Mercedes-AMG

GLE SUV

Altid i overhalingssporet i terræn.

Mercedes-AMG GLE kan klare al slags terræn – kun én ting går i stå: Din vejrtrækning. De kraftfulde motorer, innovative drivteknologier og et markant design gør GLC AMG til din perfekte ledsager i hverdagen. Eller når du flygter fra den.

Når du træder ind i kabinen, vil du opleve et markant og sportsligt cockpit. Allerede som standard, er GLE udstyret med eksklusive materialer, sporty designelementer og en lang række nyskabende features, der gør turen og hverdagen let som en leg. 

AMG cockpit.

Med AMG Driver-pakken når du en tophastighed på 280 km/t. Ikke engang en flyvetur er bedre.

AMG sæderne er i ægte nappalæder og giver optimeret sidestøtte og dynamisk komfort. Hvis du ønsker en ekstra eksklusiv udstråling kan du vælge farvekombinationen macchiatobeige / sort som ekstraudstyr.

Et elegant ekstra touch: AMG sædegrafik med „AMG”-emblem i de forreste ryglæn.

Forespørg prøvekørsel

GLE SUV AMG - sort
Mercedes-AMG GLE SUV
Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.+45 70 202 203

Mercedes-AMG

GLE AMG

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Interiør

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev GLE SUV AMG

Vores AMG-specialister er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz & AMG – og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Scroll to Top