Mercedes-Benz

A-Klasse Sedan

Vejl. pris fra 459.000 kr.

A-Klasse Sedan

Den dynamiske Mercedes A-Klasse Sedan er en klasse for sig selv. Med sit sporty design og luksuriøse kabinet tilbyder A-Klasse Sedan en unik køreoplevelse. Den slanke silhuet og de aerodynamiske linjer skaber et elegant udtryk, der skiller sig ud på vejen.

Eksteriørdesignet på både A-Klasse Sedan og Hatchback kan ses på den progressive front, som bærer smalle LED-forlygter med en karakteristisk grafik, baglygter inspireret af C-Klassen og det ikoniske stjernemønster i grillen. De muskuløse power domes tilføjer et strejf af aggression og dynamik, der virkelig fremhæver A-Klassens sportslige arv. Med en perfekt balance mellem elegance og performance er A-Klasse Sedan et klart valg for dem, der ønsker en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Indvendigt byder A-Klasse Sedan på en moderne og progressiv kabine med et 3-egers designrat, integrerede touch-felter og en elegant belysning. Den rummelige kabine har et 10,25″ stort mediedisplay med den seneste generation af MBUX, som giver føreren en intuitiv og skræddersyet oplevelse. Desuden inkluderer det en smart fingeraftryksscanner, der tilføjer en ekstra dimension af personlig tilpasning til A-Klassen.

A-Klasse Sedan er en imponerende bilmodel, som kommer med et bredt udvalg af motorer. Du kan vælge mellem en kraftfuld benzinmotor 200, en højtydende dieselmotor 200 d og en effektiv 250 e plug-in hybrid-benzinmotor, der giver dig både kraft og effektivitet på vejen.

Find den rette variant til dig

A-Klassen fås bl.a. med den populære 200 firecylindret benzinmotor med 163 hestekræfter.

Er dit kørselsbehov mere til en dieselmotor, kan du vælg den højtydende 200 d med 150 hestekræfter. 

A-Klasse Sedan byder også på en effektiv plug-in hybridversion: 250 e med en systemeffekt på 218 hestekræfter. 

Mercedes A-Klasse Sedan; sofistikeret og sporty

Mercedes-Benz A-Klasse Sedan - multifunktionssportsrat

Nyt generationsrat

Mercedes A-Klasse byder på et helt nyt generationsrat med integrerede touch-felter på det multifunktionelle rat. Rattet giver også føreren mulighed for en individuel konfiguration af Head-up displayet, så du kan se alle de elementer, der er mest relevant for dig.

Stort mediedisplay med høj opløsning

Mercedes A-Klasse giver føreren en førsteklasse oplevelse med den 10,25″ store instrumentskærm med høj opløsning og den seneste generation af det innovative MBUX-infotainmentsystem. Som standard fås A-Klassen med 7″ touchskærm.

Fingeraftryksscanner

Med fingeraftryksscanneren kan du nemt og sikkert identificere dig selv ved hjælp af dit unikke fingeraftryk og få adgang til din egen profil. Denne teknologi muliggør adgang til din personlige profil og det innovative MBUX-system med blot ét tryk.

Book en prøvekørsel her
Mercedes A-Klasse sedan CTA
Parkeringspakke med 360-graders kamera
Blind Spot-assistent
Aktiv Lane Keeping-assistent
GUARD 360°- bilbeskyttelse

Med Aktiv Parkeringsassistent i Parkeringspakke med 360° kamera assisterer systemet med at parkere sikkert på en parkeringsplads eller forlade parkeringspladsen sikkert. Systemet fungerer ud fra kameraerne omkring bilen, samt bilens mange ultralyds sensorer. Ved parkering vises bilen og dens omgivelser fra de fire kameraer på mediedisplayet i midterkonsollen. 

I forbindelse med Rear Cross-Traffic har systemet nu også en alarm for trafik forude. 

Med Memory Parking Assist kan de gentagne parkeringsmanøvre på privat grund indlæres af systemet, gemmes og genbruges, hvis behovet opstår. A-Klasse kan derfor overtage parkeringen eller forlade parkeringspladsen, blot imens føreren overvåger rattet. 

Med Remote Parking Assist kan føreren stå ved siden af bilen med app’en i hånden, mens bilen selv parkerer på parkeringspladsen. Det gør det nemmere at komme ind og ud af bilen samt mindsker risikoen for at skade dørene.

Med Blind Spot-assistent alarmerer bilen føreren, hvis der er kørende bilister i den blinde vinkel. Når du parkerer, er systemet stadig aktivt, da systemet hjælper med at registrere eventuelle cyklister eller fodgængere.

Alarmen illustreres i sidespejlene med en orange trekant og via en alarmerende larm.

Med Aktiv Lane Keeping-assistent hjælper systemet med at holde bilen inden for linjerne.

Via et kamera kan systemet genkende de fuldt optrukne og de stiplede linjer på vejen. Nærmer bilen sig linjerne uden at blinke, overtager systemet gradvist, så bilen fastholdes inden for den oprindelige bane. 

Med GUARD 360°- bilbeskyttelse holder bilen øje med omgivelserne rundt om bilen med bugseringsbeskyttelse og tyverialarm. Eventuelle bevægelser i kabinen udløser advarsler. Er uheldet ude, informerer en kollisionsregistrering dig via Mercedes Me app’en.

Klimatiseringsautomatik THERMOTRONIC er et avanceret og intelligent klimakontrolsystem, der automatisk opretholder den ønskede temperatur i kabinen, uanset de ydre klimaforhold.

I Mercedes-Benz A-Klassen tilpasser THERMOTRONIC sig dynamisk til både bilens indvendige og udvendige forhold, hvilket sikrer et konstant komfortabelt miljø for både fører og passagerer. Systemet er udstyret med sensorer, der monitorerer kabinens temperatur, fugtighed og endda solens position for at justere luftstrømmen og temperaturen nøjagtigt.

Det betyder, at uanset om det er en kold vinterdag eller en varm sommerdag, vil du altid kunne nyde din køretur i A-Klassen med den optimale kabinekomfort. THERMOTRONIC sikrer også, at luften i kabinen er ren og frisk ved hjælp af et filtreringssystem, der fjerner støvpartikler, pollen og andre urenheder.

MULTIBEAM LED forlygter tilpasser sig automatisk og præcist til vejforholdene, uden at blænde andre trafikanter, takket være individuelt styrbare LED’er. Det intelligente lyssystem kan variere lysstyrken og retningen af lysstrålerne baseret på kørselsforholdene – såsom hastighed, vejtype og tilstedeværelse af andre køretøjer.

For eksempel, under højhastighedskørsel, vil systemet øge rækkevidden af forlygterne for at give chaufføren et bedre udsyn af vejen foran. Tilsvarende, ved kørsel i byområder eller i tæt trafik, vil lyset automatisk justeres for at forbedre synligheden af fodgængere og potentielle faremomenter, uden at forstyrre andre trafikanter.

Mercedes-Benz A-Klasse er udstyret med DYNAMIC SELECT-funktionen, som giver føreren mulighed for at skræddersy bilens køreegenskaber med et enkelt tryk.

Denne innovative teknologi tilbyder flere køreprofiler, herunder “Comfort”, “Sport”, “Eco”, og “Individual”, som hver især justerer bilens parametre såsom styringen, motorens kraftudløsning og gearskiftets timing for at matche førerens aktuelle humør eller kørselsbehov.

  • Eco-tilstanden optimerer bilens effektivitet og brændstoføkonomi
  • Sport-tilstanden giver en mere dynamisk og responsiv køreoplevelse
  • Comfort er designet til at tilbyde en jævn og afslappende køretur
  • Individual-tilstanden lader dig tilpasse bilens indstillinger efter dine personlige præferencer

DYNAMIC SELECT er en fortælling om Mercedes-Benz’ engagement i at tilbyde personlige køreoplevelser og understreger mærkets fokus på innovativ teknologi og førerkomfort.

Priser på Mercedes-Benz A-Klasse Sedan

Elegant kanine med avanceret teknologi

Kabinen i Mercedes-Benz A-Klasse Sedan definerer essensen af komfort og avanceret teknologi. Føreren vil blive mødt med et rum, der kombinerer høj kvalitet og elegance.

Det luksuriøse interiør design omfatter fremragende materialer og et 10,25″ mediedisplay, som udgør kernen i MBUX. Med sin avancerede stemmestyring og tilpasningsdygtige brugergrænseflåde bliver interaktionen med bilens funktioner intuitivt og behageligt.

Ud over den teknologiske elegance er kabinen praktisk indrettet med god plads til ben og hoved, som giver en behagelig tur.

Oplev A-Klassen

I Mercedes-Benz A-Klasse Sedan kan du forvente en uovertruffen kombination af komfort, stil og teknologi.

Bilen er designet med fokus på brugerens behov, hvilket betyder, at du vil opleve en exceptionel kørekvalitet og en kabine, der er både rummelig og udstyret med avancerede teknologier. Navigation, underholdning og klimakontrol er alle integreret i bilens intuitive brugergrænseflade, hvilket gør det nemt at tilpasse din køreoplevelse efter dine præferencer.

Desuden er A-Klasse Sedans effektivitet og ydeevne optimeret for at tilbyde en smidig, men kraftfuld kørsel, uanset om du navigerer gennem byen eller udforsker åbne veje.

A 35 4MATIC Sedan

Mercedes-AMG A 35 4MATIC Sedan skiller sig ud med sin kraftfulde performance, der er indbegrebet af AMG-brandets sportslighed og innovation.

Hjertet er en 2,0-liters firecylindret turboladet benzinmotor, der leverer imponerende 306 hestekræfter. Kombinationen af kraftig acceleration og lydoplevelsen fra AMG-udstødningssystemet vækker en følelse af ægte køreglæde.

AMG A 35 4MATIC er designet til den entusiastiske fører, der ikke går på kompromis med performance. 

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-Benz A-Klasse Sedan

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, mens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-Benz A-Klasse Sedan - MBUX-multimediesystem

Mercedes-Benz User Experience

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev A-Klasse Sedan
Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteams her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Jan Lauridsen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgstrainee, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Book en prøvekørsel her
Oplev A-Klasse Sedan
Mercedes-Benz A-Klasse sedan
Scroll to Top