Plads op til otte siddepladser

Mercedes-Benz EQV

Vejl. pris fra 836.562 kr.

Masser af plads og elpower

Den rummelige V-Klasse, som vi kender den – men med en elmotor: Mercedes EQV. EQV’en er udstyret med et eksklusivt og progressivt design. Det ses bl.a. tydeligt med det velkendte Black Panel-kølergitter, som virkelig illustrerer det elektriske univers fra Mercedes-Benz. Bilen har også LED-forlygter, som giver et futuristisk og sofistikeret udtryk på vejene.

Indvendigt fortsætter æstetikken med MBUX-mediedisplayet med touchbetjening, de attraktive luftdyser og de mange andre lækre interiør-detaljer, som du naturligvis kan individualisere. Det rummelige interiør sikrer komfortable køreture, uanset om du bruger EQV’en til familieture eller som firmabil. Den elektriske drivlinje giver en næsten lydløs kørsel og bidrager til en afslappet atmosfære i kabinen. Med en rækkevidde, der passer til både bykørsel og længere ture, redefinerer Mercedes EQV, hvordan vi oplever elektrisk mobilitet.

Mercedes EQV er rummelig. Meget rummelig. EQV har nemlig plads helt op til otte personer, hvilket betyder, at du kan få plads til hele familien og endda nogle venner. Den store kapacitet gør den ideel til lange ture, udflugter og daglig pendling. EQV er også udstyret med avancerede teknologier og luksuriøse materialer, der sikrer en førsteklasses oplevelse for alle passagerer. 

Har du et særligt ønske til din EQV? Så hjælper vi dig med at konfigurere bilen, så den matcher dine (og familiens) behov. Vi tilbyder skræddersyede løsninger lige fra antallet af sæder til farven på karrosseriet, og endda til valg af interiørmaterialer og teknologiske funktioner, såsom avancerede infotainmentsystemer og sikkerhedsfunktioner. EQV kan også ombygges til en Van, hvis modellen skal bruges til erhvervsbehov. Denne fleksibilitet gør EQV til det perfekte valg for både personlige og professionelle formål, og sikrer, at den kan tilpasses enhver livsstil.

Op til 350 km

Med en imponerende rækkevidde på op til 350 km (WLTP) tilbyder Mercedes-Benz EQV en enestående løsning for både bykørsel og længere ture.

Denne elektriske rækkevidde sikrer, at du kan planlægge dine daglige ærinder og weekendudflugter uden bekymring for genopladning. EQV’s avancerede batteriteknologi og effektive energistyring betyder, at bilen både er miljøvenlig og økonomisk i drift.

Uanset om du kører børnene til skole, tager på arbejde eller rejser på eventyr, vil EQV levere en stabil og pålidelig ydeevne.

Mercedes EQV byder på fleksible løsninger

Mercedes-EQ EQV interiør

Op til otte siddepladser

Mercedes EQV er den ultimative familiebus. EQV er yderst fleksibel og kan rumme seks, syv og helt op til otte siddepladser, så du uden problemer, kan have hele familien med på tur. EQV kan fås i to størrelser: Lang: 5 m og 14 cm og Ekstra Lang: 5 m og 37 cm – alt afhængig af dit behov. 

Mercedes-EQ EQV

EASY-PACK bagklap

Mercedes EQV er designet til at gøre hverdagen nemmere for familier. EQV har som standard et højt sikkerhedsniveau, og med EASY-PACK kan hverdagen gøres endnu nemmere. Med EASY-PACK kan bagklappen automatisk åbne og lukke ved blot et klik på nøglen. 

Mercedes-Benz EQV batteri

Avanceret teknologi

Mercedes EQV byder på en række førerassistentsystemer, der gør kørslen mere sikker og komfortabel. Med avancerede funktioner som automatisk nødbremsning, adaptiv fartpilot, og Lane Keeping Assist, får du både ro i sindet og en behagelig køreoplevelse.

Bestil en prøvekørsel her
Mercedes-Benz EQV - kategoribillede
AIRMATIC i Mercedes-Benz EQE Sedan
Bagakselsstyring i Mercedes-Benz EQE Sedan
Mercedes-Benz EQE Sedan - Premium Pakke
Mercedes-EQ EQE panorama soltag
Energizing Air Control i Mercedes-Benz EQE Sedan
Energizing Air Control i Mercedes-Benz EQE Sedan
AIRMATIC i Mercedes-Benz EQE Sedan
Mercedes-Benz EQE Sedan - DIGITAL LIGHT
Mercedes-EQ EQE panorama soltag
Parkeringspakke med 360°-kamera i Mercedes-Benz EQE Sedan

Parkeringspakken med 360°-kamera er en avanceret funktion, der gør parkering og manøvrering med Mercedes-Benz EQV både lettere og sikrere. Denne funktion består af flere kameraer placeret rundt om bilen, som sammen skaber et 360° overblik over området omkring bilen. Dette giver føreren en detaljeret visuel repræsentation på bilens display, som hjælper med at identificere forhindringer og begrænsninger i nærheden, både under parkering og ved lav hastighedskørsel.

  • Forbedret sikkerhed: Reducerer risikoen for mindre skader ved at give et klart overblik over omgivelserne.
  • Større bekvemmelighed: Gør det lettere at parkere i trange rum, da føreren har et komplet billede af bilens placering.
  • Øget selvtillid: Hjælper føreren med at føle sig mere sikker, når de manøvrerer i komplekse situationer.

Denne teknologi understøtter aktivt føreren og sikrer en ubesværet parkeringsoplevelse, hvilket gør den til en værdifuld tilføjelse for alle, der værdsætter komfort og sikkerhed.

Aktiv DISTRONIC afstandsassistent er Mercedes-Benz’ innovative teknologi, designet til at øge både komforten og sikkerheden under kørslen. Denne avancerede system fungerer ved kontinuerligt at justere bilens hastighed for at opretholde en forudindstillet afstand til køretøjet foran. Her er nogle nøglefunktioner og fordele:

  • Automatisk hastighedsjustering: Systemet justerer bilens hastighed automatisk, op eller ned, for at holde den sikre afstand baseret på trafikkens flow.
  • Stop-and-go funktion: I tæt trafik kan systemet bringe bilen til fuldstændig standsning og automatisk accelerere igen, når trafikken bevæger sig.
  • Øget kørekomfort: Dette system gør lange køreture og pendling i tæt trafik mindre stressende, da det håndterer hastighedsjusteringerne.
  • Sikkerhedsforbedrende: Ved at opretholde en konstant og sikker afstand til forankørende biler reduceres risikoen for påkørsler bagfra, hvilket forbedrer sikkerheden.

Ved at integrere Aktiv DISTRONIC afstandsassistent i din køreoplevelse sikrer du ikke kun en mere afslappende og behagelig tur, men også en sikrere rejse for dig og dine passagerer.

Mercedes-Benz EQV er udstyret med en avanceret køreassistentpakke, der gør hver rejse både sikker og problemfri.

Køreassistentpakken indeholder forskellige funktioner, der hjælper føreren med at navigere trafik og bevare kontrol under forskellige køreforhold:

  • Aktiv bremseassistent (Active Speed Limit Assist)
  • Udvidet automatisk genstart på motorveje (Extended automatic restart on motorways)
  • Rutebaseret hastighedstilpasning (Route-based speed adaptation)
  • Aktiv styreassistent (Active Steering Assist)
    • Aktiv nødstop-assistent (Active Emergency Stop Assist)
    • Nødkorridor-funktion (Emergency corridor funktion)

Færdselstavleassistenten er en intelligent teknologi, der forbinder kameraer og kortdata for at identificere by- og landezoner præcist. Ud over at advare om hastighedsbegrænsninger, registrerer systemet også overhalingsforbud, ophævelse af disse forhold samt indkørselsforbud.

Systemet overvåger også køretøjets hastighed nøje og giver føreren besked, hvis hastighedsgrænsen overskrides. Med denne avancerede teknologi bliver kørslen mere sikker og bekvem for alle trafikanter.

Klimatiseringsautomatik THERMOTRONIC i den bagerste del af kabinen er en avanceret klimakontrolfunktion, designet til at øge komfortniveauet for passagererne i bagdelen af bilen. Denne teknologi tillader individuel temperaturstyring i bagkabinen, hvilket betyder, at passagererne kan justere klimaindstillingerne efter deres personlige præferencer, uafhængigt af klimaindstillingerne i førerkabinen.

Systemet fungerer ved at bruge en række sensorer, der måler temperatur, luftfugtighed og solstråling inden i bilen. Baseret på disse data, justerer THERMOTRONIC automatisk luftstrømmen, temperaturen og luftfordelingen for at opretholde den ønskede komfortzone for hvert sæde i bagdelen. Dette omfatter funktioner som automatisk recirkulation af kabine luften, når det er nødvendigt, og en finjustering af luftfugtigheden for at undgå udtørring af luften.

Med THERMOTRONIC-systemet i den bagerste kabine, sikres en mere behagelig og tilpasset kørselsoplevelse for alle om bord, hvilket gør lange køreture mere komfortable for bagpassagererne.

Mercedes-Benz EQV løfter kørselsoplevelsen til et nyt niveau med sin avancerede ambientebelysning.

Med 64 farver at vælge imellem kan du tilpasse kabinens atmosfære efter dine præferencer og humør. Ambientebelysningen strækker sig gennem hele cockpittet og fortsætter til den bageste del af kabinen, hvilket skaber en harmonisk og behagelig belysning for alle passagerer.

Uanset om du ønsker en afslappet køreoplevelse med dæmpede toner af blå eller en mere energisk stemning med lysere nuancer, giver EQV’s ambientbelysning dig muligheden for at personliggøre hver eneste køretur.

Priser på Mercedes-Benz EQV

Plads op til otte siddepladser

Mercedes EQV tilbyder en bemærkelsesværdig fleksibilitet med muligheden for at konfigurere op til otte siddepladser.

Denne kapacitet gør EQV’en ideel til både store familier og erhverv formål, hvor der ofte er behov for at transportere flere personer på én gang. Hver sædekonfiguration kan let tilpasses dine specifikke behov, hvilket betyder, at uanset om du skal bruge plads til børns autostole, bagage eller ekstra passagerer, kan EQV’en justeres for at imødekomme disse krav. 

Uanset hvor turen går hen, vil EQV’en sikre, at alle kommer frem i stil og komfort.

Mere end bare en kabine

Træd ind i kabinen på Mercedes-Benz EQV, og oplev luksus og innovation i hver eneste detalje.

De ergonomiske sæder, kan fås med justerbare massage-, sædeklimatiserings- og køjefunktioner, der sikrer komfort, selv på de længste ture.

Det rummelige interiør giver rigelig plads til benene, mens en række af opbevaringsmuligheder gør det nemt at holde orden.

Oplev Mercedes-Benz EQV – en bil, der redefinerer, hvad det vil sige at køre elektrisk og luksuriøst.

V-Klasse

Er du på jagt efter en bil, hvor du aldrig mangler plads? V-Klassen er det perfekte valg til dig, der har en aktiv livstil eller jævnligt kører med et mindre håndboldhold.

V-Klassen har en helt unik stil, der kendetegner Mercedes-Benz, kendt for sin luksus og pålidelighed.

Perfektioneret ned i den mindste detalje og med en rummelighed, der passer til alle situationer i livet, giver det dig fleksibilitet og komfort i hverdagen.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!
Mercedes-Benz værksted

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Interiøret i Mercedes-Benz EQV

Mercedes-Benz User Experience

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev Mercedes-Benz EQV
Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og  udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. Mød vores salgsteam her.

Sten Juul Sørensen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Mikkel Juel Pedersen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Finn Lynge
Salgschef, Mercedes-Benz varebiler
Lars Drejer
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Mikkel Juel Pedersen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Simon Wendorff
Biløkonom, Mercedes-Benz varebiler
Finn Lynge
Salgschef, Mercedes-Benz varebiler
Lykke Nystrup
Erhvervsrådgiver, Mercedes-Benz varebiler
Svend Callesen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Finn Lynge
Salgschef, Mercedes-Benz varebiler
Send en forespørgsel her
Oplev Mercedes EQV
Mercedes-Benz EQV - kategoribillede
Scroll to Top