Mercedes-Benz A-klasse sedan

A-klasse sedan

Sedan. Nu også som A-klasse.

A-klassen. Bare med mere plads.

A-klasse sedan er en A-klasse – bare med endnu mere plads. Dertil opgraderes niveauet af standardudstyr med udstyr som LINGUATRONIC, Wi-fi hotspot, MBUX multimediadisplay, touchpad… og Businesspakken til dig, der vælger en firmabil, indeholder både Progressive og Advantagepakken med bl.a. LED High Performance forlygter, 17″ letmetalfælge, interiørlister i sort kulfiberlook, parkeringspakke med aktiv parkeringshjælp og det stilrene og intuitive 10,25″ multimediedisplay.

Designet taler næsten for sig selv med elegante og dynamiske linjer, men det er ikke hele historien. For selvom A-klasse sedan ikke vil genopfinde dét at køre bil, så vil den genopfinde, hvordan det føles: Tal med den, som du gør med en ven, og den reagerer med det samme. I kabinen vil du opleve det gribende widescreen-display, der sætter helt nye standarder i det kompakte bilsegment – hvor det sporty udtryk kombineres med komfort, kvalitet og højteknologi. 

Mere power. Mindre forbrug.

Vores EQ Power-modeller med plug-in-hybridmotor forbinder det bedste fra to verdener: Elmotorens dynamik og effektivitet og forbrændingsmotorens rækkevidde.

Nu kan du opleve A 250 e sedan med en innovativ hybridmotor og masser af kraft.

 

Book prøvekørsel

A-klasse sedan - sølv
Priser A-klasse sedan
Mercedes-Benz A 200 Advantage
A-klasse sedan - sort
Standardudstyr
  Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
 • Premium-pakke
 • AMG-Pakke
 • Distronic
 • Metallak
 • Premium-pakke Plus
 • Night-pakke
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 309.548,-*

Blandet kørsel: 16,9 km/l CO2: 134 g/km

* Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Mercedes-Benz A 220 d Advantage aut.
A-klasse sedan - sort
Standardudstyr
  Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
 • Premium-pakke
 • AMG-Pakke
 • Distronic
 • Metallak
 • Premium-pakke Plus
 • Night-pakke
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 414.848,-*

Blandet kørsel: 20,4 km/l CO2: 129 g/km

* Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Mercedes-Benz A 250 e plug-in hybrid Advantage aut.
A-klasse sedan - polarhvid
Standardudstyr
  Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
 • Premium-pakke
 • AMG-Pakke
 • Distronic
 • Metallak
 • Premium-pakke Plus
 • Night-pakke
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 406.799,-*

Blandet kørsel: 100 kWh/100km CO2: 22 g/km

* Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

A-klasse sedan focus

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Interiør

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev A-klasse sedan

Ekstraudstyr

Mulighed for udstyr.

Udvalgt standardudstyr inkl. Progressive og Advantagepakke

LED High Performance forlygter
Få mere sikkerhed i mørke via en bred, optimal fordeling af lyset, tågelygtefunktion, et lavt energiforbrug og en lysfarve, der nærmest minder om dagslys.

Digital instrumentering
Det 7″ store digital instrumentering og 10,25″ multimediadisplay er designet, så de nærmest svæver let over instrumentpanelet. Betjen multimediadisplay og bilen via rattet, touchpad eller via touchscreen-muligheden.

LINGUATRONIC
Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem? Det starter med to ord: “Hey Mercedes”. Tal til A-klassen og den lytter – og reagerer.

MBUX, Mercedes-Benz User Experience
Få en individuelt tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad og touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester

Active Brake Assist
Den aktive bremseassistent er hele tiden opmærksom og kan hjælpe med at forhindre alvorlige ulykker grundet for kort afstand eller uopmærksomhed. Systemet advarer i så fald visuelt og akustisk mod en truende kollision. Hvis du herefter bremser for lidt, griber systemet ind med situationstilpasset bremsehjælp.

Spejlpakke
Klap sidespejlene ind elektrisk og gør bilen slankere, når den holder parkeret. Spejlpakken inkluderer også at sidespejlet i førersiden og bakspejlet blænder automatisk ned, når der registreres forstyrrende lys fra bagvedkommende køretøjers forlygter.

Fuldautomatisk klimaanlæg
Oplev THERMOTRONIC med individuel indstilling for fører og forsædepassager. Anlægget tager højde for ydre faktorer som f.eks. luftfugtighed og solstrålernes intensitet. Aktive støv- og kulfiltre holder luften i kabinen ren og frisk.

Parkeringspakke med aktiv parkeringshjælp
Parkeringssensor for og bag inkl. aktiv parkeringshjælp. Med førerens accept, hjælper systemet med at finde en parkeringsplads og styre bilen på plads.

Konfigurér A-klasse sedan her

A-klasse sedan - sølv

ET HAV AF MULIGHEDER

Når du leaser en Mercedes-Benz, skal du hverken tænke på service eller bilens gensalgsværdi – det tager vi os af. Fordelagtige ydelser giver dig finansielt råderum, samtidig med at du kører i en ny bil. Således er du teknisk altid helt up to date.

Du ved hvad du betaler hver måned og du skal ikke bekymre dig om bilens gensalgsværdi eller serviceomkostning.

Når du korttidsleaser gennem Lease a Star, kører du altid i en fabriksny bil. Vi sammensætter den løsning, der matcher dine ønsker og behov – både hvad angår leasingperiode, model, udstyr og budget.

Alt er inkluderet i prisen – vi sørger for service, forsikring og ejerafgift. Alt du skal gøre er at nyde bilen (og tanke den).

Du slipper for udbetaling, binder dig kun for 6-12 måneder og har ingen ekstraomkostninger.

En Michelin kok ville ikke servere mad på en pap-tallerken. Din Mercedes-Benz har fortjent det bedste – vælg derfor originalt tilbehør og udstyr til din bil. 

Udover alle de åbenlyse fordele du kan glæde dig over hver eneste dag, gør originalt Mercedes-Benz tilbehør også godt for gensalgsprisen den dag, du f.eks. vil skifte til en yngre model.

Har du brug for en Mercedes-Benz i en dag, en weekend eller i en uge? Hos Rent a Star kan du leje både personbiler og varebiler nemt, hurtigt og enkelt.

Vi bestræber os på, at det altid skal være nemt og trygt at leje bil hos os. Vi hjælper med at sammensætte en løsning, der afspejler dine behov og dit budget, hvad enten du skal anvende bilen privat eller i firma. Du kan selvfølgelig hente lejebilen i vores afdelinger i Odense, Kolding og Rødekro.

Mercedes-Benz A-klasse kan bestilles på gule plader. Hvis du har brug for opbevaringen i bagagerummet, kan du derved få en Mercedes-Benz VAN til næsten halv pris af en normal Mercedes-Benz.

Du får naturligvis stadig den gode køreoplevelse som i de andre Mercedes’er. Komforten, udstyret og bilen er præcis det samme. Vi har blot fjernet bagsæderne og gjort klar til opbevaring i det store bagagerum.

Vi har servicepakker som passer til dine behov. Vores servicepakker og forlænget garanti hjælper dig med at have overblik over dine udgifter og bilen vedligeholdes ved hjælp af serviceeftersyn med Mercedes-Benz originaldele.

Vælg mellem ServiceCare, CompleteCare eller WarrantyExtension afhængigt af dit behov.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Book her

Oplev A-klasse

A-klasse sedan - sølv