FAQ - Korttidsleasing

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du skal korttidslease, hvis du ikke ønsker en bil i længere end 12 måneder. Hvis du er glad for at skifte bil ofte, er korttidsleasing ideelt for dig. Det kan også være, at du ved at du skal skifte job indenfor et år og derfor har behov for en bil, hvor du hurtigt kan komme ud af leasingaftalen.

Er du stadig i tvivl, om korttidsleasing er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på: +45 70 202 203.

Ønsker du at privatlease en Peugeot, skal du være fyldt 21 år og have et gyldigt kørekort. Derudover skal du kreditgodkendes via en kreditvurdering. 

Nej, hos P. Christensen Mobility betaler du ikke en udbetaling. Du lægger et depositum svarende til tre måneders leje, som du vil få tilbage, såfremt bilen ikke er beskadiget under leasingperiode.

Du betaler den første månedlige ydelse den dag, du afhenter bilen.

Bestiller du bilen d. 1. august, betaler du depositummet (svarende til tre måneders leje). Men afhenter du først bilen d. 1. december, betaler du først den første månedlige ydelse d. 1. december. 

Depositummet består af tre måneders leje. Depositummet betales med det samme du bestiller bilen. Den første månedlige ydelse betales først, den dag du afhenter bilen.

Ja, du får dit depositum, såfremt bilen ikke returneres med skader.

Om du har valgt at få leveret din bil på din hjemmeadresse, eller om du afhenter din kommende leasingbil hos os, står vi naturligvis klar med din Peugeot på den aftalte dato og tidspunkt. Her vil en sælger gennemgå bilen med dig, så du er helt opdateret på udstyret i din nye Peugeot.

Efter endt leasingaftale vil en ukendt tredjepart gennemgå bilen for eventuelle fejl og skader på karrosseriet, interiør, eksteriør og eventuelle stenslag og beskadigelse på lakering.

Bilen afleveres samme sted som afhentning og på den aftalte dato og tidspunkt. Bilen skal afleveres med to sæt nøgler, dokumentation og eventuel udstyr. Leasingbilen skal være rengjort ved aflevering og skal være køreklar, og du bedes derfor også huske dine personlige genstande. En ukendt tredjepart gennemgår bilen for eventuelle skader.

Skulle du komme for sent til den aftalte afleveringstid, vil du blive opkrævet prisen for en tilsvarende erstatningsbil i perioden indtil aflevering.

Bliver bilen beskadiget under leasingperioden, bedes du kontakte os på +45 70 202 203 og så vil vi hjælpe dig.

Du er, som lejer af bilen ansvarlig for skader under leasingperioden. Du vil stå som ansvarlig for bilen, hvis bilen beskadiges af en ukendt tredjepart. Du vil derfor blive opkrævet skaden/skaderne.

En serviceaftale indeholder serviceeftersyn og slitage- og driftsreparationer. 

Nej, vi korttidsleaser ikke alle Peugeot modeller. Vi udvælger de modeller, som har flest efterspørgsler. Du kan altid følge med på siden: P. Christensen Mobility eller kontakte os, hvis der en bestemt model, som du er på udkig efter.

Har du spørgsmål? Kontakt os +45 70 202 203

Scroll to Top