Ren AMG præstation

C-Klasse Sedan

 Vejl. pris fra 1.298.346 kr.

AMG med teknologi fra Formel 1

Mercedes-AMG C-Klasse er kraftigere end nogensinde før og er det mest effektive køretøj i sit segment. Motoren er håndsamlet fra den samme person under hele produktion i Affalterbach – der er ingen tvivl, C-Klasssen er en ægte fuldblods AMG. 

AMG C 43 4MATIC er blevet udstyret med en helt ny elektrisk turbolader, som man kender det fra Formel 1. Formel 1-teknologien (og med hjælp fra 48v-systemet) sørger for at spinde turboen helt op i fart fra tomgang, hvilket fjerner “tøven” fra turboen fuldstændig og giver en ekstrem hurtig acceleration og en ægte Formel 1-fornemmelse (teknologien ses også hos SL).

Udover en suveræn motor, er ny Mercedes-AMG C-Klasse også udstyret med ekspressivt Performance-udstyr som standard, bl.a. får du: den velkendte bagakselstyring, det fuldførte AMG Performance 4MATIC og det sporty design på AMG ratknapperne. 

Behov for individualisering? Du har mulighed for at personificere din AMG C-Klasse sedan med et hav af muligheder. Du kan bl.a. vælge imellem tre forskellige designs til rattet, to AMG Performance sæder, elementer på instrumentbrættet, farver og materiale på polstring og meget mere. 

Kraftfuld elegance

Mercedes-AMG C-Klasse Sedan kombinerer elegant design med kraftfuld ydeevne. AMG-eksteriørpakken giver bilen et aggressivt og sporty look med unikke kofangere, sideskørter og 18″ AMG-fælge.

  • Dynamisk frontdesign med AMG-specifik grill og luftindtag
  • AMG-sidekørter
  • Udvidede hjulkasser med 18″ AMG-fælge
  • Aggressivt bagdesign med AMG-diffusor og dobbelte udstødningsrør

Kraftfuld acceleration og suveræn håndtering giver en uforglemmelig køreoplevelse med AMG-specifikt lyddesign. Oplev følelsen af luksus og komfort kombineret med ren køreglæde.

Mercedes-AMG C-Klasse er en ægte AMG

Mercedes-AMG C-Klasse Stationcar - Formel 1 motor

Formel 1 teknologi

C 43 og 63 motor er en ægte fuldblods AMG-motor! C-Klassen har fået Formel 1-teknologi i motoren – en turbolader med en elmotor midt på turboen. Elmotoren spinder turboen op i fart fra tomgang, og der vil derfor ikke være nogen former for “tøven” fra turboen. 

Mercedes-AMG C-Klasse Sedan

Mørklagt AMG-kølergrill​

Den mørklagte AMG-kølergrill er mere end bare smuk: den er prikken over i’et i et det ellers fuldførte frontdesign på Mercedes-AMG. Den afrunder designet exceptionelt i samspillet med de øvrige elementer fra AMG Night-pakke og giver et råt og æstetisk look.

Mercedes-AMG C-Klasse Stationcar - AMG Performance sæder

AMG Performance sæder

Med AMG C-Klasse AMG kan du nyde en overflod af valgmuligheder for den mest optimale siddeposition, der tager hensyn til både din kropsholdning og din sporty kørestil. Det imponerende design omfatter særlige sæder med en unik sportslig karakter. 

Ønsker du at vide mere?
A-klasse hatchback AMG - sort
Mercedes-AMG SL AMG RIDE CONTROL
Mercedes-AMG SL forakselløftesystem
Mercedes-AMG SL bagaksel
Mercedes-AMG SL keramisk bremser

AMG Performance rattet i Mercedes-AMG C-Klasse er designet med det ultimative formål at forbedre førerens kontrol og interaktion med bilen.

Rattet er beklædt med fint nappalæder eller, for dem der ønsker et mere sportsligt greb, en kombination af nappalæder og mikrofiber DINAMICA. Dette giver ikke blot en følelse af luksus, men sikrer også optimalt greb og kontrol under aggressive kørselsmanøvrer. Designet integrerer ergonomiske berøringsfølsomme knapper, der tillader føreren at betjene forskellige funktioner fra navigation til medieindstillinger uden nogensinde at fjerne hænderne fra rattet.

For yderligere at tilpasse køreoplevelsen er AMG Performance rattet udstyret med aluminiumsskiftegreb, som gør det muligt for føreren at skifte gear hurtigt og præcist. Et centralt feature er den innovative AMG DRIVE UNIT, der består af runde drejekontakter placeret direkte på rattet, hvilket gør det muligt for føreren hurtigt at justere køretøjets indstillinger som f.eks. affjedring, udstødningssystem og ESP uden at aflede opmærksomheden fra vejen.

AMG kombiinstrument kombinerer state-of-the-art teknologi med intuitiv betjening, giver føreren en skræddersyet visning af køretøjsdata, navigationsinstruktioner og førerassistentsystemer.

Med muligheden for at vælge mellem flere AMG-specifikke displaystile og farver, giver det dig mulighed for at personalisere din køreoplevelse yderligere. Instrumentbrættet inkluderer ligeledes realtidsinformation om motordata som RPM og gear, samt performance-specifikke funktioner såsom et race-timer og G-kraftmåler, der gør det muligt at måle din præstation på banen eller under dynamisk kørsel på åbne veje.

AMG Performance sæderne i Mercedes-AMG C-Klasse er designet til at give dig som fører og dine passagerer en uovertruffen siddekomfort og støtte, selv under de mest krævende køreforhold.

De skulpturelle sæder med integreret hovedstøtte og forstærket sidegreb holder dig trygt fast, mens bilen navigerer gennem skarpe sving og hurtige accelerationer. Det er ikke kun funktionaliteten, der er i højeste gear; æstetikken er ligeledes tænkt ind i designet med kvalitetsmaterialer og elegant finish, der kan tilpasses efter personlige præferencer.

Mercedes-AMG C-Klasse repræsenterer det ypperste inden for tysk ingeniørkunst, og hjertet i denne innovation er dens firecylindrede turbomotor.

Motoren er designet til at levere både effektivitet og rå kraft i en og samme pakke. Takket være den avancerede turbo-teknologi og direkte brændstofindsprøjtning, leverer motoren en imponerende ydeevne, der sætter nye standarder inden for klassen. Med en exceptionel balance mellem kraft og brændstoføkonomi, sikrer den firecylindrede turbomotor, at du kan nyde en dynamisk køreoplevelse uden at gå på kompromis med miljøhensyn.

Priser på Mercedes-AMG C-Klasse Sedan

C 63 S E Performance

AMG A 35 4MATIC er udstyret med en imponerende firecylindret 2,0 liters AMG motor, der yder 306 hestekræfter og 400 Nm i drejningsmoment.

Denne kraftfulde motor kombineret med avanceret AMG-teknologi gør det muligt for A 35 4MATIC at accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 4,8 sekunder.

Denne performance sikrer en opløftende og adrenalinfyldt køreoplevelse, der gør hver tur til en unik oplevelse.

"One Man, One Engine"

Mercedes C 43 4MATIC imponerer med sin mest kraftfulde motor til dato og er fremstillet efter Mercedes-AMG “One Man, One Engine”-koncept, hvor én person samler motoren i hånden fra start til slut, hvilket gør hver motor til en unik eksemplar. 

Mercedes-AMG C 43 sedan 4MATIC (M139) har en 2,0 firecylindret motor med 408 hestekræfter, 500 Nm, en integreret generator på 10kW (14 hk) og en 48v indbygget strømforsyning, e-turbo-teknologi fra Formel 1.

Med AMG Performance 4MATIC har C 43 en fordeling på 31% til forakslen og 69% til bagakslen for en endnu bedre køredynamik og trækkraft ved acceleration. 

C-Klasse Sedan

Mercedes-Benz C-Klasse Sedan er en elegant designede sedan, kendt for sin raffinement, avancerede sikkerhedssystemer og enestående komfort.

Med en imponerende kabine, der inkluderer high-end materialer og den nyeste teknologi, opfylder C-Klasse Sedan alle krav til en luksusbil.

Fra de intuitive MBUX infotainmentsystemer til de dynamiske køreegenskaber, kombinerer denne model det bedste af både form og funktion.

AMG Performance vs. Avantgarde

Sammenlign Mercedes-AMG Performance C-Klasse (standard på 43 4MATIC) med Mercedes-Benz C-Klasse Avantgarde (standard).

Mercedes-AMG C-Klasse Stationcar - interiør Multifunktionsrat

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-Benz værksted

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-AMG C-Klasse Sedan

Mercedes-Benz User Experience

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Vi er klar til at hjælpe dig

Vores produktspecialister spiller en afgørende rolle i at formidle den ekspertise og passion, der ligger bag hvert Mercedes-Benz og Mercedes-AMG køretøj.

Med en dyb forståelse for både brandets historie og de tekniske detaljer i hvert køretøj, står vores to eksperter klar til at guide hver eneste kunde gennem deres rejse. Deres dedikation og ekspertise sikrer, at hver købsoplevelse ikke blot er en transaktion, men en rejse ind i Mercedes-Benz og Mercedes-AMGs verden af sofistikeret luksus og avanceret teknologi.

Mød vores produktspecialister her.

Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Scroll to Top