Sporty og stilsikker

Mercedes-Benz GLE Coupé

Vejl. pris fra 1.341.001 kr.

En luksuriøs SUV med sporty attitude

GLE Coupé tilbyder en uovertruffen komfort med ergonomiske sæder med Memory-pakke, et panoramasoltag og et avanceret klimasystem. Den lange akselafstand giver god benplads til både for- og bagpassagerer, mens den støjsvage kabine sikrer en fredelig køretur. Infotainmentsystemet MBUX med touchskærm og intuitiv betjening giver adgang til en række funktioner, herunder navigation, kommunikation og underholdning.

GLE Coupé har et markant og dynamisk design med en sporty silhuet, elegante linjer og kraftfulde proportioner, der giver bilen et imponerende udseende på vejen. MULTIBEAM LED-forlygter sørger for optimal belysning under alle forhold, hvilket ikke kun forbedrer sikkerheden ved natkørsel, men også øger kørekomforten markant. Detaljerne i interiøret, fra de fine materialer til den avancerede teknologi, sikrer, at du oplever ren køreglæde hver gang du sætter dig bag rattet.

GLE Coupé er spækket med den nyeste teknologi, der øger både komforten og sikkerheden. Den har blandt andet adaptiv fartpilot (DISTRONIC), aktiv styring, og Advanced Plus Pakke som inkluderer Adaptive Highbeam Assist, Parkeringspakke med 360° kamera, KEYLESS-GO-pakke, Memory-pakke og Fingerprint scanner. Derudover tilbyder den et bredt udvalg af førerassistentsystemer, der gør det nemmere og mere sikkert at køre.

GLE Coupé fås med 450 d 4MATIC dieselmotor, der leverer en kraftfuld og effektiv køreoplevelse. Denne motor sikrer, at du har masser af moment og ydeevne til både bykørsel og lange motorvejsture. Du kan også vælge en plug-in hybridversion, der kombinerer dieselmotoren med en elmotor for at give dig en rækkevidde på op til 100 km på ren el. Uanset om du leder efter en luksuriøs SUV til lange køreture eller en sporty bil til sjov kørsel, er Mercedes-Benz GLE Coupé et perfekt valg.

Din intelligente hjælper

Med den seneste generation af førerassistent- og sikkerhedssystemer kan Mercedes GLE Coupé hjælpe dig i så godt som enhver køresituation og give dig en mere sikker og komfortabel køreoplevelse.

Oplev avancerede systemer som førerassistentpakke Plus med PRE-SAFE® Impuls Side, der kan beskytte dig ved sidekollisioner, og aktiv afstandsassistent DISTRONIC (Active Distance Assist DISTRONIC), som hjælper med at holde dig i din bane under tæt trafik.

MULTIBEAM LED-forlygter for optimal belysning under alle forhold samt Parkeringspakke med 360° kamera, der gør parkering til en leg, er også inkluderet.

Den bedste kombination af SUV og coupé

Mercedes-Benz GLE MBUX

Avanceret sikkerhedsteknologi

GLE er udstyret med banebrydende sikkerhedsteknologier. Dette inkluderer aktiv bremseassistent og blindvinkelsassistent, som arbejder sammen for at sikre din sikkerhed og tryghed på vejen. Takket være disse funktioner kan du køre med ro i sindet, vide at bilen hjælper dig med at forudse og reagere på potentielle farer.

Mercedes-Benz GLE

Effektivitet og ydeevne

Med en motor, der er optimeret til både kraft og effektivitet, leverer GLE enestående ydelse uden at gå på kompromis med brændstoføkonomi. Dette opnås gennem innovative løsninger som ECO Start/Stop-systemet og DYNAMIC SELECT, der giver dig mulighed for at skræddersy din kørselsoplevelse til netop dine behov.

Mercedes-Benz GLE

Sporty og elegant design

GLE fra Mercedes-Benz er en SUV, der udstråler kraft og elegance. Den har et stilrent og atletisk design med en række markante detaljer, der giver den et unikt udtryk. Den dominerende kølergrill med stjernen placeret i midten, de markante luftindtag, de skarpe linjer og dens sporty silhuet, giver GLE et majestætisk udtryk.

Forespørg en prøvekørsel her
Mercedes-Benz GLE Coupé
AIRMATIC i Mercedes-Benz EQE Sedan
Bagakselsstyring i Mercedes-Benz EQE Sedan
Mercedes-Benz EQE Sedan - Premium Pakke
Mercedes-EQ EQE panorama soltag
Energizing Air Control i Mercedes-Benz EQE Sedan
Energizing Air Control i Mercedes-Benz EQE Sedan
AIRMATIC i Mercedes-Benz EQE Sedan
Mercedes-Benz EQE Sedan - DIGITAL LIGHT
Mercedes-EQ EQE panorama soltag
Parkeringspakke med 360°-kamera i Mercedes-Benz EQE Sedan

Parkeringspakken med 360°-kamera er en avanceret funktion, der gør parkering og manøvrering med Mercedes-Benz GLE både lettere og sikrere. Denne funktion består af flere kameraer placeret rundt om bilen, som sammen skaber et 360° overblik over området omkring bilen. Dette giver føreren en detaljeret visuel repræsentation på bilens display, som hjælper med at identificere forhindringer og begrænsninger i nærheden, både under parkering og ved lav hastighedskørsel.

  • Forbedret sikkerhed: Reducerer risikoen for mindre skader ved at give et klart overblik over omgivelserne.
  • Større bekvemmelighed: Gør det lettere at parkere i trange rum, da føreren har et komplet billede af bilens placering.
  • Øget selvtillid: Hjælper føreren med at føle sig mere sikker, når de manøvrerer i komplekse situationer.

Denne teknologi understøtter aktivt føreren og sikrer en ubesværet parkeringsoplevelse, hvilket gør den til en værdifuld tilføjelse for alle, der værdsætter komfort og sikkerhed.

Førerassistentpakke Plus er designet til at forbedre sikkerheden og kørekomforten ved at assistere føreren på vejen gennem avanceret teknologi. Førerassistentpakke Plus omfatter en række intelligente systemer, herunder:

  • Aktiv afstandsassistent DISTRONIC (Active Distance Assist DISTRONIC)
  • Aktiv køassistent
  • Aktiv blindvinkelassistent
  • Aktiv bremseassistent med krydsfunktion, der samarbejder om at forebygge ulykker og mindske førerens belastning under kørsel

Funktionerne udnytter avancerede sensorer og kameraer rundt om bilen til løbende at analyse trafiksituationen. For eksempel justerer den adaptive fartpilot automatisk bilens hastighed for at holde sikker afstand til forankørende biler, mens aktiv styreassistent hjælper med at holde bilen centreret i kørebanen.

Ved at integrere disse teknologier tilbyder Førerassistentpakke Plus en mere sikker, pålidelig og afslappende køreoplevelse, hvilket er særligt værdifuldt på lange ture eller i komplekse trafiksituationer.

Anhængermanøvreassistenten er en avanceret teknologi, der gør det markant nemmere at manøvrere med en anhænger.

Systemet tager kontrol over styringen af bilen, mens føreren kun behøver at håndtere speeder og bremse. Dette hjælper med at mindske risikoen for uheld og skader, især i trange områder og under vanskelige kørselsforhold. I GLE Coupé aktiveres anhængermanøvreassistenten ved at vælge bakgear og på tryk af en knap, hvorefter systemet beregner de optimale styrebevægelser for at sikre en præcis og sikker manøvrering.

Ved hjælp af kameraer og sensorer, kan systemet også registrere omgivelserne og reagere proaktivt for at undgå forhindringer, hvilket gør det både tidsbesparende og stressreducerende for føreren.

Adaptiv fjernlysassistent er en innovativ funktion, der forbedrer sikkerheden og komforten under kørsel i mørke. Denne teknologi justerer automatisk lyskeglen fra forlygterne, så de giver maksimal belysning uden at blænde andre trafikanter. Her er hvordan den fungerer:

  • Automatisk tilpasning: Systemet overvåger løbende forholdene foran bilen ved hjælp af sensorer og kameraer. Når det registrerer forankørende eller modkørende trafik, tilpasses det automatisk fjernlysets rækkevidde og retning.
  • Forbedret synlighed: Ved at optimere lyskeglen sikrer teknologien, at chaufføren har den bedst mulige sigtbarhed, hvilket gør det sikrere at køre om natten eller under dårlige lysforhold.
  • Komfort for alle: Ved at reducere risikoen for at blænde andre trafikanter bidrager teknologien til en mere behagelig og sikker rejse for alle på vejen.

Ved at anvende adaptiv fjernlysassistent sikrer du, at din køreoplevelse ikke blot er sikker og komfortabel for dig, men også tager hensyn til sikkerheden og komforten for andre trafikanter.

Oplev enestående komfort og støtte med multikonturforsæder til fører og passager i den nye Mercedes-Benz GLE. Disse avancerede sæder er designet til at tilpasse sig din kropsform og give optimal støtte under kørslen.

Flere indstillingsmuligheder:

  • Justér sædets kontur i forskellige områder for at opnå en perfekt pasform.
  • Vælg mellem forskellige massageprogrammer for at afspænde dine muskler.
  • Justér sædets hårdhed for at finde den perfekte balance mellem komfort og støtte.

Fordele ved multikonturforsæder:

  • Øget komfort: Sæderne tilpasser sig din kropsform og giver optimal støtte, uanset din kropsbygning.
  • Mindre træthed: Massageprogrammerne hjælper med at afspænde dine muskler og reducere træthed under lange køreture.
  • Forbedret ergonomi: Den justérbare sædehårdhed og kontur hjælper dig med at finde en ergonomisk korrekt kørestilling.

DYNAMIC SELECT giver dig mulighed for at tilpasse bilens køreegenskaber efter forskellige forhold og personlige præferencer. Med et enkelt tryk på en knap kan du vælge mellem flere køreprogrammer, som justerer motorens respons, gearskiftmønstre, styretøjets karakteristik og affjedringens indstillinger.

De tilgængelige køreprogrammer omfatter:

  • “Comfort” for en afslappet og jævn kørsel
  • “Sport” for en mere dynamisk og sporty oplevelse
  • “Eco” for økonomisk kørsel med lavere brændstofforbrug
  • “Off-Road” for optimeret trækkraft og kontrol på ujævnt terræn
  • “Individual”-programmet, hvor du kan kombinere forskellige indstillinger efter din smag

DYNAMIC SELECT-systemet gør det muligt at tilpasse GLE Coupé fra en luksuriøs og komfortabel cruiser til en sportslig og spændende køremaskine med blot et par justeringer, hvilket sikrer den ultimative køreoplevelse under alle forhold.

E-ACTIVE BODY CONTROL er et af de mest avancerede og intelligente undervognssystemer, der nogensinde er udviklet af Mercedes-Benz. Det kombinerer en hydropneumatisk affjedring med et fuldt aktivt, individuelt hjulstyringssystem, som gør det muligt at optimere både komfort og køredynamik under alle kørselsforhold.

Ved at bruge et 48-volt system kan E-ACTIVE BODY CONTROL justere affjedringen på hvert hjul uafhængigt, hvilket giver enestående frihed til at tilpasse bilens køreegenskaber i realtid. Systemet scanner vejen foran dig ved hjælp af en stereokamera og indsamler data om vejoverfladen for at forberede affjedringen på eventuelle ujævnheder.

Denne forudseende teknologi gør, at GLE Coupé kan udligne vejbump og ujævnheder næsten fuldstændigt, hvilket giver en flydende køreoplevelse.

Mercedes-Benz’ 4MATIC firehjulstræk er en avanceret trækkontrolteknologi, der sikrer optimal trækkraft og stabilitet under alle køreforhold.

Systemet fordeler kraften mellem for- og baghjulene, afhængigt af vejens tilstand og køretøjets dynamik, hvilket giver en mere sikker og kontrolleret køreoplevelse. 4MATIC arbejder i tæt samarbejde med bilens elektroniske stabilitetsprogram (ESP), hvilket forbedrer grebet og minimerer risikoen for skrid under accelerering eller på glatte underlag.

Denne intelligente trækkontrol tilpasser sig løbende og sørger for, at du som fører altid har den bedste mulige kontrol over køretøjet, uanset om du befinder dig på en regnvåd motorvej eller på en udfordrende offroad-rute.

MERCEDES-BENZ GLE coupé

Få din Mercedes-Benz som du ønsker den.

Oplev mulighederne for standard- og metallak her.

Vælg farve

Standardlak
  •  
Metallak
  •  
Mercedes GLE coupé - sort

Priser på Mercedes-Benz GLE Coupé

Enestående komfort

Fra det øjeblik du træder ind i den rummelige kabine, omfavnes du af luksuriøse materialer og avanceret teknologi, der løfter din køreoplevelse.

Multikontursæderne med massagefunktion tilpasser sig din kropsform og sikrer optimal støtte under både korte og lange ture. Det automatiske klimaanlæg opretholder behagelig temperatur og luftkvalitet i hele kabinen, uanset vejret udenfor. Med Burmester® surround sound system forvandles din GLE til en koncertsal med en imponerende lydoplevelse.

Avancerede førerassistentsystemer som adaptiv fartpilot og aktiv vognbaneassistent reducerer stress og skaber en afslappet kørselsoplevelse.

Opdateret MBUX

MBUX-systemet (Mercedes-Benz User Experience) i GLE Coupé opererer nu med en række nye funktioner, der gør kørslen både lettere og mere behagelig.

MBUX-systemet giver dig bl.a. mulighed for at åbne og lukke vinduerne og panoramasoltaget med enkle stemmekommandoer, så du kan tilpasse kabineoplevelsen uden at tage hænderne fra rattet.

Med ENERGIZING programmerne, kan du regulere belysningen, lyden, duftudledningen og sædeindstillingerne, hvilket får både korte og lange køreture til at føles som en ren wellness-oplevelse.

Oplev ultimativ kontrol og komfort med GLE Coupés avancerede MBUX-system.

AMG GLE Coupé

Når du vælger en Mercedes-AMG GLE Coupé, får du mere end bare en kraftfuld bil. Du kan vælge imellem:

  • 53 4MATIC+: 6-cylindret 3,0 liters R6-turbomotor, der yder 435 hk og et drejningsmoment på 560 Nm. Denne motor giver en kraftfuld acceleration fra 0 til 100 km/t på bare 5 sekunder og en topfart på 250 km/t.
  • 63 S 4MATIC+: 4,0-liters V8-biturbomotor, der yder 612 hk og et drejningsmoment på 850 Nm. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på bare 3,9 sekunder og har en topfart på 280 km/t.

Uanset hvilken AMG-motor du vælger, kan du være sikker på en køreoplevelse, der får adrenalinen til at pumpe.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-Benz værksted

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz User Experience

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Der giver dig en individuel brugeroplevelse med bl.a. stemmekontrol og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Med Mercedes stemmekontrol, kan du ved blot 2 ord "Hey Mercedes". Få skiftet radiostation, sende SMS, få vejrudsigten eller finde den hurtigste rute til din destination.

Konfigurér GLE Coupé her
Mercedes-Benz GLE Coupé
Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteams her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Jan Lauridsen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgstrainee, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Send en forespørgsel her
Oplev Mercedes GLE Coupé
Mercedes-Benz GLE Coupé
Scroll to Top