01. aug 2020 00:00 - 31. dec 2020 00:00
Kolding, Rødekro, Odense

E-klasse facelift

Der er bygget over én million eksemplarer af den nuværende Mercedes E-klasse, og nu er den nyeste generation ankommet.
Ny E-klasse er dynamisk, elegant og luksuriøs som aldrig før. Fronten har fået dynamiske powerdomes, skuldrene er blevet bredere, forlygterne er blevet mere smalle og aggressive og så er den naturligvis opgraderet med det intelligente infotainmentsystem MBUX.

Systemet MBUX viser dig en helt ny verden af infotainment. Intuitiv betjening med stemmen, med berøringer eller med bevægelser. Perfekt integreret i dit digitale liv og helt personlig via dit valg af visningsstil. Og MBUX bliver mere og mere fascinerende for hver tur, idet systemet er i stand til at lære og pejler sig ind på den aktuelle fører.

E-klassen står skarpt fra start med Businesspakke og rigtig meget standard-udstyr. Standard har den AVANTGARDE interiør og eksteriør – men du kan naturligvis tilvælge AMG udstyrslinje, som altid. Derudover står den standard med udstyr som 17” fælge, LED High Performance forlygter, Adaptive fjernlysassistent, Navigation connectivitetspakke, Parkeringspakke med bakkamera, Sædekomfortpakke, Interiør lyspakke og meget mere.

E-klasse

I første omgang kommer E-klasse facelift i stationcar- og sedan-udgaverne.

Har du spørgsmål
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler

Book billetter

Scroll to Top