Jeep support

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Hvis du vil lease en bil, afhænger det af hvad dit behov er for bilen. Ønsker du at have bilen i 1-2 år? Eller ønsker du bilen i 5 år? Hvis du vil have bilen i mere end 3 år, anbefaler vi at du køber bilen. Hvorimod beholder du bilen i 1 eller 2 år, kan leasing være det oplagte valg.

Hvis du vil lease er det vigtigt at du har et overblik over, hvor mange kilometer du kører om året, da det hurtigt kan blive dyrt, hvis du kører over det aftalte kilometerantal.  Skulle der ske en ændring i dit kørselsbehov, er muligt at tage kontakt til leasingselskabet og enten tilføje eller skære ned på det årlige kilometerbehov. En af fordelene ved at lease er b.la., hvis der sker noget pludseligt i dit liv, som nyt job eller ny  bopæl, har du hurtig mulighed for at opsige kontrakten efter 12 måneder.

Leasing er også til dig, hvis du gerne vil have et overblik over din økonomi. Ved leasing har du altid den samme månedlige ydelse, og skulle bilen på værksted tager vi os naturligvis af det. Du skal derfor ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.

Er du stadig i tvivl om leasing er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på: +45 70 202 203.

Når du vælger at leje en bil, er det ofte til et kortvarigt behov – f.eks. 1 dag, 1 uge eller 1 måned. Her betaler du én samlet pris (eller dagspris) hvor både grøn ejerafgift og forsikring er inkluderet.

Hvis du har brug for en bil i længere tid, så har du mulighed for at korttidslease i 4-12 måneder. Her betaler du én månedlig ydelse, hvor grøn ejerafgift, forsikring og service er inkluderet i prisen. Der er ingen udbetaling – men du skal betale et depositum, som du får tilbage, når du afleverer bilen (med mindre den har betydelige skader).

Ved privatleasing vil der som regel være en udbetaling og en lavere månedlig ydelse – til gengæld skal du selv sørge for grøn ejerafgift, forsikring og service. Privatleasing-kontrakterne er længere end korttidsleasing – her kan du lease helt op til 3 år. 

Det er tre forskellige måder at tilegne sig en bil på. Vi kan tilbyde det hele – men det afhænger af dit behov. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med den rigtige løsning til dit behov. 

Du skal vælge et autoriseret Jeep værksted, da du sikrer den bedste behandling for bil din. Alle mekanikere er uddannet og specialiseret i alle modeller, og du kan derfor forvente, at de ved lige præcist hvad din bil har behov for. Derudover benytter et autoriseret værksted sig kun af originale dele. Værkstedet vil altid have det helt rigtige udstyr til netop din bil.

Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

Prisen på et service er meget forskelligt. Det afhænger af modeltype, bilens alder og kilometerstand. Du kan altid kontakte dit lokale autoriseret Jeep værksted og få et tilbud.  

Det kommer an på hvad dit behov er. 

Har du behov for en bil med en høj indstigningshøjde, anbefales vores SUV’er, herunder: Renegade, Wrangler, Compass eller Grand Cherokee. Her kan størrelsen være afgørende – hvor meget plads har du behov for? Renegade er vores mest kompakte SUV, som er perfekt til en lille familie, en enlig eller et par. Vores største i klassen er Grand Cherokee, som kan have plads til 7 personer, og er ideel til en stor familie.

Husk du altid er velkommen til at komme forbi og få rådgivning af vores dygtige sælgere eller du kan ringe til os her: +45 70 202 203, og så kan vi sammen komme nærmere på din nye Jeep.

Scroll to Top