PrivatLeasing

Fantastisk service med stor valgfrihed. 

Med Mercedes-Benz PrivatLeasing behøver du ikke bekymre dig om service eller bilens fremtidige gensalgsværdi – det håndterer vi for dig. Vores attraktive leasingaftaler giver dig et økonomisk overblik og fleksibilitet, samtidig med at du nyder oplevelsen af at køre i en ny bil.

Flere af vores Mercedes-Benz-modeller kan privatleases – om det er op til 24 eller 36 måneder, afhænger af model. Men det kan vores salgskonsulenter fortælle dig endnu mere om.

Mercedes-Benz EQB
Mercedes-Benz C-Klasse Stationcar

Korttidsleasing

Fuld fleksibilitet for pengene. Korttidsleasing 6 – 12 måneder. Kør i en fabriksny Mercedes-Benz til en fast månedlig ydelse inkl. forsikring, service og grøn ejerafgift – og uden udbetaling. Kort sagt: Du skal ikke røre en finger.

Vores P. Christensen Mobility koncept gør det nemt og enkelt at bestille bilen online. Det bliver ikke nemmere. Du skal blot sætte dig ind i bilen og nyde turen – så sørger vi for alt andet. Når kontrakten er udløbet, stiller du bare bilen igen. Og så kan det være, at du har fået mod på en anden model eller vil nyde sommersolen med en sportsbil.

Flexleasing

Med flexleasing betaler du registreringsafgiften over en bestemt periode, som bliver en del af din månedlige leasingydelse. Dette koncept tillader dig at fordele omkostningen af registreringsafgiften over leasingperioden, hvilket gør det mere økonomisk overkommeligt at køre i en dyr bil. Hermed betaler du kun registreringsafgiften for den nøjagtige periode, du kører i bilen, i stedet for at skulle investere et stort beløb i registreringsafgiften på én gang.

Dette gør flexleasing til en attraktiv løsning for mange, der ønsker at nyde godt af at køre i en nyere eller mere luksuriøs bil, uden at skulle forpligte sig til de fulde omkostninger ved bilens værditab og registreringsafgift.

Mercedes-Benz GLE
Mercedes-Benz A-Klasse

Udlejning

Hvis du har brug for en bil i en kort periode, står vi klar til at hjælpe dig. Uanset om du har brug for bilen i en weekend, en uge eller måneder, kan vi imødekomme dine behov.

Det er fuldstændig op til dig at bestemme lejeperiodens længde, hvilket giver dig fleksibilitet til at tilpasse lejebilen efter dine planer og behov. Og selvfølgelig er valget af bil også helt op til dig – vi har et bredt udvalg, så du kan finde præcis den bil, der passer til dine ønsker og krav.

Scroll to Top