Andet

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Ja, det kan vi sagtens – vi samarbejder med Santander Consumer Bank og Jyske Finans.

Nej. Du kan reservere vores brugte biler online, men du kan ikke fuldføre hele købet online.

Du kan lease en af vores modeller online. Her vælger du bare model, leveringsdato og evt. ekstra udstyr og indtaster dine personlige, samt kort oplysninger og så sørger vi for at bilen leveres til dig.

Beskatningsgrundlaget er målrettet vores firmabilskunder, som gennem et (godkendt) leasingselskab har mulighed for at bestille en bil.

Den skattepligtige værdi af fri bil opgøres til:

  • 25% af de første 300.000 kr. af beregningsgrundlaget
  • 20% af resten
  • Miljøtillæg

Uanset om beregningsgrundlaget opgøres med udgangspunkt i nyvognsprisen, 75% af nyvognsprisen eller købsprisen, skal det altid udgøre minimum 160.000 kr.

Miljøtillæget indgår ikke i beregningsgrundlaget, men er et tillæg direkte til den skattepligtige værdi.

Miljøtillægget udgør den årlige ejerafgift/ vægtafgift (inkl. tillæg for dieselbiler uden partikelfilter, men ekskl. udligningsafgift for visse dieselbiler og privatbenyttelsesafgift) gange 1,5.

Bemærk at ændring af ejerafgiften medfører ændring af den skattepligtige værdi.

Nyvognsprisen er bilens fakturapris inklusive moms, registreringsafgift, udgifter til nummerplader og leveringsomkostninger samt normalt registreringsafgiftspligtigt tilbehør/ekstraudstyr.

Når du vælger at leje en bil, er det ofte til et kortvarigt behov – f.eks. 1 dag, 1 uge eller 1 måned. Her betaler du én samlet pris (eller dagspris) hvor både grøn ejerafgift og forsikring er inkluderet.

Hvis du har brug for en bil i længere tid, så har du mulighed for at korttidslease i 4-12 måneder. Her betaler du én månedlig ydelse, hvor grøn ejerafgift, forsikring og service er inkluderet i prisen. Der er ingen udbetaling – men du skal betale et depositum, som du får tilbage, når du afleverer bilen (medmindre den har betydelige skader).

Ved privatleasing vil der som regel være en udbetaling og en lavere månedlig ydelse – til gengæld skal du selv sørge for grøn ejerafgift, forsikring og service. Privatleasing-kontrakterne er længere end korttidsleasing – her kan du lease helt op til 3 år. 

Det er tre forskellige måder at tilegne sig en bil på. Vi kan tilbyde det hele – men det afhænger af dit behov. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med den rigtige løsning til dit behov. 

Ja, du kan sagtens få din bil leveret til din hjemmeadresse.

Som oftest er der en leveringstid på 1-4 arbejdsdage – men det varierer efter om vi har ordren på lager eller om den skal bestilles hjem fra Tyskland, og om leveringsmetoden er via GLS eller Click & Collect.

Er din ordre ikke kommet endnu, er du altid velkommen til at kontakte os på: +45 70 202 203 – og så kan vi hjælpe dig med at finde ud af hvornår din ordre ankommer. 

Ja, det kan man godt. 

Det er dog billigere og nemmere at kontakte en Synshal i nærheden – og bestille derigennem.

Har du spørgsmål? Kontakt os +45 70 202 203

Scroll to Top