Mercedes-Benz

CLA Shooting Brake

Vejl. pris fra 459.994 kr.

Unik fusion af performance og elegance

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake kombinerer elegance og praktiske funktioner i ét design. Fra dens coupéagtige kurver til den rummelige kabine og bagagerum, er CLA Shooting Brake designet med æstetik og anvendelighed for øje. En sporty front med et markant grilldesign, frameless vinduer og lav taglinje, som indkapsler den coupé-inspirerede form og LED-forlygter, der giver forbedre synlighed – Shooting Brake er en klasse for sig.

Indvendigt vil du finde en kabine, der er lige så funktionsdygtig, som den er stilren. Det generøse bagagerum, der nemt og hurtigt kan udvides takket være de split-foldebagsæder, giver fleksibilitet til alle dine behov, enten det er kørsel til arbejde eller en familieudflugt.

Mercedes-Benz er førende inden for innovative teknologier, og CLA Shooting Brake er et vidnesbyrd om denne dedikation. Du finder en række innovative systemer, der sigter mod at forbedre din køreoplevelse og sikkerhed på vejene. Det omfatter bl.a. den nyeste generation af MBUX-infotainmentsystemet, der tilbyder intuitiv stemmestyring og en berøringsgrænseflade, avancerede førerassistentsystemer som aktiv bremseassistent og Lane Keeping Assist samt PARKTRONIC Parkeringsassistent.

CLA Shooting Brake lover ikke kun udseende og komfort, men også spændende ydeevne og effektivitet – og med DYNAMIC SELECT er det muligt at skræddersy din køreprofil efter eget valg. Nyd hver køretur med en Mercedes-Benz.

Mere power, mindre forbrug

Med Mercedes’ plug-in hybrid-teknologi repræsenteres en imponerende kombination af innovation og effektivitet. Plug-in hybridvarianten: 250 e kombinerer kraften fra en benzinmotor med en avanceret elektrisk motor og et genopladeligt batteri, som giver dig muligheden for at køre længere på ren el – perfekt til bykørsel eller korte ture.

Med den intelligente navigation med Electric Intelligence, planlægger den din rute mest effektivt og sikrer optimal opladning og rækkevidde. Funktioner som regenerativ bremsning øger effektiviteten yderligere ved at omdanne bremseenergi til elektrisk energi, som kan genbruges.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Opel Astra sikkerhed

Avanceret teknologi.

CLA Shooting Brake er udstyret med det nyeste inden for sikkerhedsteknologi, heriblandt aktiv Blind Spot Assist, som bidrager til en sikker køreoplevelse ved at advare føreren om biler i blindpunkterne, samt PRE-SAFE® systemet, som kan forudse en potentiel kollision og træffe foranstaltninger for at beskytte passagererne.

Opel Astra infotainment

Luksuriøs komfort.

CLA tilbyder en enestående komfort med sit højteknologiske cockpit og klimakontrolsystem, som sammen skaber en førsteklasses køreoplevelse. Multikontursæder med massagefunktion og opvarmet rat sikrer, at både fører og passagerer nyder hver køretur til det fuldeste.

Opel Astra Matrix forlygter

Connectivity og infotainment.

Med det innovative MBUX infotainmentsystem, inklusive stemmestyring og Augmented Reality for navigation, bliver kørslen mere end bare transport. Det bliver en interaktiv oplevelse, hvor du kan udforske og interagere med din bil på en helt ny måde. 

Forespørg prøvekørsel
CLA Shooting Brake - sølv

MERCEDES-BENZ CLA shooting brake

Få din Mercedes-Benz som du ønsker den.

Oplev mulighederne for standard- og metallak her.

Vælg farve

Standardlak
  •  
Metallak
  •  
Mercedes CLA Shooting Brake - natsort

Priser på Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

En motor for
enhver præference

CLA Shooting Brake tilbyder et nøje udvalg af motorer til enhver kørestil og præference.

Vores benzin- og dieselmodeller spænder fra effektive, turboladede firecylindrede enheder til kraftfulde motorer, der giver en dynamisk og responsiv køreoplevelse.

Hver motor er fintunet til at levere optimal balance mellem performance og effektivitet.

  • Benzinmotorer: Hver og én er designet til at give en jævn og effektiv præstation.
  • Dieselmotorer: Avanceret teknologi der sikrer minimalt forbrug og maksimal driftssikkerhed. 
  • Plug-in hybrid: Kombination af en benzinmotor med elektrisk effektivitet.

AMG - ydelse i verdensklasse

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake repræsenterer performance, dynamik og design på et nyt niveau. AMG-versionerne har kraftfulde motorer og en sportsoptimeret undervogn for imponerende kørsel.

  • AMG-styling: Med AMG-pakken får du en udvendig styling med skarpere linjer og en kølergrill, der fremhæver bilens sportslige egenskaber.
  • Ekstrem ydeevne: En højtydende motor sikrer banebrydende acceleration og toppræstationer, mens AMG-speedshift DCT 8-trins sports transmission sikrer hurtige og præcise gearskift.
  • Sportslig køredynamik: AMG Ride Control-undervognen tilbyder fremragende vejgreb og stabilitet ved høje hastigheder og kan tilpasses til din personlige kørestil.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Værksted

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt og enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Opel Astra

Mercedes-me.

Opdag Mercedes-Me Connect, det innovative digitale økosystem specialdesignet til Mercedes ejere. Ved at integrere dit køretøj med dine digitale enheder, giver Mercedes-me Connect adgang til bilens funktioner fra en distance, real-time data og opdateringer, personlige assistancer og eksklusive fordele, som events og unikke tilbud tilpasset til dig.

Oplev Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Vi er klar til at hjælpe dig​

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgselev, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi

Forespørg en prøvekørsel her

Oplev CLA Shooting Brake

CLA Shooting Brake - sølv
Scroll to Top