Elektrificeret firehjulstræk.

Jeep Compass 4xe er tilbage men nu med en elektrificeret motor med Plug-in Hybrid-teknologi, et helt nyt, kraftfuld og iøjnefaldende design og et imponerende højt sikkerhedsniveau. 

Med Jeep Compass 4xe får du alle muligheder for at komme på eventyr – om det er på landevejene eller ægte offroad-stil, så sørger Compass 4xe får den ultimative køreoplevelse med Jeeps suveræne firehjulstræk kombineret med exceptionel elektrisk fremdrift. 

Jeep Compass 4xe er ikke til at undgå. Den kompakte SUV har en tredelt front med de ikoniske syv ribber, brede luftindtag og skarpe lygter, hvilket giver Compass 4xe et muskuløs, men elegant look.

Indvendigt har Jeep Compass 4xe også fået et løft med et topmoderne design – rene og vandrette linjer og materialer i høj kvalitet. Jeep går ikke på kompromis på køreoplevelsen.

Genanvendt materiale.

Jeep går ind for miljøet og fremadrettet vil alle Jeeps SUVer bestå af adskillige genanvendte og genanvendelige materialer. 

Modelvarianten, Jeep Compass 4xe ‘Upland’, har en del materialer af genbrugsmateriale. Det genanvendelige materiale ses blandt andet ved dørpanelerne og måtterne (for og bag).

Det eksklusive sædeindtræk ‘Sequal’ er udviklet af genanvendt materiale fra havet. 

Mercedes EQS design: Eksklusiv og innovativ.

Mercedes-EQ EQS Displaypakke

Displaypakke.

Som standard fås Mercedes EQS med Displaypakken, som indeholder et 12,3″ instrumentdisplay, LCD med LED Matrix belysning, samt et 12,8″ OLED centralt mediadisplay med haptisk feedback, som tilfører kabinen et eksklusivt og innovativt look.

Mercedes-EQ EQS DIGITAL LIGHT

DIGITAL LIGHT.

De ekstremt kraftfulde DIGITAL LIGHT forlygter, som er forberedt til at kunne projektere symboler direkte på kørebanen, kendes også fra S- og den nye C-Klasse og understreger et banebrydende niveau af innovation, ligesom aktiv bagakselstyring sikrer overlegne køreegenskaber ved alle hastigheder.

Mercedes-EQ EQS One Bow design

Unikt One-Bow design.

Mercedes EQS har et helt unikt One-Bow design, som er designet til en ekstrem lav luftmodstand, som gør EQS’en til den mest aerodynamiske bil i sin klasse. EQS’en har skjulte dørhåndtag, som vi kender det fra S-Klassen og rammeløse sideruder som en sportscoupé. Mercedes EQS er et unikum.

Mercedes-EQ EQE bagakselsstyring
Mercedes-EQ EQS Active Brake Assist
Mercedes-EQ EQS Traffic Sign Assist
Mercedes-EQ EQS parkeringspakke
Mercedes-EQ EQE AIRMATIC

I forbindelse med Driving Assistance Package Plus hjælper systemet chaufføren med automatisk selv at justere farten til det forankørende køretøj. Chaufføren behøver derfor ikke selv at accelerere op eller bremse. Selv i tæt trafik, kan systemet aflaste chaufføren med automatisk nedbremsning og acceleration.

Andre funktioner i Active Distance Assist DISTRONIC; Hastighedsbegrænsninger på vejen som er opfanget via kameraet på bilen eller opdateret via navigationssystemet, kan også indstilles som en fartbegrænser.

Navigation med Elektrisk Intelligens gør det muligt at vælge den ønskede ladestation som destination eller som stop på vejen når rutevejledningen er aktiveret. Active Distance Assist DISTRONIC justerer derefter accelerationsadfærden og, hvis nødvendigt også hastigheden, for at opfylde den ønskede destination. 

Det dynamiske system, Active Distance Assist DISTRONIC kan indstilles i MBUX.

Active Brake Assist viser føreren visuelt og alarmér, såfremt en kollision med andre køretøjer i sigte, krydser bilen eller kommer for tæt på. Er førerens reaktion for langsom, assisterer systemet automatisk selv med nedbremsning. Er nedbremsningen hård, aktiverer systemet også automatisk haveriblink for at advare de bagfra kommende køretøjer.

Med Driving Assistance Package Plus tilbyder systemet yderligere hjælp ved nødbremsefunktion af den tværgående trafik, herunder fodgængere og cyklister. Den tværgående trafikfunktion kan assistere op til 120 km/t.

Traffic Sign Assist linker intelligent sammen med kamera og map data, og ved derfor hvornår by- og landezoner starter. Udover hastighedsbegræsning, registrer systemet også overhalingsforbud og dens ophævelse, samt indkørselsforbud. På samme tid overvåget systemet også den pågældende hastighed og informerer føreren, hvis køretøjet overskrider den påbudte fartgrænse.

Med Active Parking Assist i Parking Package med 360° kamera assisterer systemet med at parkere sikkert på en parkeringsplads eller forlade parkeringspladsen sikkert. Systemet fungerer ud fra kameraerne omkring bilen, samt bilens mange ultralyds sensorer. Ved parkering vises bilens og dens omgivelser fra de fire kameraer på mediedisplayet i midterkonsollen. 

I forbindelse med Rear Cross-Traffic, har systemet nu også en alarm for trafik forude. 

Med Memory Parking Assist, kan de gentagne parkeringsmanøvre på privat grund indlæres af systemet og gemmes og genbruges, hvis behovet opstår. EQS’en kan derfor tage over parkeringen eller forlade parkeringspladsen, blot imens føreren overvåger rattet. 

Med Remote Parking Assist kan føreren stå ved siden af bilen med app’en i hånden, imens bilen selv parkerer på parkeringspladsen. Det gør det nemmere at komme ind og ud af bilen, og mindske risikoen for at skade dørene.

Med AIRMATIC luftaffjedring byder EQS på en ekstraordinær køreoplevelse – selv på ujævne overflader.  

Ved højere hastigheder sænkes luftaffjedringen for en reduceret luftmodstand og deraf maksimal effektivitet. Ved ujævne veje eller ramper, øges frihøjden. Det adaptive system reagerer på ujævnheder ved at justere hvert enkelt hjul for at sikre passagerne en afslappende kørsel. 

Priser: Jeep Compass 4xe
Jeep Compass 4xe 1.3 190 HK Limited
Pris under opdatering
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Infotainmentpakke plus - 10,1" med navigation, Skiltegenkendelse & Elektrisk bagklap
  • Metallak
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer

Blandet kørsel: 52,6 km/l CO2: 45 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Jeep Compass 4xe 1.3 240 HK S
Pris under opdatering
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Tech & Comfort-pakke - 360 grader kamera, Blind Spot Detection, Alpine Audio, 230V stik, lys i spejle & Park Assist
  • Panorama soltag
  • Metallak
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer

Blandet kørsel: 55,6 km/l CO2: 45 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Forespørg en prøvekørsel af Jeep Compass

Mere om Jeep.

Jeep Compass

Genvind din Jeep.

De seneste mange år, har Jeep målrettet arbejdet med en global strategi, som sikrer beskyttelse af miljøet. Det går Jeep bl.a. ved kontinuerlige forbedringer i produktionsprocessen og udarbejdelse af produkter med øget genanvendelse. Du kan uden beregning komme af med din Jeep og dermed bidrage til en betydelig recycling. Du kan læse mere hos De Danske Bilimportører her.

Jeep-app

MyJeep.

Få adgang til alt det du behøver at vide om din Jeep via din smartphone. Med MyJeep-appen får du bl.a. eksklusive tjenester, gode tilbud og et personligt tilpasset indhold til netop dit køretøj. Ved hver tur sender bilen data til MyJeep-appen, så du hele tiden kan være opdateret med de nyeste information om din Jeep.

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Jeep-samarbejdspartner i Kolding, Skejby og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Jeep og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr – til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgselev
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Clemmen Svendsen
Salgskonsulent
Jan Risborg Knudsen
Key Account Manager
Peter Christoffersen
Salgskonsulent
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Forespørg en prøvekørsel her

Oplev Jeep Compass 4xe

Scroll to Top