AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT roadster

Handcrafted by Racers.

Mercedes-AMG GT roadster er rendyrket køreglæde for alle sanser.

Vil du have en fuldkommen AMG-tur? AMG GT roadster er rendyrket køreglæde. Og skal der skrues ekstra op for denne oplevelse, klarer de tre ekstra modelvarianter AMG GT S, AMG GT C og AMG GT R opgaven til perfektion. Med helt forskellige designstrategier, motorvarianter og undervogne. 

Hvad de alle har til fælles: Lysten til fremdrift og den fantastiske open air-følelse. En performance direkte fra racerbanen. Mercedes-AMG GT roadster: Eksklusiv roadster-feeling og masser af køreglæde for to personer.

Imponerende sportsvognsdesign

Oplev Mercedes-AMG GT roadster: En atlet i topform både udvendigt og indvendigt. 

Performancehøjdepunkter:

  • AMG SPEEDSHIFT DCT 7G
  • AMG 4,0-liters V8-biturbomotor
  • Intelligent let aluminiums-spaceframe-konstruktion
  • Højtydende keramisk AMG kompositbremsesystem

Forespørg prøvekørsel

AMG GT Roadster - sort

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

AMG GT Roadster

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

AMG GT Roadster exteriør

Med hensyn til sikkerhed tæller hvert et millisekund.

Trods den kraftfulde performance sætter den ny AMG GT roadster altid sikkerheden i højsædet. En lang række sikkerheds- og assistentsystemer sørger for, at du når frem til din destination ikke bare hurtigt, men også mere udhvilet og sikkert. Blandt sikkerhedshøjdepunkter, kan du opleve ADAPTIVE BRAKE Aktiv bremseassistent Afstandsassistenten DISTRONIC, 3-trins elektronisk, stabiliseringsprogram (ESP®) og Adaptiv fjernlysassistent.

Oplev AMG GT roadster

Udvalgt standardudstyr

Godt kørende fra start.

Kaleche – i sort stof

Få en open air-oplevelse ved at åbne kalenchen.

Parkeringspakke med bakkamera

Gør parkeringen til en leg med fuld parkeringspakke og bakkamera. Her vil bilen advare dig, hvis du kommer for tæt på andre biler under parkeringen. Følg med på bakkameraet direkte fra displayet.

LED High Performance forlygter

Bred lysdistribution i lys farve, som næsten svarer til dagslys i natkørsel. Det giver samtidigt et lavt energiforbrug.

19″ AMG Letmetalfælge

Originale, brede AMG fælge, der øger kørekomforten maksimalt og matcher bilens design.

AMG Track Pace

Systemet tæller antal omgange på en racerbane samt registrerer rekorder.

Active Brake Assist

Sikkerhedssystemet advarer om for kort afstand til forankørende og hjælper med at bremse ved farlige situationer. I tæt trafik kan bilen hjælpe med at bremse helt ned automatisk.

Fuldautomatisk klimaanlæg

Oplev klimaautomatik med individuel indstilling for føreren og forsædepassageren. Der tages højde for ydre faktorer som f.eks. luftfugtighed, solstrålernes intensitet og indfaldsvinkel. Støv- og aktivkulfiltre holder forurening ude.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Scroll to Top