P. Christensen | Nyhed

Mercedes-Maybach SL

Den første cabriolet fra Maybach​

For første gang nogensinde har Mercedes-Maybach præsenteret en topersoners cabriolet; den nye Mercedes-Maybach SL 680 Monogram Series. Mercedes-Maybach har altid været synonymt for det ypperste inden for luksus og håndværk. 

Med introduktionen af SL 680 Monogram Series skubber mærket grænserne for hvad, der er muligt i en to-sæders cabriolet. Denne model forener Maybachs stolte tradition med den nyeste teknologi for at skabe en bil, der er både tidløs og innovativ.

What is good must also be beautiful” – et citat af Karl Maybach, der perfekt opsummerer filosofien bag en Mercedes-Maybach. 

Den ikoniske Maybach-kølergrill og det håndlavede interiør hylder mærkets stolte arv, mens avancerede assistentsystemer og en kraftfuld V8-motor garanterer en køreoplevelse i verdensklasse. SL 680 Monogram Series er et bevis på, at luksus og ydeevne kan gå hånd i hånd.

Vil du høre mere?

Mere end bare en cabriolet

Under den elegante overflade på Mercedes-Maybach SL 680 Monogram Series gemmer der sig en ingeniørmæssig præstation i verdensklasse. Hjertet i denne sportslige luksus cabriolet er en kraftfuld 4,0-liters V8-biturbomotor, der leverer en imponerende ydelse på 585 hestekræfter og et drejningsmoment på 800 Nm, som sikrer en accelerationstid fra 0 til 100 km/t på blot 4,1 sekunder.

For at optimere køreoplevelsen er bilen udstyret med Mercedes-AMG’s innovative 4MATIC+ firehjulstræk, der sørger for et fremragende vejgreb og stabilitet. Kombineret med den ni-trins automatgearkasse 9G-TRONIC sikrer systemet en smidig og responsiv køreoplevelse, uanset om du cruiser på landevejen eller svinger rundt i svingene. Interiøret er ikke kun et syn for øjet, men også et teknologisk vidunder. Det digitale instrumentbræt og den store, 11,9″ centrale skærm giver føreren adgang til en lang række funktioner, herunder navigation, underholdning og bilkonfiguration. Stemmestyring og smartphoneintegration gør det nemt at styre bilen og få adgang til dine yndlingsapps.

Mercedes-Maybach SL 680 Monogram Series er ikke bare en bil, det er en teknologisk triumf, der sætter nye standarder for luksus og ydeevne.

HØJDEPUNKTER OG SPECIFIKATIONER

En hyldest til Maybach-arven​

Mercedes-Maybach SL 680 Monogram Series redefinerer den ikoniske SL-silhuet med en blanding af elegance og sportslighed, der er unikt for Maybach.

Den markante kølergrill, med sit karakteristiske mønster og kromdetaljer, dominerer fronten og signalerer bilens eksklusive status. De slanke LED-forlygter, med deres unikke grafik, tilføjer et moderne touch. Profilen er præget af de store 21″ Maybach 5-hullers smedede fælge og de elegante sideskørter. Bagenden er ligeledes genkendelig med sine slanke baglygter og den diskrete spoiler.

For at understrege bilens eksklusive karakter er SL præsenteret med to unikke designkoncepter: “Red Ambience” med en iøjnefaldende MANUFAKTUR granatrød metallak og “White Ambience” med en elegant MANUFAKTUR opalithvid magno.

Sammenlignet med Mercedes-AMG SL-modellen skiller Maybach-versionen sig ud med et mere elegant og eksklusivt design. De subtile designændringer og de eksklusive materialer skaber en bil, der både er sportslig og luksuriøs.

En kabine af eksklusivitet​

Træd ind i en verden af uovertruffen luksus. Mercedes-Maybach SL 680 er enestående i sin kombination af luksus, teknologi og komfort. Med fokus på detaljerne er kabinen indrettet med de fineste materialer, herunder eksklusivt nappalæder. De ergonomisk designede sæder tilbyder exceptionel støtte og mulighed for justering, så både fører og passagerer kan nyde en behagelig køreoplevelse.

Centralt placeret i kabinen finder du det imponerende 11,9″ mediedisplay, der præsenterer Maybach-specifik grafik, som virkelig fremhæver bilens luksuriøse karakter. Dette display giver ikke kun adgang til underholdning og navigation, men også til en række avancerede funktioner, der gør kørslen mere behagelig.

Foran føreren er der et 12,3″ førerdisplay, der tilbyder ultraskarp synlighed, selv i direkte sollys, så du nemt kan holde øje med vigtig information uden at blive distraheret. Begge digitale displays kan tilpasses dine personlige præferencer, så du kan skabe et skræddersyet miljø, der matcher din stil og dit behov under kørslen.

Vil du vide mere?

Scroll to Top