Mercedes-AMG GT 4-dørs

Rendyrket AMG-power.

Mercedes-AMG GT 4-dørs: Første PERFORMANCE hybrid.

Mercedes-AMG GT 4-dørs er en imponerende og betagende Gran Turismo med AMG 4,0-liters V8-biturbomotor. AMG GT 4-dørs lader sig kun overhale af sine to GT-brødre: AMG GT coupé og AMG GT Roadster og sætter nye standarder for AMG Driving Performance. 

Mercedes-AMG GT har fået et mere ekspressivt, markant og ekstremt sportslig fremtoning med bredere luftindtag for et aggressivt look. For første gang nogensinde kan AMG GT fås i Plug-in Hybrid. Hybrid-versionen har fået et specielt hybrid-display i kabinen, med mulighed for at se elektrisk rækkevidde, batteriets temperatur og meget mere. Bag begge forhjul visualiseres “E PERFORMANCE”. 

Indvendigt har Mercedes-AMG GT også fået et løft. AMG GT 63 S E PERFORMANCE har fået AMG hybrid-display med specifikke funktioner forbeholdt hybrid. Derudover er det også muligt at vælge imellem forskellige niveauer af hybrid-kørsel direkte fra rattet.

AMG GT er spækket med avanceret sikkerhedsteknologi: COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, AMG RIDE CONTROL+, ATTENTION ASSIST, PARKTRONIC, Rearview Camera, og PRE-SAFE. Derudover fås vidunderet med Lane Keeping Assist og Blind Spot Assist. Der venter dig en fuldendt eventyrlig køreoplevelse.

Performance!

Performance, direkte fra racerbanen og ud på vejene. Mercedes-AMG GT kombinerer en intens V8-følelse med en forbløffende høj hverdagsduelighed. 

  • Højtydende AMG kompositbremsesystem
  • AMG 4,0-liters V8-biturbomotor
  • AMG RIDE CONTROL-undervogn
  • AMG SPEEDSHIFT DCT 7G

Forespørg prøvekørsel

Mercedes-AMG GT 4-dørs CTA
Mercedes-AMG GT 4-dørs

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-AMG GT 4-dørs

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-AMG GT 4-dørs interiør

Racerbil og safety car i ét.

Trods den kraftfulde performance har Mercedes-AMG GT også altid din sikkerhed for øje. Med talrige sikkerheds- og assistentsystemer sørger den for, at du når frem til din destination ikke bare hurtigt, men også mærkbart mere udhvilet og sikkert. Der er sikkerhedshøjdepunkter som ADAPTIVE BRAKE, aktiv bremseassistent, aktiv afstandsassistent DISTRONIC og 3-trins elektronisk stabiliseringsprogram (ESP®).

Oplev AMG GT 4-dørs

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Salg, Mercedes-Benz Kolding

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler

Salg, Mercedes-Benz Odense

Kristian Jais Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgselev, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler

Salg, Mercedes-Benz Rødekro

Line Vinter
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Scroll to Top