Har du brug for assistance?

Vejhjælp

Kør trygt med vejhjælp - døgnet rundt

Har du behov for vejhjælp? I tilfælde af en nødsituation kan du hurtigt kontakte en af følgende tjenester for hurtig assistance: Mercedes-Benz Service24h, Peugeot Assistance, Citroën Assistance, Opel Assistance, Mitsubishi Vejhjælp eller Jeep Assistance.

Disse tjenester er tilgængelige døgnet rundt og kan hjælpe med alt fra mekaniske problemer til flade dæk og batterisvigt, så du trygt kan komme videre på din rejse.

Bestil et værkstedsbesøg

I 100 år har vi specialiseret os førsteklasses service.
Erfaring gør mester – og på vores autoriserede værksted sætter vi altid din bil først. Vi er udstyret med den nyeste teknologi og ekspertviden, alt sammen for at sikre, at du er rigtig godt kørende. Indtast din nummerplade her.

Med afdelinger i det meste af landet er P. Christensen altid i nærheden

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang.
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Jeep, Mitsubishi, Fiat, Hongqi og VOYAH.

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning.

Scroll to Top