Mercedes-AMG EQS

100% elektrisk AMG

Elektrisk Mercedes-AMG.

Mercedes-AMG EQS er den første fuldelektriske AMG fra Mercedes. Den elektriske udgave går ikke på kompromis med den overlegne performance, som på bare 3,8 sekunder rammer 100 km/t. På trods af den elektriske og lydløse motor, er AMG’en udstyret inde- og udefra med AMG SOUND EXPERIENCE, så føreren, passagerer og udefrakommende tydeligt kan høre, at det er en vaskeægte AMG.

Udover den velkendte AMG-lyd, demonstrerer designet også at AMG EQS er en ægte Mercedes-AMG. EQS’en har: AMG Black Panel-køler med vertikale elementer, AMG-hækspoiler og AMG-bremsesystem med lakerede bremsekalibre, som virkelig adskiller AMG udgaven fra EQS’en.

Rækkevidde for Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ er opgivet til fantastiske 578 kilometer (WLTP) på en fuld opladning – hvilket bl.a. skyldes det ekstremt aerodynamiske ‘one-bow’ design, som EQS’en er kendt for. AMG EQS imponerer ikke kun med rækkevidden, Cd-værdien er på bare 0,23, hvilket gør AMG EQS en af de mest aerodynamiske biler.

Indvendigt kan du opleve den luksuriøse Hyperscreen – men med et sporty løft.
Bl.a. er skærmen en anelse større og har fået nogle helt nye dynamiske elementer end i EQS.

Mercedes-AMG EQS: Ekspressiv og brutal.

Mercedes-AMG EQS 4MATIC

AMG Sound Experience.

Selvom Mercedes-AMG EQS er elektrisk, sætter det ikke en stopper for den velkendte AMG-lyd. AMG EQS er udstyret med AMG Sound Experience med et AMG lydbillede ‘Authentic’, som fra første sekund brøler ud med AMG-motorlyd. Lydeffekterne er placeret udenfor og inde i kabinen, så chaufføren kan mærke hvordan pulsen stiger og følelserne overtager.

Mercedes-AMG EQS

AMG-design​.

Som standard fås Mercedes-AMG EQS med det helt specielle Mercedes AMG-design. AMG EQS er designet med den rå AMG-frontgrill, som har lodrette elementer i kølergitteret, hækspoileren bagi som giver AMG’en et muskuløs og sporty look og de store 22″ AMG-fælge med sølvfarvede bremsekalibre, som vækker alle motorsports-fans.

Mercedes-AMG EQS

AMG-fælge med særlig køleevne.

Mercedes-AMG EQS har fået helt nye fælge for at køle bremserne af. Bremserne bliver hurtigt varme – særligt på sportsbiler, som har så meget kraft som en AMG. Mercedes-Benz har derfor udviklet helt nye og ekstraordinære fælge til AMG EQS. Fælgene har en helt særlig køleevne, som afkøler bremserne og dermed ikke ødelægger dækkene.

Mercedes-AMG EQS

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

AMG Hyperscreen vs. Hyperscreen

Sammenlign Mercedes-EQ EQS MBUX Hyperscreen (standard på 580 4MATIC) med Mercedes-AMG EQS Hyperscreen (standard).

Mercedes-EQ EQS Hyperscreen Mercedes-AMG EQS Hyperscreen

DYNAMIC PLUS.

Skal du have endnu mere power? Med ekstraudstyrspakken, DYNAMIC PLUS får Mercedes-AMG EQS et ekstraordinært boost på hestekræfterne. Pakken inkluderer også den unikke AMG Sound ‘Performance’, som afspiller lyde ved bl.a. tænd og sluk af bilen.

761 elektriske hestekræfter.

Med DYNAMIC PLUS kan føreren vælge ‘RACE START’ (kun muligt med >80% strøm på batteriet). Med ‘RACE START’ bliver AMG EQS’en booset med hele 761 hestekræfter, som sender AMG’en af sted på bare 3,4 sekunder fra 0-100 km/t! Ikke nok med det, så leverer AMG’en 1.020 nm og en tophastighed på 250 km/t, som får motorfans til at tænke på Mercedes-AMG GT Black Series! 

Mercedes-AMG EQS er dynamisk, elektrisk og brutal!

Har du spørgsmål
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-AMG samarbejdspartner i Kolding og i Odense. Vores dygtige produktspecialister er uddannede i Mercedes-AMG, Mercedes-EQ og Mercedes-Benz og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til leasing og leveringsmuligheder.

Mød vores produktspecialister her.

Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Scroll to Top