FAQ - Privatleasing

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Hvis du vil lease en bil, afhænger det af, hvad dit behov er for bilen. Ønsker du at have bilen i 1-2 år? Eller ønsker du bilen i 5 år? Hvis du vil have bilen i mere end 3 år, anbefaler vi, at du køber bilen. Hvorimod beholder du bilen i 1 eller 2 år, kan leasing være det oplagte valg.

Hvis du vil lease, er det vigtigt, at du har et overblik over, hvor mange kilometer du kører om året, da det hurtigt kan blive dyrt, hvis du kører over det aftalte kilometerantal.  Skulle der ske en ændring i dit kørselsbehov, er det muligt at tage kontakt til leasingselskabet og enten tilføje eller skære ned på det årlige kilometerbehov. En af fordelene ved at lease er bl.a., hvis der sker noget pludseligt i dit liv, som nyt job eller ny  bopæl, har du hurtigt mulighed for at opsige kontrakten efter 12 måneder.

Leasing er også til dig, hvis du gerne vil have et overblik over din økonomi. Ved leasing har du altid den samme månedlige ydelse, og skulle bilen på værksted, tager vi os naturligvis af det. Du skal derfor ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.

Er du stadig i tvivl, om leasing er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på: +45 70 202 203.

Når du vælger at leje en bil, er det ofte til et kortvarigt behov – f.eks. 1 dag, 1 uge eller 1 måned. Her betaler du én samlet pris (eller dagspris) hvor både grøn ejerafgift og forsikring er inkluderet.

Hvis du har brug for en bil i længere tid, så har du mulighed for at korttidslease i 4-12 måneder. Her betaler du én månedlig ydelse, hvor grøn ejerafgift, forsikring og service er inkluderet i prisen. Der er ingen udbetaling – men du skal betale et depositum, som du får tilbage, når du afleverer bilen (medmindre den har betydelige skader).

Ved privatleasing vil der som regel være en udbetaling og en lavere månedlig ydelse – til gengæld skal du selv sørge for grøn ejerafgift, forsikring og service. Privatleasing-kontrakterne er længere end korttidsleasing – her kan du lease helt op til 3 år. 

Det er tre forskellige måder at tilegne sig en bil på. Vi kan tilbyde det hele – men det afhænger af dit behov. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med den rigtige løsning til dit behov. 

Ønsker du at privatlease en Mercedes-Benz, skal du være fyldt 21 år og have et gyldigt kørekort. Derudover skal du kreditgodkendes via en kreditvurdering. Ved en kreditvurdering skal vi bruge et billede-ID, samt en kopi af din seneste årsopgørelse. 

Ja, når du privatleaser en Mercedes-Benz, skal du betale en udbetaling ved bestilling af bilen. Udbetalingen får du ikke retur ved endt leasingaftale.

Prisen på udbetalingen afhænger af bilmodellen. 

Ja, det er muligt at tilkøbe ekstra kilometer om måneden. Ønsker du at tilkøbe ekstra kilometer, er du velkommen til at kontakte os på: +45 70 202 203, og så kan vi sammen finde en pris til dig og dit budget.

Nej, forsikring er oftest ikke inkluderet i prisen. Nogle privatleasingkampagner indeholder dog forsikring. Tjek vilkårene eller kontakt os for at blive klogere.

Du er velkommen til at kontakte os på; +45 70 202 203 og få et tilbud på en forsikring.

Om du har valgt at få leveret din bil på din hjemmeadresse, eller om du afhenter din kommende leasingbil hos os, står vi naturligvis klar med din Mercedes-Benz på den aftalte dato og tidspunkt. Her vil en sælger gennemgå bilen med dig, så du er helt opdateret på udstyret i din nye Mercedes-Benz.

Efter endt leasingaftale vil en ukendt tredjepart gennemgå bilen for eventuelle fejl og skader på karrosseriet, interiør, eksteriør og eventuelle stenslag og beskadigelse på lakering.

Bilen afleveres samme sted som afhentning og på den aftalte dato og tidspunkt. Bilen skal afleveres med to sæt nøgler, dokumentation og eventuel udstyr. Leasingbilen skal være rengjort ved aflevering og skal være køreklar, og du bedes derfor også huske dine personlige genstande. En ukendt tredjepart gennemgår bilen for eventuelle skader.

Skulle du komme for sent til det aftalte afleveringstidspunkt, vil du blive opkrævet prisen for en tilsvarende erstatningsbil i perioden indtil aflevering.

Bliver bilen beskadiget under leasingperioden, bedes du kontakte os på +45 70 202 203 og så vil vi hjælpe dig.

Du er, som lejer af bilen ansvarlig for skader under leasingperioden. Du vil også stå som ansvarlig for bilen, hvis bilen beskadiges af ukendt tredjepart. Du vil derfor blive opkrævet skaden/skaderne.

En serviceaftale indeholder serviceeftersyn og slitage- og driftsreparationer. 

Har du spørgsmål? Kontakt os +45 70 202 203

Scroll to Top