Intet mindre end brutal

Mercedes-AMG SL

Vejl. pris fra 2.598.874 kr.

Syvende generation af en legende

Mercedes-AMG SL forener gennemført luksus med rendyrket V8-performance og et design, der fusionerer moderne æstetik med syv årtiers historie. Den unikke kombination af kraftfuld V8-motor og avanceret teknologi skaber en køreoplevelse ud over det sædvanlige, hvor hvert moment bag rattet er en ren fornøjelse.

Forårssolen har meldt sin ankomst, og de lyse nætter er på vej, og dermed kunne timingen næsten ikke være bedre, for nu er vi nemlig klar med priserne på den nye Mercedes-AMG SL 63 S E Performance, der er hurtigere end nogensinde. Med dens imponerende acceleration og avancerede elektrificerede systemer sætter den nye SL 63 S E Performance nye standarder for ydeevne og elektrificering inden for luksuriøse sportsvogne.

De legendariske roadsters er omhyggeligt udviklet fra bunden af performance-specialisterne hos Mercedes-AMG. Under motorhjelmen skjuler sig en imponerende fireliters biturbo-V8-motor, der leverer 476 hestekræfter i SL 55 4MATIC+ og hele 585 hestekræfter i topmodellen SL 63 4MATIC+. Disse kraftfulde motorer kombineres med fuldt variabelt 4MATIC+ firehjulstræk, AMG SPEEDSHIFT MCT 9G-automatgear og aktiv bagakselstyring for at sikre optimal kraftoverførsel, stabilitet og komfort ved høje hastigheder.

Oplev en endnu mere imponerende ydeevne med 63 S E Performance. Denne model byder på hele 816 hestekræfter og enestående køredynamik, hvilket skaber en utrolig kraftfuld og smidig køreoplevelse.

Luksuriøs performance

Mercedes-AMG SL byder på et klassisk blødt stoftag, og standardudstyret tæller blandt andet AIRSCARF, der holder skuldre og nakke varme på de kølige dage, opvarmet AMG Performance-rat i nappalæder, kraftige og ultrapræcise DIGITAL LIGHT forlygter, Burmester sound system, integration af smartphone og sikkerhedsudstyr som førerassistentpakke PLUS med adaptiv fartpilot DISTRONIC, Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist og Active Steering Assist.

Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+ er udstyret med 19” AMG letmetalfælge og røde AMG bremsekalibre, mens Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+ kommer med 20” AMG letmetalfælge, gule bremsekalibre og derudover er udstyret med elektronisk spærredifferentiale på bagakslen og AMG ACTIVE RIDE CONTROL, som aktivt tilpasser undervognen til underlaget ved hjælp af et avanceret kamerasystem, som analyserer vejen foran bilen.

Et mesterværk af håndværk og innovation

Mercedes-AMG SL DIGITAL LIGHT

DIGITALT LIGHT

Med Mercedes-AMG SL får du DIGITAL LIGHT med avanceret projektionsfunktion, der tilbyder føreren et højopløseligt lys. Dette innovative system justerer automatisk lysstyrken for at undgå at blænde andre trafikanter på vejen. DIGITAL LIGHT repræsenterer en banebrydende forlygte-teknologi med en hidtil uset præcision, hvilket skaber en ekstra dimension af sikkerhed og komfort på vejene.

Mercedes-AMG SL MBUX interiørassistent

MBUX interiørassistent

Med MBUX-interiørassistenten kan du nemt styre systemet med dit kropssprog. Det betyder, at føreren har den praktiske mulighed for at justere funktioner som belysning ved en enkel håndbevægelse og få hurtig adgang til funktioner på displayet ved blot at lave et “V” med pege- og langefingeren. Systemet tilføjer en ekstra dimension af brugervenlighed og intuitiv betjening til din køreoplevelse.

Mercedes-AMG SL AMG-sæder

AMG Performance-sæder

Med AMG Performance-forsæder får du maksimal støtte og komfort. Sæderne er designet med fuldt el-justérbare funktioner og integrerede nakkestøtter for at sikre en ergonomisk korrekt siddeposition. Deres sportslige form, specialformede sædehynder og det ikoniske AMG-mærke i ryglænene giver sæderne et ekstremt sporty og dynamisk design, der understreger bilens høje ydeevne og luksuriøse finish.

Mercedes-AMG SL AMG RIDE CONTROL
Mercedes-AMG SL forakselløftesystem
Mercedes-AMG SL bagaksel
Mercedes-AMG SL keramisk bremser

Stabilitet møder smidighed. Affjedringen og styringen reagerer ekstremt præcis på vejbanen og køreforholdene, så føreren får en intens, dynamisk AMG-kørefornemmelse. 

Med AMG ACTIVE RIDE CONTROL fungerer affjedringen med aktive elektromekaniske stabilisatorer med en AMG-specifik kontrol på begge aksler. Sensorerne analyserer vejbanen og køremanøvrerne op til 1.000 gange i sekundet – og giver føreren og eventuelle medpassagerer, stabilitet og førsteklasse køresikkerhed.

Med forakselløftesystemet kan føreren hæve forakslen med op til 30 mm og dermed beskytte forkofangeren mod skader. Dette kan særligt være nyttet ved ramper, parkering, stejle ind- og udkørelser. 

Løftesystemet kan aktiveres med softkey eller via gemte GPS-data, som kan genkende f.eks. din garageindgang. Systemet tager ca. 12 sekunder at løfte forakslen – fra en hastighed på 40 km/t sænkes forakslen automatisk igen.

Med AMG SL får du en AMG-bagakselstyring, som giver dig en forøget køreglæde og tager dig hurtigere rundt i svingene. Bagakselstyringen kombinerer egenskaber, som man normalt ikke kan kombinere: komfort og køresikkerhed. 

Afhængig af hastigheden, kan du særligt nyde de spontane styreegenskaber som i et køretøj med en kort akselafstand, men samtidigt har  du også mulighed for at køre ubesværet og overlegent på motorvejen, som vi kender det fra en sedan med langakselafstand.

På hvert baghjul findes der en elektrisk aktuatormotor, som kan dreje hjulene i samme retning som forhjulene (eller i modsat retning – afhængig af hastighed).

Med AMG keramisk bremsesystem får du pålidelighed i selv de mest ekstreme situationer. De AMG keramiske højtydende kompositbremsesystem er lettere end de konventionelle bremsesystemer, og har en reduktion af ikke-affjedrede masser, som leverer en endnu bedre køredynamik, smidighed og decelerationsydelse. 

For en yderligere adskillelse fra standardbremser, er bremsekaliberne malet i bronze (med ‘AMG Carbon Ceramic’), som giver føreren en mulighed for at vise sin påskønnelse af højtydende teknik og udsøgt design.

Forakslen har en karbon-keramisk skive med en diameter på 402 x 39 mm, hvorimod bagakselen har en karbon-keramisk skive med en diameter på 360 x 32 mm.

Priser på Mercedes-AMG SL

SL 63 S E Performance

Denne førsteklasses E Performance plug-in hybrid har en 4,0 liters V8 benzinmotor, der kombineres med en elektrisk motor og samlet giver en imponerende systemydelse på 816 hestekræfter!

Den håndbyggede 4 liters brutale AMG V8-motor er en sand fornøjelse og suppleres perfekt af et lille batteri, der lynhurtigt oplades takket være den avancerede AMG F1-teknologi under kørsel. Dette sikrer en konstant strømforsyning, der giver det ekstra boost under de imponerende accelerationer.

Med en lynhurtig acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 2,9 sekunder er SL en sand mester på vejen og den hurtigste SL nogensinde!

En ægte AMG

Mercedes-AMG SL Roadster er mere end blot en kraftfuld sportsvogn. Den er en ægte AMG, der er udviklet og håndbygget i AMGs hovedkvarter i Affalterbach, Tyskland.

Affalterbach er synonymt med AMG-filosofien: kompromisløs ydeevne, innovativ teknologi og håndværksmæssig perfektion. Hver AMG-motor er håndbygget af en enkelt tekniker, der sætter sit personlige AMG-mærke på motoren som et bevis på sit engagement og dedikation.

AMG-ånden er gennemsyrende i hele SL. Den kraftfulde AMG V8-motor leverer en uforlignelig acceleration og lyd. Den avancerede undervogn og aerodynamik sikrer en dynamisk og stabil køreoplevelse. Og det luksuriøse interiør med håndlavet læderindtræk og AMG-specifikke detaljer skaber en atmosfære af eksklusivitet.

Når du kører en AMG SL, kører du ikke bare en sportsvogn. Du kører i en ægte AMG.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Ny Mercedes-AMG SL

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-AMG SL Roadster

Med hensyn til sikkerhed tæller hvert et millisekund

Trods den kraftfulde performance sætter den ny AMG SL altid sikkerheden i højsædet. En lang række sikkerheds- og assistentsystemer sørger for, at du når frem til din destination ikke bare hurtigt, men også mere udhvilet og sikkert. Blandt sikkerhedshøjdepunkter, kan du opleve ADAPTIVE BRAKE (aktiv bremseassistent), afstandsassistenten DISTRONIC, 3-trins elektronisk og meget mere.

Oplev Mercedes-AMG SL
Vi er klar til at hjælpe dig

Vores produktspecialister spiller en afgørende rolle i at formidle den ekspertise og passion, der ligger bag hvert Mercedes-Benz og Mercedes-AMG køretøj.

Med en dyb forståelse for både brandets historie og de tekniske detaljer i hvert køretøj, står vores to eksperter klar til at guide hver eneste kunde gennem deres rejse. Deres dedikation og ekspertise sikrer, at hver købsoplevelse ikke blot er en transaktion, men en rejse ind i Mercedes-Benz og Mercedes-AMGs verden af sofistikeret luksus og avanceret teknologi.

Mød vores produktspecialister her.

Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Scroll to Top