Rendyrket innovation

Jeep Compass 4xe

Elektrificeret firehjulstræk

Jeep Compass 4xe er tilbage men nu med en elektrificeret motor med Plug-in Hybrid-teknologi, et helt nyt, kraftfuld og iøjnefaldende design og et imponerende højt sikkerhedsniveau. 

Med Jeep Compass 4xe får du alle muligheder for at komme på eventyr – om det er på landevejene eller ægte offroad-stil, så sørger Compass 4xe får den ultimative køreoplevelse med Jeeps suveræne firehjulstræk kombineret med exceptionel elektrisk fremdrift. 

Jeep Compass 4xe er ikke til at undgå. Den kompakte SUV har en tredelt front med de ikoniske syv ribber, brede luftindtag og skarpe lygter, hvilket giver Compass 4xe et muskuløs, men elegant look.

Indvendigt har Jeep Compass 4xe også fået et løft med et topmoderne design – rene og vandrette linjer og materialer i høj kvalitet. Jeep går ikke på kompromis på køreoplevelsen.

Genanvendt materiale

Jeep går ind for miljøet og fremadrettet vil alle Jeeps SUVer bestå af adskillige genanvendte og genanvendelige materialer. 

Modelvarianten, Jeep Compass 4xe ‘Upland’, har en del materialer af genbrugsmateriale. Det genanvendelige materiale ses blandt andet ved dørpanelerne og måtterne (for og bag).

Det eksklusive sædeindtræk ‘Sequal’ er udviklet af genanvendt materiale fra havet. 

Mercedes EQS design: Eksklusiv og innovativ.

Mercedes-Benz EQS Sedan - Displaypakke

Displaypakke.

Som standard fås Mercedes EQS med Displaypakken, som indeholder et 12,3″ instrumentdisplay, LCD med LED Matrix belysning, samt et 12,8″ OLED centralt mediadisplay med haptisk feedback, som tilfører kabinen et eksklusivt og innovativt look.

Mercedes-Benz EQS Sedan - DIGITAL LIGHT

DIGITAL LIGHT.

De ekstremt kraftfulde DIGITAL LIGHT forlygter, som er forberedt til at kunne projektere symboler direkte på kørebanen, kendes også fra S- og den nye C-Klasse og understreger et banebrydende niveau af innovation, ligesom aktiv bagakselstyring sikrer overlegne køreegenskaber ved alle hastigheder.

Mercedes-Benz EQS Sedan - One Bow design

Unikt One-Bow design.

Mercedes EQS har et helt unikt One-Bow design, som er designet til en ekstrem lav luftmodstand, som gør EQS’en til den mest aerodynamiske bil i sin klasse. EQS’en har skjulte dørhåndtag, som vi kender det fra S-Klassen og rammeløse sideruder som en sportscoupé. Mercedes EQS er et unikum.

Forespørg en prøvekørsel
Jeep Compass

Priser på Jeep Compass 4xe

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Mere om Jeep

Jeep Compass

Genvind din Jeep.

De seneste mange år, har Jeep målrettet arbejdet med en global strategi, som sikrer beskyttelse af miljøet. Det går Jeep bl.a. ved kontinuerlige forbedringer i produktionsprocessen og udarbejdelse af produkter med øget genanvendelse. Du kan uden beregning komme af med din Jeep og dermed bidrage til en betydelig recycling. Du kan læse mere hos De Danske Bilimportører her.

Jeep-app

MyJeep.

Få adgang til alt det du behøver at vide om din Jeep via din smartphone. Med MyJeep-appen får du bl.a. eksklusive tjenester, gode tilbud og et personligt tilpasset indhold til netop dit køretøj. Ved hver tur sender bilen data til MyJeep-appen, så du hele tiden kan være opdateret med de nyeste information om din Jeep.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Jeep-samarbejdspartner på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Jeep og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr – til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgstrainee
Forespørg en prøvekørsel her
Oplev Jeep Compass 4xe
Jeep Compass
Scroll to Top