FAQ - Nye biler

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Det kommer an på hvad dit behov er. 

Har du behov for en bil med en høj indstigningshøjde, anbefales vores SUV’er. Her kan størrelsen være afgørende – hvor meget plads har du behov for? GLA er vores mindste SUV, som er perfekt til en lille familie, en enlig eller et par. Vores største i klassen er GLS, som kan have plads til syv personer, og er ideel til en stor familie.

Har du behov for masser af plads, men ikke ønsker en høj indstigning, er alt fra C-Klassen til S-Klassen en bil for dig. Ønsker du ekstra fart, kan du tilvælge AMG Line.

Er du glad for høj fart, hurtig acceleration og gerne være helt nede på jorden, så du virkelig kan mærke vejen er en AMG GT perfekt for dig.

Husk at du altid er velkommen til at komme forbi og få rådgivning af vores dygtige sælgere, eller du kan ringe til os her: +45 70 202 203, og så kan vi sammen komme nærmere på din nye Mercedes-Benz.

Det afhænger af, hvor meget du kører om året. Kører du mere end 20.000-25.000 km anbefales en dieselbil eller plug-in-diesel. Kører du under 20.000 km om året, kan benzin, plug-in og el være ideelle valg for dig.  

Vores Mercedes-Benz afdelinger finder du her:

  • Albertslund: Mercedes-Benz varebiler og brugte personbiler
  • Kolding: Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler
  • Odense: Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler
  • Padborg: Mercedes-Benz lastbiler
  • Rødekro: Mercedes-Benz person- og varebiler

Ja, du kan sagtens få din nye Mercedes-Benz leveret til din hjemmeadresse.

Vi bestræber os altid på at levere bilen så hurtigt som muligt. Har vi den ønskede bil på lager, og der ikke skal monteres ekstra udstyr eller lignende, kan vi allerede levere bilen efter en uge.  Skal bilen først produceres i Stuttgart, kan det tage 2-4 måneder – det kan dog variere og i visse tilfælde tage længere tid, men vores sælger vil naturligvis holde dig opdateret på den forventede leveringstid – både før og under producering.

Leveringstiden på bilen afhænger meget af hvilken bil det er, hvor meget ekstra udstyr der skal tilføjes på bilen osv. 

Er du i tvivl kan du altid ringe til sælgeren, som du har købt bilen hos.

Ja, vi vil gerne tage din bil i bytte – ligegyldig mærke, alder, kilometerstand. Afhængig af alder, stand og kilometerstand, kan vi i nogle tilfælde være nødsaget til at sælge bilen til en anden erhvervsdrivende.  

Shooting Brake er ligesom en stationcar, men med træk fra en coupé ved bagenden af bilen.

En hatchback har en stor bagklap, som kan åbnes helt op. Bagklappen betegnes ofte som en dør – og derfor kaldes nogle biler også for 3- eller 5-dørs. 

En sedan har en lidt anderledes bagklap. Bagagerummet er adskilt fra resten af bilen. Her åbnes hele bagklappen ikke, men derimod åbnes den lidt som et låg. Sedan kan også kaldes for 4-dørs. 

Mercedes me er en app, som forbinder dig med din Mercedes-Benz.

Du kan låse din bil op eller aktivere klimaanlægget, så bilen har den rette temperatur inden du sætter dig ind. Skal du til en ny destination, kan du sende adressen til din bil, og navigationssystemet vil automatisk gå i gang når du er klar til afrejse.

Ønsker du at læse mere, kan du se mere her: Mercedes Me

Når du har hentet Mercedes me app’en skal du oprette et ID. ID’et giver dig adgang til alt inden for Mercedes me.

Herefter kan du registrere din bil. Når du har tilknyttet din bil til Mercedes me kan du altid være opdateret på din bil.

Du kan registrere dig her: Mercedes Me

Mercedes me Service hjælper dig med servicering af din bil. Med Mercedes me Service app’en kan du booke en tid hos dit foretrukne Mercedes-Benz værksted og ønsker du påmindelser, vil app’en også påminde dig inden service. 

Du vil altid have din servicehistorik ved hånden.

For at bruge Mercedes me skal du have enten en iPhone eller en Andriod.

Du kan downloade alle Mercedes-Benz’ apps på App Store eller i Google Play.

De er alle gratis.

Du kan hente app’en her: Mercedes Me

Har du spørgsmål? Kontakt os +45 70 202 203

Scroll to Top