FAQ - Nye biler

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Det kommer an på, hvad dit behov er.

Har du behov for en bil med en høj indstigningshøjde, anbefales en SUV. Her kan størrelsen være afgørende – hvor meget plads har du behov for? En kompakt eller en stor SUV med plads op til 7 personer. 

Har du behov for masser af plads men ikke ønsker en høj indstigning, er en stationcar et rigtig godt valg. 

Husk at du altid er velkommen til at komme forbi og få rådgivning af vores dygtige sælgere, eller du kan ringe til os her: +45 70 202 203, og så kan vi sammen komme nærmere på din nye Fiat.

Det afhænger af, hvor meget du kører om året. Kører du mere end 20.000-25.000 km anbefales en dieselbil eller plug-in-diesel. Kører du under 20.000 km om året, kan benzin, plug-in og el være ideelle valg for dig.  

Vi er autoriserede Fiat-forhandler i Kolding, Skejby og på Østerbro

Ja, du kan sagtens få din nye Fiat leveret til din hjemmeadresse.

Vi bestræber os altid på at levere bilen så hurtigt som muligt. Har vi den ønskede bil på lager, og der ikke skal monteres ekstra udstyr eller lignende, kan vi allerede levere bilen efter en uge.  Skal bilen først produceres i Italien, kan det tage 2-4 måneder – det kan dog variere og i visse tilfælde tage længere tid, men vores sælger vil naturligvis holde dig opdateret om den forventede leveringstid – både før og under producering.

Leveringstiden på bilen afhænger meget af, hvilken bil det er, og hvor meget ekstra udstyr der skal tilføjes på bilen osv. 

Er du i tvivl, kan du altid ringe til sælgeren, som du har købt bilen hos.

Ja, vi vil gerne tage din bil i bytte – ligegyldigt mærke, alder, kilometerstand. Afhængig af alder, stand og kilometerstand, kan vi i nogle tilfælde være nødsaget til at sælge bilen til en anden erhvervsdrivende.  

Har du spørgsmål? Kontakt os +45 70 202 203

Scroll to Top