Mercedes-AMG

SL Roadster

Vejl. pris fra 2.598.874 kr.

Syvende generation af en legende

Den nye Mercedes-AMG SL forener gennemført luksus med rendyrket V8-performance og et design, der fusionerer moderne æstetik med syv årtiers historie.

Forårssolen har meldt sin ankomst, og de lyse nætter er på vej, og dermed kunne timingen næsten ikke være bedre, for nu er vi nemlig klar med priserne på den nye Mercedes-AMG SL, der både er mere kraftfuld, mere dynamisk og mere luksuriøs end nogensinde.

Syvende generation af den legendariske roadster er udviklet fra bunden hos performance-specialisterne hos Mercedes-AMG, og under motorhjelmen gemmer sig en slagkraftig fireliters biturbo-V8’er, som yder 476 hestekræfter i SL 55 4MATIC+ og hele 585 hestekræfter i topmodellen SL 63 4MATIC+. Dertil kommer fuldt variabelt 4MATIC+ firehjulstræk, AMG SPEEDSHIFT MCT 9G-automatgear og aktiv bagakselstyring, som tilsammen sikrer optimal kraftoverførsel og maksimal stabilitet og komfort ved høje hastigheder.

Luksuriøs performance

Den nye Mercedes-AMG SL vender tilbage til rødderne med klassisk blødt stoftag, og standardudstyret tæller blandt andet AIRSCARF, der holder skuldre og nakke varme på de kølige dage, opvarmet AMG Performance-rat i nappalæder, kraftige og ultrapræcise DIGITAL LIGHT forlygter, Burmester sound system, integration af smartphone og sikkerhedsudstyr som førerassistentpakke PLUS med adaptiv fartpilot DISTRONIC, Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist og Active Steering Assist.

Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+ er udstyret med 19” AMG letmetalfælge og røde AMG bremsekalibre, mens Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+ kommer med 20” AMG letmetalfælge, gule bremsekalibre og derudover er udstyret med elektronisk spærredifferentiale på bagakslen og AMG ACTIVE RIDE CONTROL, som aktivt tilpasser undervognen til underlaget ved hjælp af et avanceret kamerasystem, som analyserer vejen foran bilen.

Mercedes-AMG SL: uimodståeligt design.

Mercedes-AMG SL DIGITAL LIGHT

DIGITALT LIGHT.

Med Mercedes-AMG SL får du DIGITAL LIGHT med projektionsfunktion, som giver føreren et højopløselig lys, som automatisk selv tilpasser eventuelle trafikanter mod blænding på kørebanen. DIGITAL LIGHT har en banebrydende forlygteteknologi, som hidtil har en uset præcision på vejene.

Mercedes-AMG SL MBUX interiørassistent

MBUX interiørassistent.

MBUX interiørassistenten kan du betjene systemet via kropssprog. Føreren har bl.a. mulighed for at styre funktioner som belysning med hånden, samt få hurtigere adgang til foretrukne funktioner i displayet ved at lave et “V” med pege- og langefingeren.

Mercedes-AMG SL AMG-sæder

AMG Performance-sæder.

Med AMG Performance-forsæder, får du maksimal støtte. Sæderne har fuldt el-justerbare sæder og integrerede nakkestøtter. Med de sportslige formede sæder, specialformede sædehynder og AMG-mærket i sæderyglænene, har sæderne et yderst sporty og dynamisk design.

Forespørg prøvekørsel

Mercedes-AMG SL CTA
Mercedes-AMG SL AMG RIDE CONTROL
Mercedes-AMG SL forakselløftesystem
Mercedes-AMG SL bagaksel
Mercedes-AMG SL keramisk bremser

Stabilitet møder smidighed. Affjedringen og styringen reagerer ekstremt præcis på vejbanen og køreforholdene, så føreren får en intens, dynamisk AMG-kørefornemmelse. 

Med AMG ACTIVE RIDE CONTROL fungerer affjedringen med aktive elektromekaniske stabilisatorer med en AMG-specifik kontrol på begge aksler. Sensorerne analyserer vejbanen og køremanøvrerne op til 1.000 gange i sekundet – og giver føreren og eventuelle medpassagerer, stabilitet og førsteklasse køresikkerhed.

Med forakselløftesystemet kan føreren hæve forakslen med op til 30 mm og dermed beskytte forkofangeren mod skader. Dette kan særligt være nyttet ved ramper, parkering, stejle ind- og udkørelser. 

Løftesystemet kan aktiveres med softkey eller via gemte GPS-data, som kan genkende f.eks. din garageindgang. Systemet tager ca. 12 sekunder at løfte forakslen – fra en hastighed på 40 km/t sænkes forakslen automatisk igen.

Med AMG SL får du en AMG-bagakselstyring, som giver dig en forøget køreglæde og tager dig hurtigere rundt i svingene. Bagakselstyringen kombinerer egenskaber, som man normalt ikke kan kombinere: komfort og køresikkerhed. 

Afhængig af hastigheden, kan du særligt nyde de spontane styreegenskaber som i et køretøj med en kort akselafstand, men samtidigt har  du også mulighed for at køre ubesværet og overlegent på motorvejen, som vi kender det fra en sedan med langakselafstand.

På hvert baghjul findes der en elektrisk aktuatormotor, som kan dreje hjulene i samme retning som forhjulene (eller i modsat retning – afhængig af hastighed).

Med AMG keramisk bremsesystem får du pålidelighed i selv de mest ekstreme situationer. De AMG keramiske højtydende kompositbremsesystem er lettere end de konventionelle bremsesystemer, og har en reduktion af ikke-affjedrede masser, som leverer en endnu bedre køredynamik, smidighed og decelerationsydelse. 

For en yderligere adskillelse fra standardbremser, er bremsekaliberne malet i bronze (med ‘AMG Carbon Ceramic’), som giver føreren en mulighed for at vise sin påskønnelse af højtydende teknik og udsøgt design.

Forakslen har en karbon-keramisk skive med en diameter på 402 x 39 mm, hvorimod bagakselen har en karbon-keramisk skive med en diameter på 360 x 32 mm.

Priser på Mercedes-AMG SL Roadster

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Ny Mercedes-AMG SL

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-AMG SL Roadster

Med hensyn til sikkerhed tæller hvert et millisekund.

Trods den kraftfulde performance sætter den ny AMG SL altid sikkerheden i højsædet. En lang række sikkerheds- og assistentsystemer sørger for, at du når frem til din destination ikke bare hurtigt, men også mere udhvilet og sikkert. Blandt sikkerhedshøjdepunkter, kan du opleve ADAPTIVE BRAKE (aktiv bremseassistent), afstandsassistenten DISTRONIC, 3-trins elektronisk og meget mere.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Scroll to Top