FAQ - Korttidsleasing

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du skal korttidslease, hvis du ikke ønsker en bil i længere end 12 måneder. Med P. Christensen Mobility korttidsleasing kan du skifte bil to gange årligt – om vinteren kan du f.eks. køre i en kompakt SUV, og om sommeren kan du få vind i håret med en cabriolet. Hvis du er glad for at skifte bil ofte, er korttidsleasing ideelt for dig. Det kan også være, at du ved, at du skal skifte job indenfor et år, og derfor har behov for en bil, hvor du hurtigt kan komme ud af leasingaftalen.

Er du stadig i tvivl om korttidsleasing er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på: +45 70 202 203.

Når du vælger at leje en bil, er det ofte til et kortvarigt behov – f.eks. 1 dag, 1 uge eller 1 måned. Her betaler du én samlet pris (eller dagspris) hvor både grøn ejerafgift og forsikring er inkluderet.

Hvis du har brug for en bil i længere tid, så har du mulighed for at korttidslease i 4-12 måneder. Her betaler du én månedlig ydelse, hvor grøn ejerafgift, forsikring og service er inkluderet i prisen. Der er ingen udbetaling – men du skal betale et depositum, som du får tilbage, når du afleverer bilen (med mindre den har betydelige skader).

Ved privatleasing vil der som regel være en udbetaling og en lavere månedlig ydelse – til gengæld skal du selv sørge for grøn ejerafgift, forsikring og service. Privatleasing-kontrakterne er længere end korttidsleasing – her kan du lease helt op til 3 år. 

Det er tre forskellige måder at tilegne sig en bil på. Vi kan tilbyde det hele – men det afhænger af dit behov. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med den rigtige løsning til dit behov. 

Nej, det kan du ikke. Ønsker du kun at have bil i 3 måneder, kan du leje en bil i 3 måneder.

Du kan læse mere om vores udlejningsbiler og priser her: Leje personbiler

Ønsker du at privatlease en Mercedes-Benz, skal du være fyldt 21 år og have et gyldigt kørekort. Derudover skal du kreditgodkendes via en kreditvurdering. Ved en kreditvurdering skal vi bruge et billede-ID, samt en kopi af din seneste årsopgørelse. 

Nej, vi korttidsleaser ikke alle Mercedes-Benz modeller. Vi udvælger de modeller som har flest efterspørgsler. Du kan altid følge med på siden: P. Christensen Mobility eller kontakte os, hvis der er en bestemt model, som du er på udkig efter.

Nej, hos P. Christensen Mobility betaler du ikke en udbetaling. Du lægger et depositum tilsvarende tre måneders leje, som du vil få tilbage, såfremt bilen ikke er beskadiget under leasingperiode.

Du betaler den første månedlige ydelse den dag, du afhenter bilen.

Bestiller du bilen d. 1. august, betaler du depositummet (svarende til tre måneders leje). Men afhenter du først bilen d. 1. december, betaler du først den første månedlige ydelse d. 1. december. 

Depositummet består af tre måneders leje. Depositummet betales med det samme, du bestiller bilen. Den første månedlige ydelse betales først, den dag du afhenter bilen.

Ja, du får dit depositum tilbage, såfremt bilen ikke returneres med skader.

Om du har valgt at få leveret din bil på din hjemmeadresse, eller om du afhenter din kommende leasingbil hos os, står vi naturligvis klar med din nye bil på den aftalte dato og tidspunkt. Her vil en sælger gennemgå bilen med dig, så du er helt opdateret på udstyret i din nye bil.

Efter endt leasingaftale vil en ukendt tredjepart gennemgå bilen for eventuelle fejl og skader på karrosseriet, interiør, eksteriør og eventuelle stenslag og beskadigelse på lakering.

Bilen afleveres samme sted som afhentning og til den aftale dato og tidspunkt. Bilen skal afleveres med to sæt nøgler, dokumentation og eventuel udstyr. Leasingbilen skal være rengjort ved aflevering og skal være køreklar, og du bedes derfor også huske dine personlige genstande. En ukendt tredjepart gennemgår bilen for eventuelle skader.

Skulle du komme for sent til det aftalte afleveringstidspunkt, vil du blive opkrævet prisen for en tilsvarende erstatningsbil i perioden indtil aflevering.

Bliver bilen beskadiget under leasingperioden, bedes du kontakte os på +45 70 202 203 og så vil vi hjælpe dig.

Du er, som lejer af bilen ansvarlig for skader under leasingperioden. Du vil stå som ansvarlig for bilen, hvis bilen beskadiges af en ukendt tredjepart. Du vil derfor blive opkrævet skaden/skaderne.

En serviceaftale indeholder serviceeftersyn og slitage- og driftsreparationer. 

Har du spørgsmål? Kontakt os +45 70 202 203

Scroll to Top