet ligger på performance, effektivitet, grøn energi eller en blanding, har Peugeot 308 den rette motor til dig.

Lige så unik som dig

Virtuelle i-toggles

Virtuelle i-toggles

Oplev det innovative og virtuelle i-toggles (tilgængelig fra Allure niveau). Med i-toggles har du mulighed for at konfigurere din egen genvej, så du nemt og hurtigt kan tilgå dine favoritter. Eksempelvis telefonkontakter, klimaanlæg, medier mm. Placeringen er lige til – den sidder i midterkonsollen.

Peugeot i-Cockpit®

Det nye Peugeot i-Cockpit er endnu mere brugervenligt og intuitivt end før. i-Cockpittet giver dig nem adgang til alle funktionerne og den er skabt til at give dig de vigtigste informationer i instrumentbrættet. Det nye stilrene rat fås også med varme, som gør de køligere dage behagelige (muligt at tilkøbe. Standard i GT).

Peugeot 308

FULL LED Matrix

Peugeot 308 har fået den helt nye lyssignatur fra Peugeot. Lysdesignet er smallere, mere kompakt og mere moderne, hvilket giver 308’eren en dynamisk og stærk front. Med LED kørelys (fra Allure nievau) fås lysdesignet med de velkendte “hugtænder”, som giver Peugeot 308 et eksklusivt og skarkpt look.

Book en prøvekørsel her

Ny Peugeot 308

Priser på Peugeot 308

Peugeot E-308

Den nye Peugeot E-308 er udstyret med et helt nyt 54 kWh højspændingsbatteri, en ny 115 kW (156 hk) motor og 260 Nm drejningsmoment, som giver modellen en lynhurtig reaktion og en flot rækkevidde på over 400 km (WLTP). 

E-308 har også helt nye 18″ alufælge, som er specialudviklet til de fuldelektriske versioner og som er designet til at optimere på køreoplevelsen og den aerodynamiske effektivitet. 

Oplev Peugeot E-308 hos din nærmeste P. Christensen.

Førsteklasse kabine

Komforten i Peugeot 308 er designet med øje for detaljen, hvilket sikrer en førsteklasses oplevelse for alle passagerer. 308 byder bl.a. på:

  • Ergonomiske sæder: Der støtter dig på de rette steder og mindsker træthed på lange ture.
  • Støjreduktion: En kabinestruktur, der effektivt dæmper vejudsug og motorstøj for en roligere køreoplevelse.
  • Avanceret affjedringssystem: Sikrer en jævn og behagelig tur, selv på ujævne veje.

Hver funktion er finjusteret for at sikre, at din rejse i en Peugeot 308 er ikke kun en transportform, men et frirum af velvære.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Se Victor præsentere E-308

Komfort i højeste klasse

Blind Spot Assist

Med Peugeots Blind Spot Assist, hjælper din Peugeot med dine blinde vinkler. Befinder der et andet køretøj i din blinde vinkel, advarer systemet dig med en advarelseslampe mod at trække ud til siden. Advarelseslampen kommer til syne i sidespejlet.

Adaptiv fartpilot

Med adaptiv fartpilot kan du indstille din ønskede fart og bilen sørger selv for at holde farten på vejen. Når bilen kommer tæt på en forankørende, vil systemet automatisk selv bremse og nedjustere farten indtil det forankørende fartøj ikke længere er i feltet.

360° kamera

Som ekstra udstyr kan Peugeot 308 udstyres med et 360° kamera. 360° kameraet har fire kameraer omkring bilen, så du har et udsyn fra alle bilens vinkler. 

MirrorScreen

Med MirrorScreen-teknologien har du mulighed for at tilkoble din smartphone via Apple CarPlay eller Android Auto, så du nemt og hurtigt kan foretage opkald og spille dit yndlingsmusik. Via en USB-indgang har du også mulighed for at oplade din mobil på farten.

Automatisk klimaanlæg, 2-zoner AQS

Som standard har Peugeot 308 automatisk klimaanlæg med 2-zoner AQS (Air Quality System med HE filter). HE-filter beskytter bl.a. mod (u)organiske dampe, generende lugte, sure gasser m.m. Med 2-zonet klimaanlæg, kan føreren og forsædepassageren tilpasse forskellige temperaturer.

Varme i forsæder

Peugeot 308 har du som standard mulighed for at få varme i sæderne foran - så de køligere dage kan bare komme an.

Peugeot 308 (2021)

Sammenlign Peugeot 308 (2021) med forgængeren (2013).

Peugeot 308 Ny Peugeot 308

myPeugeot app

Med myPeugeot kan du holde forbindelsen med din bil hele tiden. Med myPeugeot har du bl.a. mulighed for at se statussen på din bils lokalisering.

Du kan også se din kørselsdata. Du får også nem og hurtig adgang til evt. assistance og du kan holde styr på serviceeftersyn og evt. reparationer på din bil.

Har du Peugeot 308 med plug-in hybrid, kan du også se (og styre) batteriopladningen og evt. kabinetemperaturen i bilen.

Retouch by: Wetouch Imagework

Er du klar til køre Peugeot 308 Hybrid?

Den nye Peugeot 308 fås med en plug-in hybrid motor og har en rækkevidde op til 60 km på ren el. Peugeot 308 fås med to hybridmotorer: 225 e-EAT8 og 180 e-EAT8.

– 225 e-EAT8 indeholder har en PureTech motor med 180 hk (132 kW), en elmotor på 81 kW og en e-EAT8 automatgearkasse (8-trin).

– 180 e-EAT8 har en PureTech motor ed 150 hk (110 kW), en elmotor på 81 kW og en e.EAT8 automatgearkasse (8-trin).

For 100% opladning estimeres tiden med en almindelig stikkontakt (6A, 220V) ca. 10 timer, hvorimod en Clever ladeboks har en ca. ladetid på 4 timer.

Priserne gælder nye Peugeot Plug-in hybrid købt hos autoriserede Peugeot-forhandlere. Tilbuddet gælder for både private og erhverv. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Alle Clever priser er inkl. moms med binding i seks måneder. Mindsteprisen til en Peugeot plug-in hybrid er 9.714 kr. med Clever Unlimited og 1.740 kr. med Clever Unlimited Network. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per. måned. Ladeboksen med ubegrænset garanti er Clevers ejendom og installeres på en valgfri privatadresse. Kunden skal sørge for nedtagning ved ophør af abonnementet. Der kan være ekstra ydelser ifm. installationen, fx stillads- og gravearbejde, som kunden betaler. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkår.

Oplev Peugeot 308

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Peugeot samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro. 

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Peugeot og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores salgsteam her.

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Sebastian Oksby Dinesen
Brand Manager
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Sælger

Book en prøvetur her

Peugeot 308

Ny Peugeot 308
Scroll to Top