Jeep

Avenger

399990 kr.
Vejl. pris fra

Vejl. pris fra 289.990 kr.

Fuldt elektrisk - helt fantastisk

Den første fuldelektriske Jeep! Avenger har fået en helt ny elektrisk drivlinje, som byder på en unik 400 volt elektrisk motor med 260 Nm, 156 hestekræfter og et 54 kWh batteri, som giver Avengeren en fremragende rækkevidde op til 400 km (WLTP)*.

Jeep Avenger har allerede taget verden med storm. Senest blev den kåret som “The Car of the Year” i Europa. Nu er den på vej til Danmark – bestil allerede i dag.

Jeep Avenger er med sin størrelse og fremtoning positioneret lige under Jeep Renegade. Bilen byder på en helt ny fuldt elektrisk platform, som endnu ikke er set hos Jeep. Selv på en AC-hjemmelader imponerer den med en komplet 0-100% opladning på bare 5,5 timer. Og på farten præsterer den med 0-80% DC ladning på bare 30 min.

Masser af udstyr

Jeep Avenger er godt udstyret fra start og kan supplereres med udstyrspakker.

Indgangsmodellen Explore byder på udstyr som: Digital instrumentering, P-sensor bag, automatisk klimaanlæg, nøglefri start og meget mere.

Har du mod på mere udstyr fåes Avenger også med adaptiv fartpilot, ambientebelysning, LED projektor forlygter og meget mere.

Avenger er elektrisk, modig og frisk som kun en Jeep kan være det.

Mercedes EQS design: Eksklusiv og innovativ.

Mercedes-EQ EQS Displaypakke

Displaypakke.

Som standard fås Mercedes EQS med Displaypakken, som indeholder et 12,3″ instrumentdisplay, LCD med LED Matrix belysning, samt et 12,8″ OLED centralt mediadisplay med haptisk feedback, som tilfører kabinen et eksklusivt og innovativt look.

Mercedes-EQ EQS DIGITAL LIGHT

DIGITAL LIGHT.

De ekstremt kraftfulde DIGITAL LIGHT forlygter, som er forberedt til at kunne projektere symboler direkte på kørebanen, kendes også fra S- og den nye C-Klasse og understreger et banebrydende niveau af innovation, ligesom aktiv bagakselstyring sikrer overlegne køreegenskaber ved alle hastigheder.

Mercedes-EQ EQS One Bow design

Unikt One-Bow design.

Mercedes EQS har et helt unikt One-Bow design, som er designet til en ekstrem lav luftmodstand, som gør EQS’en til den mest aerodynamiske bil i sin klasse. EQS’en har skjulte dørhåndtag, som vi kender det fra S-Klassen og rammeløse sideruder som en sportscoupé. Mercedes EQS er et unikum.

Mercedes-EQ EQE bagakselsstyring
Mercedes-EQ EQS Active Brake Assist
Mercedes-EQ EQS Traffic Sign Assist
Mercedes-EQ EQS parkeringspakke
Mercedes-EQ EQE AIRMATIC

I forbindelse med Driving Assistance Package Plus hjælper systemet chaufføren med automatisk selv at justere farten til det forankørende køretøj. Chaufføren behøver derfor ikke selv at accelerere op eller bremse. Selv i tæt trafik, kan systemet aflaste chaufføren med automatisk nedbremsning og acceleration.

Andre funktioner i Active Distance Assist DISTRONIC; Hastighedsbegrænsninger på vejen som er opfanget via kameraet på bilen eller opdateret via navigationssystemet, kan også indstilles som en fartbegrænser.

Navigation med Elektrisk Intelligens gør det muligt at vælge den ønskede ladestation som destination eller som stop på vejen når rutevejledningen er aktiveret. Active Distance Assist DISTRONIC justerer derefter accelerationsadfærden og, hvis nødvendigt også hastigheden, for at opfylde den ønskede destination. 

Det dynamiske system, Active Distance Assist DISTRONIC kan indstilles i MBUX.

Active Brake Assist viser føreren visuelt og alarmér, såfremt en kollision med andre køretøjer i sigte, krydser bilen eller kommer for tæt på. Er førerens reaktion for langsom, assisterer systemet automatisk selv med nedbremsning. Er nedbremsningen hård, aktiverer systemet også automatisk haveriblink for at advare de bagfra kommende køretøjer.

Med Driving Assistance Package Plus tilbyder systemet yderligere hjælp ved nødbremsefunktion af den tværgående trafik, herunder fodgængere og cyklister. Den tværgående trafikfunktion kan assistere op til 120 km/t.

Traffic Sign Assist linker intelligent sammen med kamera og map data, og ved derfor hvornår by- og landezoner starter. Udover hastighedsbegræsning, registrer systemet også overhalingsforbud og dens ophævelse, samt indkørselsforbud. På samme tid overvåget systemet også den pågældende hastighed og informerer føreren, hvis køretøjet overskrider den påbudte fartgrænse.

Med Active Parking Assist i Parking Package med 360° kamera assisterer systemet med at parkere sikkert på en parkeringsplads eller forlade parkeringspladsen sikkert. Systemet fungerer ud fra kameraerne omkring bilen, samt bilens mange ultralyds sensorer. Ved parkering vises bilens og dens omgivelser fra de fire kameraer på mediedisplayet i midterkonsollen. 

I forbindelse med Rear Cross-Traffic, har systemet nu også en alarm for trafik forude. 

Med Memory Parking Assist, kan de gentagne parkeringsmanøvre på privat grund indlæres af systemet og gemmes og genbruges, hvis behovet opstår. EQS’en kan derfor tage over parkeringen eller forlade parkeringspladsen, blot imens føreren overvåger rattet. 

Med Remote Parking Assist kan føreren stå ved siden af bilen med app’en i hånden, imens bilen selv parkerer på parkeringspladsen. Det gør det nemmere at komme ind og ud af bilen, og mindske risikoen for at skade dørene.

Med AIRMATIC luftaffjedring byder EQS på en ekstraordinær køreoplevelse – selv på ujævne overflader.  

Ved højere hastigheder sænkes luftaffjedringen for en reduceret luftmodstand og deraf maksimal effektivitet. Ved ujævne veje eller ramper, øges frihøjden. Det adaptive system reagerer på ujævnheder ved at justere hvert enkelt hjul for at sikre passagerne en afslappende kørsel. 

Jeep Avenger

Jeep Avenger Longtitude
Jeep Avenger
Standardudstyr
  Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
 • Metallak
 • Punkteringskit
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 279.990,-*

Blandet kørsel: 157 Wh/km. CO2: 0 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Jeep Avenger Altitude
Jeep Avenger
Standardudstyr
  Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
 • Metallak
 • Punkteringskit
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 309.990,-*

Blandet kørsel: 157Wh/km. CO2: 0 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Jeep Avenger Summit
Jeep Avenger
Standardudstyr
  Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
 • Metallak
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 339.990,-*

Blandet kørsel: 157Wh/km. CO2: 0 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Forespørg en prøvekørsel af Jeep Avenger

Jeep Avenger

Mere om Jeep.

Jeep Compass

Genvind din Jeep.

De seneste mange år, har Jeep målrettet arbejdet med en global strategi, som sikrer beskyttelse af miljøet. Det går Jeep bl.a. ved kontinuerlige forbedringer i produktionsprocessen og udarbejdelse af produkter med øget genanvendelse. Du kan uden beregning komme af med din Jeep og dermed bidrage til en betydelig recycling. Du kan læse mere hos De Danske Bilimportører her.

Jeep-app

MyJeep.

Få adgang til alt det du behøver at vide om din Jeep via din smartphone. Med MyJeep-appen får du bl.a. eksklusive tjenester, gode tilbud og et personligt tilpasset indhold til netop dit køretøj. Ved hver tur sender bilen data til MyJeep-appen, så du hele tiden kan være opdateret med de nyeste information om din Jeep.

State-of-the-art teknologi.

Designet på Avenger er stærkt inspireret af Jeep Wrangler, som den alt overskyggende stærke og robuste base for alt hvad Jeep laver. Teknologisk bygger Avenger på et moderne udtryk fra skærme med TomTom navigation, over-the-air-opdateringer og en tilknyttet Jeep Mobile App så du interagere med bilen på afstand.

Jeep Avenger

Selec-Terrain® - køreglæde på alt terræn.

Den nye Jeep Avenger er den første forhjulstrukket Jeep, som standard er udstyret med Selec-Terrain® og Hill Descent Control – og sammen med de imponerende til- og frakørselsvinkler og den beundringsværdige frihøjde, skiller Avengeren sig ud fra alle andre modeller i segmentet. 

Endvidere har Jeep implementeret op til syv forskellige køreprogrammer i den nye Avenger.
Programmerne er en del af Selec-Terrain®-systemet, som altid sørger for greb, dynamik og den helt rigtige køreoplevelse til dig.

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Jeep-samarbejdspartner i Kolding, Skejby og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Jeep og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr – til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgselev
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Clemmen Svendsen
Salgsrådgiver
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Book prøvekørsel

Oplev Jeep Avenger

Jeep Avenger
Scroll to Top