Mercedes-AMG

GLC Coupé

Vejl. pris fra 1.441.015 kr.

Aggressiv, men elegant AMG

Mercedes-AMG GLC Coupé oser af AMG’s karakteristiske stil. Med sin muskuløse og aggressive AMG-front, der præges af de ikoniske vertikale lameller og de store, dominerende luftindtag, signalerer GLC Coupé en utæmmelig trang til at suse gennem landskaberne.

Dens slanke og aerodynamiske silhuet, der kombinerer elegance og funktionalitet, får ikke kun modellen til at fremstå mere eksklusiv og tiltalende for øjet, men den bidrager også væsentligt til at minimere luftmodstanden. Dette forbedrer ikke bare bilens effektivitet og performance, men sikrer også et forbedret vejgreb, der giver en sikrere og mere stabil køreoplevelse under alle vejrforhold. Sammenfattende er Mercedes-AMG GLC Coupé et mesterværk af en bil, der både er en fryd for øjet og en fornøjelse at køre.

Indvendigt inviterer Mercedes-AMG GLC Coupé dig på en eksklusiv oplevelse med luksuriøse AMG Performance sportssæder, der byder på ekstraordinær komfort og støtte, udsmykket med specialdesignede AMG-syninger, der tilføjer et særligt touch af raffinement. Dertil kommer et AMG Performance rat i sort DINAMICA-mikrofiber, der ikke kun tilbyder et overlegent greb, men også forstærker den sportslige fornemmelse i kabinen, hvilket gør hver køretur til en unik oplevelse.

Mercedes-AMG GLC Coupé byder på to motorvarianter: 43 4MATIC og 63 S E Performance, som begge byder på en kraftfuld og lynhurtig performance. Med 63 S E Performance får du en 4,0 liters V8-biturbomotor med en elektrisk turbolader inspireret af Formel 1-teknologi, som byder på en samlet systemydelse på 680 hestekræfter.

AMG Power

Mercedes-AMG GLC Coupé tilbyder to motorvarianter, der imødekommer forskellige behov og præferencer.

  • 43 4MATIC: 3,0 liters V6-biturbomotor med 421 hk, 500 Nm og en acceleration fra 0 – 100 km/t på 4,8 sekunder
  • 63 S E Performance: 4,0 liters V8-biturbomotor med 1020 Nm og en acceleration fra 0 – 100 km/t på 3,5 sekunder

Uanset hvilken motor du vælger fra AMGs imponerende udvalg, kan du forvente en aggressiv og karakteristisk AMG-motorlyd, der skiller sig ud med sin dybe brummen og høje ydeevne.

GLC Coupé er mere end blot en SUV

Mercedes-AMG GLC Coupé

Unikt og atletisk design

Det første, der fanger øjet ved Mercedes-AMG GLC Coupé, er dens distinkte og dynamiske design. Den sportslige silhuet, kombineret med AMG-styling, giver modellen et kraftfuldt udtryk. GLC Coupé skiller sig ud med sin slanke profil og muskuløse kurver.

Mercedes-AMG GLC Coupé - fælge

Ekstraordinær ydeevne

Hjertet i enhver AMG-model er dens motor, og GLC Coupé er ingen undtagelse. Udstyret med avancerede motorer, der tilbyder en optimal balance mellem kraft og effektivitet, sikrer GLC Coupé en oplevelse, der får pulsen til at stige.

Mercedes-AMG GLC Coupé - interiør

Topmoderne teknologi

Indvendigt bliver fører og passagerer forkælet med luksuriøse materialer, komfortable siddepladser og intuitiv teknologi. GLC Coupé er udstyret med det nyeste indenfor infotainment og køreassistentsystemer, hvilket garanterer en sikker kørsel.

Mercedes-AMG E-Klasse Sedan
Mercedes-AMG E-Klasse Sedan
Mercedes-AMG E-Klasse Sedan - fælge
Mercedes-AMG E-Klasse Sedan - motor
Mercedes-AMG E-Klasse Sedan

AMG RIDE CONTROL er en avanceret affjedringsteknologi, designet til at tilbyde en uovertruffen balance mellem komfort og dynamisk kørsel. Denne teknologi er udstyret med adaptiv justering, som automatisk tilpasser affjedringens hårdhed efter vejforholdene og kørestilen.

Dette sikrer optimal kørekomfort under alle forhold, samtidig med at bilens stabilitet og agilitet forbedres, især i høj hastighed eller under aggressive manøvrer. Systemet arbejder ved at anvende elektronisk styrede støddæmpere, der kan justeres i realtid, hvilket gør at føreren kan skifte mellem forskellige køreindstillinger – fra komfortfokuseret til sportsligt skarp.

Dette giver en unik køreoplevelse, hvor luksus og performance forenes på en måde, kun AMG kan levere.

AMG Performance 4MATIC sikrer en perfekt balanceret kraftoverførsel mellem for- og baghjulene. Teknologien tilpasser sig dynamisk efter vejforholdene og kørestilen, hvilket giver føreren en forøget følelse af kontrol og sikkerhed under alle kørselsforhold.

Uanset om det er skarpe sving, høj hastighed på motorvejen eller udfordrende terræn off-road, sørger 4MATIC systemet for, at bilen forbliver stabil.

Denne intelligente firehjulstræksteknologi kombinerer også med AMGs elektroniske differentialespærre og dynamiske undervogenssystemer for at yde en ubesværet men præcis kørselsoplevelse.

AMG DYNAMIC SELECT giver dig magten til at ændre køretøjets karakter med et enkelt tryk på en knap. AMG DYNAMIC SELECT tilpasser motorens respons, gearskiftets timing og styringens følsomhed, så du kan skifte mellem en række forudindstillede køremodusser som “Comfort”, “Sport”, “Sport+” og “Individual”.

  • Comfort“: fokuseres der på effektivitet og en rolig køreoplevelse, optimal til lange ture
  • Sport” eller “Sport+”: frigør bilens fulde potentiale, hvor motoren responderer hurtigere, gearskiftene sker hurtigere, og udstødningslyden bliver mere fremtrædende – alt sammen designet til at levere en mere intens og engagerende køreoplevelse
  • Individual“: tillader dig at skræddersy indstillingerne efter personlige præferencer, og skabe en helt unik køreoplevelse

AMG DYNAMIC SELECT forvandler Mercedes-AMG GLC Coupé til et sandt mesterstykke af fleksibilitet og performance, hvilket sikrer en optimal kørsel uanset situation.

AMG kombiinstrumentering i Mercedes-AMG GLC tilbyder brugeren en intuitiv og interaktiv oplevelse, designet til at holde føreren fuldt informeret og engageret i kørslen.

Displayet kan skræddersyes til at vise en række forskellige informationer, lige fra traditionelle kørselsinformationer som hastighed og omdrejningstal, til mere avancerede telemetridata som lap-tider og G-kraft målinger. Dette sikrer, at føreren altid har adgang til relevant information, afhængig af kørestil og behov.

Med AMG-specifikke indstillinger som “Classic”, “Sport” og “Supersport” kan føreren vælge visningsmodus ud fra personlige præferencer, hvor “Supersport” for eksempel giver et centralt omdrejningstællerudseende, der understreger bilens performance-fokuserede design. Displayets højoplyste grafik og farver ændrer sig også afhængigt af køremodus, hvilket yderligere forstærker den dybdegående køreoplevelse.

AMG TRACK PACE er designet til køreeentusiaster, der ønsker at forbedre deres køreevner på banen. Denne virtuelle raceingeniør giver detaljeret, realtidsdata og analysere din køreperformance på lukkede racerbaner.

Funktionen registrerer blandt andet din omgangstid, accelerationshastighed og bremsepunkter, hvilket hjælper dig med at identificere, hvor der er rum for forbedringer. Det gør det muligt for føreren at analysere kørslen i detaljer efterfølgende og stræbe efter at slå personlige rekorder, hvilket tilfører en ekstra dimension af spænding og personlig udvikling til hver eneste køretur. Med AMG TRACK PACE bliver hver tur til banen en mulighed for at udfordre sig selv og finpudse sine kørefærdigheder.

Priser på Mercedes-Benz GLC Coupé

Vil du vide mere?
GLC coupé AMG - sort

Det perfekte samspil

Unik kombination af maksimal dynamik og en ekstremt høj hverdagsduelighed udgør kernen i denne avancerede teknologi.

Det, der gør denne kombination mulig, er det perfekte samspil mellem AMG ACTIVE RIDE CONTROL sportsundervognen og det specifikt AMG-behovstilpassede adaptive dæmpningssystem ADS PLUS. Dette avancerede system er designet til at tilpasse sig forskellige køreforhold, hvilket sikrer en optimal køreoplevelse, uanset om det er på en snoet landevej eller en travl bygade.

Denne teknologi repræsenterer det ypperste inden for ingeniørkunst og er et vidnesbyrd om AMG’s dedikation til at levere enestående ydeevne og komfort.

Eksteriør i topklasse

AMG-eksteriøret på Mercedes-AMG GLC Coupé er en mesterklasse i design, der balancerer mellem aggression og elegance.

  • Aggressiv front: Den AMG-specifikke kølergrill med dens karakteristiske vertikale lameller og de store luftindtag
  • AMG-alufælge: De AMG-specifikke alufælge tilføjer et ekstra lag af eksklusivitet
  • Aerodynamisk design: De skulpturelle, aerodynamiske konturer sikrer en optimeret luftstrømning for bedre præstationer

Det muskuløse, aggressive og samtidigt elegante design på Mercedes-AMG GLC Coupé forbliver tro mod AMG’s arv og lover en uforglemmelig tilstedeværelse på vejen.

GLC Coupé

Mercedes-Benz GLC Coupé skiller sig ud med sin kombination af SUV-styrke og coupé elegance, imponerende med sportslige bagparti, kraftfulde konturer og æstetisk design. 

Den tilbyder avancerede teknologier som halvautomatisk køreevne med FAP5-generationens Køreassistancepakke, MBUX-stemmestyring for en personlig kørselsoplevelse, og exceptionel komfort med AIR BODY CONTROL luftaffjedring og ergonomisk designede sæder. 

GLC Coupé repræsenterer luksus og banebrydende design for dem, der værdsætter detaljer og avanceret teknologi.

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-Benz værksted

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-AMG GLC Coupé - interiør

Mercedes-Benz User Experience

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev Mercedes-AMG GLC Coupé
Vi er klar til at hjælpe dig

Vores produktspecialister spiller en afgørende rolle i at formidle den ekspertise og passion, der ligger bag hvert Mercedes-Benz og Mercedes-AMG køretøj.

Med en dyb forståelse for både brandets historie og de tekniske detaljer i hvert køretøj, står vores to eksperter klar til at guide hver eneste kunde gennem deres rejse. Deres dedikation og ekspertise sikrer, at hver købsoplevelse ikke blot er en transaktion, men en rejse ind i Mercedes-Benz og Mercedes-AMGs verden af sofistikeret luksus og avanceret teknologi.

Mød vores produktspecialister her.

Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-AMG samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz, Mercedes-EQ og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Jan Lauridsen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgstrainee, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Scroll to Top