Mercedes-AMG C-Klasse sedan

Ren AMG præstation

AMG med teknologi fra Formel 1.

Ny Mercedes-AMG C 43 4MATIC er kraftigere end nogensinde før og er det mest effektive køretøj i sit segment. Motoren er håndsamlet fra den samme person under hele produktion i Affalterbach – der er ingen tvivl, C 43 4MATIC er en ægte fuldblods AMG. 

AMG C 43 4MATIC er blevet udstyret med en helt ny elektrisk turbolader, som man kender det fra Formel 1. Formel 1-teknologien (og med hjælp fra 48v-systemet) sørger for at spinde turboen helt op i fart fra tomgang, hvilket fjerner “tøven” fra turboen fuldstændig og giver en ekstrem hurtig acceleration og en ægte Formel 1-fornemmelse (teknologien ses også hos SL).

Udover en suveræn motor, er ny Mercedes-AMG C-Klasse også udstyret med ekspressivt Performance-udstyr som standard, bl.a. får du: den velkendte bagakselstyring, det fuldførte AMG Performance 4MATIC og det sporty design på AMG ratknapperne. 

Behov for individualisering? Du har mulighed for at personificere din AMG C-Klasse sedan med et hav af muligheder. Du kan bl.a. vælge imellem tre forskellige designs til rattet, to AMG Performance sæder, elementer på instrumentbrættet, farver og materiale på polstring og meget mere. 

Mercedes-AMG C-Klasse er en: ægte AMG.

Ny Mercedes-AMG C-Klasse Formel 1

Formel 1 teknologi.

Den ny C 43 motor er en ægte fuldblods AMG-motor! Alle AMG-motorerne er samlet i hånden under hele produktionen i Affalterbach.  Som noget helt unikt, har C (og SL) fået Formel 1-teknologi i motoren – en turbolader med en elmotor midt på turboen. Elmotoren spinder turboen op i fart fra tomgang, og der vil derfor ikke være nogen former for “tøven” fra turboen. 

Ny Mercedes-AMG C-Klasse sedan

Mørklagt AMG-kølergrill​.

Den mørklagte AMG-kølergrill er mere end bare smuk: den er prikken over i’et i et det ellers fuldførte frontdesign på Mercedes-AMG C 43. Den afrunder designet exceptionelt i samspillet med de øvrige elementer fra AMG Night-pakke og giver et råt og æstetisk look.

Ny Mercedes-AMG C-Klasse AMG Performance sæder

AMG Performance sæder.

Med Mercedes-AMG C-Klasse har du et hav af muligheder for den absolutte mest optimale sideposition, som tilgodeser din kropsholdning og din sportslige kørestil. Designet imponerer også med det helt specielle sædedesign, som har en helt særlig sportslig karakter. Du har mulighed for at vælge polstring og farve, så sæderne passer til dig.

Mercedes-AMG C-Klasse sedan
Mercedes-AMG C 43 4MATIC
Ny Mercedes-AMG C-Klasse Saloon CTA
Standardudstyr
Mulige ekstraudstyrspakker
  • AMG eksteriør kulfiberpakke II
  • AMG nightpakke
  • Anhængerpakke
  • Premiumpakke PLUS
  • AMG Driver pakke
  • Førerassistentpakke PLUS
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer

Blandet kørsel: 11,5 km/l CO2: 197 g/km

* Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

AMG Performance vs. Avantgarde

Sammenlign Mercedes-AMG Performance C-Klasse (standard på 43 4MATIC) med Mercedes-Benz C-Klasse Avantgarde (standard).

Ny Mercedes-AMG C-Klasse interiør Ny Mercedes-AMG C-Klasse interiør

"One Man, One Engine".

Mercedes C 43 4MATIC imponerer med sin mest kraftfulde motor til dato og er fremstillet efter Mercedes-AMG “One Man, One Engine”-koncept, hvor én person samler motoren i hånden fra start til slut, hvilket gør hver motor til en unik eksemplar. 

408 hestekræfter.

Mercedes-AMG C 43 sedan 4MATIC (M139) har en 2,0 firecylindret motor med 408 hestekræfter, 500 Nm, en integreret generator på 10kW (14 hk) og en 48v indbygget strømforsyning, e-turbo-teknologi fra Formel 1.

Med AMG Performance 4MATIC har C 43 en fordeling på 31% til forakslen og 69% til bagakslen for en endnu bedre køredynamik og trækkraft ved acceleration. 

Har du spørgsmål
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz, Mercedes-EQ og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Scroll to Top