C-klasse sedan AMG

C-klasse sedan amg

Mercedes-AMG

Sportsæstetik par excellence.

Det første indtryk er det bedste. Det ved C-Klasse sedan AMG udmærket godt, og den understreger det med sit sportsligt markante eksteriørdesign med en AMG kølergrill med dobbeltlamel. Og set bagfra er Mercedes-AMG C 43 4MATIC sedan mindst lige så kraftfuld. Den integrerede diffusor og de to runde dobbelte udstødsningsrørforlængere taler deres tydelige sprog i kombination med de nye letmetal AMG-fælge.

Også interiøret byder på udpræget sportslighed og performance. Det nye AMG rat med touch control-knapper gør det nemmere at betjene multimediesystemet. Og som ekstraudstyr kan de klassiske runde instrumenter erstattes af et fuldt digitalt kombiinstrument med en skærmdiagonal på 12,3″. Også i kabinen giver det en endnu mere moderne æstetik til Mercedes-AMG C 43 4MATIC sedan.

Mercedes-AMG C 63 & C 63 S sedan

Mercedes-AMG interiøret giver dig en lækker og autentisk sportsvognsatmosfære. Kabinen afspejler alle facetter af AMG Performance filosofien. Glæd dig til elementer, der er perfekt afstemt med hinanden, karakteristiske detaljer og sportslige omgivelser ned i den allermindste detalje.

Forespørg prøvekørsel

C-klasse sedan AMG - sort
Mercedes-AMG C-Klasse sedan
Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.+45 70 202 203

Mercedes-AMG

C-klasse sedan AMG

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Interiør

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

AMG multifunktionsrat.

Oplev det nye multifunktionsrat med AMG knapper til C 63 og C 63 S (ekstraudstyr):

Kombinerer dynamik og hightech med innovativt betjenings- og visningskoncept, mens den betjeningsvenlige position fremmer køreglæden og giver høj betjeningskomfort.

Oplev C-Klasse sedan AMG

Vores AMG-specialister er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz & AMG – og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-AMG samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz, Mercedes-EQ og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Jan Lauridsen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgstrainee, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Scroll to Top