Mercedes-AMG

AMG EQS Sedan

Vejl. pris fra 1.881.798 kr.

Elektrisk, kraftfuld og elegant

Mercedes-AMG EQS er den første fuldelektriske AMG fra Mercedes. Den elektriske udgave går ikke på kompromis med den overlegne performance, som på bare 3,8 sekunder rammer 100 km/t. På trods af den elektriske og lydløse motor, er AMG’en udstyret inde- og udefra med AMG SOUND EXPERIENCE, så føreren, passagerer og udefrakommende tydeligt kan høre, at det er en vaskeægte AMG.

Udover den velkendte AMG-lyd, demonstrerer designet også at AMG EQS er en ægte Mercedes-AMG. EQS’en har: AMG Black Panel-køler med vertikale elementer, AMG-hækspoiler og AMG-bremsesystem med lakerede bremsekalibre, som virkelig adskiller AMG udgaven fra EQS’en.

Rækkevidde for Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ er opgivet til fantastiske 578 kilometer (WLTP) på en fuld opladning – hvilket bl.a. skyldes det ekstremt aerodynamiske ‘one-bow’ design, som EQS’en er kendt for. AMG EQS imponerer ikke kun med rækkevidden, Cd-værdien er på bare 0,23, hvilket gør AMG EQS en af de mest aerodynamiske biler.

Indvendigt kan du opleve den luksuriøse Hyperscreen i bilen, der giver en følelse af ultimativ teknologisk raffinement. Med et sporty løft præsenterer skærmen sig en smule større end tidligere og er udstyret med spændende nye dynamiske elementer, som skiller den fra EQS-modellen.

EQS 53 4MATIC+ venter på dig

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ er en luksussedan med elektrisk drift, der kombinerer komfort og præstation på enestående vis. Med to kraftfulde elmotorer yder den 658 hestekræfter og 950 Nm drejningsmoment.

Den når 0-100 km/t på 3,8 sekunder og har en topfart på 220 km/t. Batteriet på 107,8 kWh giver op til 564 km rækkevidde (WLTP).

 • Ydelse: 658 hestekræfter
 • Drejningsmoment: 950 Nm
 • Acceleration: 0-100 km/t på 3,8 sekunder
 • Tophastighed: 220 km/t (elektronisk begrænset)
 • Batterikapacitet: 108,4 kWh
 • Rækkevidde: Op til 578 kilometer (WLTP)
 • Opladning: Op til 200 kW

Hvis du er på udkig efter en luksussedan, der tilbyder både komfort, ydeevne og en lang rækkevidde, så er Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ et godt valg.

Mercedes-AMG EQS er ekspressiv og brutal

Mercedes-AMG EQS Sedan 4MATIC

AMG Sound Experience

Selvom Mercedes-AMG EQS er elektrisk, sætter det ikke en stopper for den velkendte AMG-lyd. AMG EQS er udstyret med AMG Sound Experience med et AMG lydbillede ‘Authentic’, som fra første sekund brøler ud med AMG-motorlyd. Lydeffekterne er placeret udenfor og inde i kabinen, så chaufføren kan mærke hvordan pulsen stiger og følelserne overtager.

Mercedes-AMG EQS Sedan

AMG-design​

Som standard fås Mercedes-AMG EQS med det helt specielle Mercedes AMG-design. AMG EQS er designet med den rå AMG-frontgrill, som har lodrette elementer i kølergitteret, hækspoileren bagi som giver AMG’en et muskuløs og sporty look og de store 22″ AMG-fælge med sølvfarvede bremsekalibre, som vækker alle motorsports-fans.

Mercedes-AMG EQS Sedan

AMG-fælge med særlig køleevne

Mercedes-AMG EQS har fået helt nye fælge for at køle bremserne af. Bremserne bliver hurtigt varme – særligt på sportsbiler, som har så meget kraft som en AMG. Mercedes-Benz har derfor udviklet helt nye og ekstraordinære fælge til AMG EQS. Fælgene har en helt særlig køleevne, som afkøler bremserne og dermed ikke ødelægger dækkene.

Ønsker du at vide mere?
A-klasse hatchback AMG - sort
Mercedes-AMG SL AMG RIDE CONTROL
Mercedes-AMG SL forakselløftesystem
Mercedes-AMG SL bagaksel
Mercedes-AMG SL keramisk bremser

AMG Performance-rattet i nappalæder udgør kronen på værket inden for Mercedes-AMG.

Med sit udsøgte materialevalg og ergonomiske design er rattet ikke bare en fornøjelse at røre ved, men også en instrument, der giver præcis feedback og kontrol over bilen. Rattets flade bund og sølvfarvede aluminiumsgearskiftere accentuerer det sportslige udtryk, mens de indbyggede touch-kontrolelementer sikrer nem og intuitiv adgang til bilens forskellige funktioner.

Dette rat er designet til at forbedre køreoplevelsen, ved at gøre det til en mere taktil og engagerende proces.

MBUX Hyperscreen er et digitalt instrumentbræt, der strækker sig næsten hele vejen over bilens forreste interiør, fra venstre til højre A-stolpe, hvilket skaber en sømløs og imponerende visuel oplevelse.

MBUX-systemet, som står for Mercedes-Benz User Experience, inkorporerer kunstig intelligens (AI) for at tilpasse og forudsige førerens behov, hvilket giver en mere intuitiv og personaliseret interaktion.

Fra widgets, der intelligent tilpasser sig brugernes præferencer, til muligheden for at kontrollere næsten alle aspekter af bilens systemer ved hjælp af stemmestyring eller berøringsinput, repræsenterer MBUX Hyperscreen toppen af innovativ bilteknologi.

AMG Performance 4MATIC+ er designet til at forbedre køreegenskaber og ydeevne under alle vejforhold.

Systemet arbejder ved at fordele motorkraften mellem for- og baghjulene, afhængigt af køresituationen, hvilket sikrer optimal trækkraft og stabilitet. I almindelige køresituationer prioriteres en baghjulsdrevet følelse for at give en sporty køreoplevelse. Imidlertid, under mere krævende forhold, som skarpe sving eller på glatte overflader, kan systemet øjeblikkeligt omfordele kraften til de hjul, som har mest behov for det.

Dette øger køresikkerheden og giver føreren en høj grad af kontrol og præcision.

AMG Sound Experience Authentic er designet til at genskabe den karakteristiske AMG-motorlyd.

Ved at anvende en kombination af avanceret lydsoftware og højttalere strategisk placeret både indeni og udenfor køretøjet, simulerer AMG Sound Experience Authentic lyden af en traditionel forbrændingsmotor.

Det skaber en mere engagerende og emotionel køreoplevelse for føreren, og fastholder samtidig AMG’s arv for kraftfulde og medrivende lydoplevelser.

Mercedes-AMG EQS Sedan tager den aerodynamiske effektivitet og estetisk appel til nye højder med sin fremtrædende AMG konturkant.

Denne signaturdetalje er ikke kun et symbol på bilens sportslige arv, men også en funktionel innovation, der optimerer luftstrømmen omkring køretøjet. Konturkanten er omhyggeligt integreret i bilens overordnede design og tilføjer et skarpt, aggressivt udtryk, der øjeblikkeligt fanger blikket. Den understreger EQS Sedanens kraftfulde fremtoning, og giver en visuel indikation af den højtydende teknologi, der ligger under overfladen.

Priser på Mercedes-AMG EQS Sedan

Luksus i hver detalje

Mercedes-AMG EQS Sedan har et luksuriøst, komfortabelt og teknologisk avanceret interiør. Kabinen har et minimalistisk design med fokus på åbenhed og rummelighed, skabt med højkvalitetsmaterialer for raffinement og elegance.

 • Ergonomiske sæder, designet til at give fremragende støtte
 • Hyperscreen, der strækker sig over hele instrumentbrættets bredd
 • Et panoramatag, der giver en luftig og åben fornemmelse
 • Ambientebelysning, der kan tilpasses i forskellige farver
 • Et Burmester-lydsystem med 15 højttalere
 • Et intuitivt MBUX-infotainmentsystem
 • En række førerassistentsystemer, der sikrer en sikker og komfortabel køretur

Mercedes-AMG EQS Sedan definerer standarden for luksus og komfort i elbiler.

Skal du have endnu mere power?

Med ekstraudstyrspakken, DYNAMIC PLUS får Mercedes-AMG EQS et ekstraordinært boost på hestekræfterne. Pakken inkluderer også den unikke AMG Sound ‘Performance’, som afspiller lyde ved bl.a. tænd og sluk af bilen.

Med DYNAMIC PLUS kan føreren vælge ‘RACE START’ (kun muligt med >80% strøm på batteriet).

Med ‘RACE START’ bliver AMG EQS’en booset med hele 761 hestekræfter, som sender AMG’en af sted på bare 3,4 sekunder fra 0-100 km/t! Ikke nok med det, så leverer AMG’en 1.020 nm og en tophastighed på 250 km/t, som får motorfans til at tænke på Mercedes-AMG GT Black Series! 

EQS Sedan

Mercedes-Benz er kendt for luksus og innovation.

Med EQS Sedan fortsættes arven ind i den elektriske tidsalder på imponerende vis. EQS forener luksuriøst design med elektromobilitet og sætter nye standarder for førsteklasses kørsel.

Den elegante EQS Sedan giver en exceptionel køreoplevelse med avanceret teknologi og en luksuriøs kabine, designet med komfort og elegance for øje.

AMG Hyperscreen vs. Hyperscreen

Sammenlign Mercedes-EQ EQS MBUX Hyperscreen (standard på 580 4MATIC) med Mercedes-AMG EQS Hyperscreen (standard).

Mercedes-AMG EQS Sedan - Hyperscreen Mercedes-AMG EQS Sedan - Hyperscreen

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-Benz værksted

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-AMG EQS Sedan - Hyperscreen

Mercedes-Benz User Experience

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Vi er klar til at hjælpe dig

Vores produktspecialister spiller en afgørende rolle i at formidle den ekspertise og passion, der ligger bag hvert Mercedes-Benz og Mercedes-AMG køretøj.

Med en dyb forståelse for både brandets historie og de tekniske detaljer i hvert køretøj, står vores to eksperter klar til at guide hver eneste kunde gennem deres rejse. Deres dedikation og ekspertise sikrer, at hver købsoplevelse ikke blot er en transaktion, men en rejse ind i Mercedes-Benz og Mercedes-AMGs verden af sofistikeret luksus og avanceret teknologi.

Mød vores produktspecialister her.

Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Scroll to Top