Mercedes-EQ

Mercedes EQS SUV

Vejl. pris fra 1.321.080 kr.

Mercedes-EQ EQS SUV

Mercedes EQS SUV repræsenterer det foreløbige topmål af luksuriøs rummelighed på ren elkraft. Luksus-SUV’en, som foreløbig kan bestilles i longrange-varianten EQS SUV 450+ med baghjulstræk samt de to firehjulstrukne varianter EQS SUV 450 4MATIC og EQS SUV 580 4MATIC.

Næste skridt på vejen mod en fossilfri fremtid, markeres med priserne på EQS SUV, som er en fuldt elektrisk luksus-SUV med op til syv sæder, overlegen teknologi og en kørekomfort udover det sædvanlige.

EQS SUV placerer sig størrelsesmæssigt mellem GLE SUV og GLS SUV, som ligeledes begge fås med op til syv sæder, mens EQS SUV har samme akselafstand som luksus-sedanen EQS, som den deler platform med, er EQS SUV intet mindre end 20 centimeter højere.

Dette mærkes i kabinen, hvor pladsforholdene imponerer hele vejen rundt. Første og anden sæderække kan justeres elektrisk, bagagerummet tager op til 2.100 liter med alle bagsæder lagt ned – og adgangsforholdene er formidable.

100% Elektrisk​

EQS SUV er tredje model baseret på Mercedes-EQ’ nye platformsarkitektur designet specifikt til elektriske modeller, og mens akselafstanden på 3210 millimeter er identisk med EQS, så er EQS SUV hele 200 millimeter højere end sedanversionen.

Det ses og mærkes både inde og ude, og de markante dimensioner sikrer ikke alene en usædvanligt rummelig kabine, men understreger samtidig de klare offroad-referencer, som særligt kommer til udtryk med 4MATIC firehjulstræk og specifikke offroad-køreprogrammer.

Spækket med udstyr.

Standardudstyret i alle tre varianter inkluderer blandt meget andet højdepunkter som Førerassistentpakke PLUS med den adaptiv fartpilot, DISTRONIC, og Blind Spot Assist, MBUX med dansk stemmestyring, Navigation Premium, Augmented Reality og 360-graders parkeringskamera samt panorama-elskydetag i glas. Dertil kommer Soundsystem lydanlæg, 21”-letmetalfælge og de avancerede forlygter med DIGITAL LIGHT, som er forberedt til at kunne projicere symboler direkte på vejbanen foran bilen.

I topversionen EQS SUV 580 4MATIC fortsætter listen over standardudstyr med features som MBUX Hyperscreen og Premiumpakken, som blandt andet inkluderer sort læderkabine, klimatiserede forsæder, 4-zonet klimaanlæg, surroundsound-system fra Burmester, AMG-eksteriør med 21” AMG-letmetalfælge samt medstyrende bagaksel, som tillader baghjulene at dreje med op til 10 grader for sublim manøvredygtighed og stabilitet.

Premiumpakken er standardudstyr i EQS SUV 580 4MATIC og ekstraudstyr i EQS SUV 450+ og EQS SUV 450 4MATIC til 120.000 kroner, men listen fortsætter med et væld af udstyrsmuligheder – blandt andet tredje sæderække, som fås til 23.776 kroner, samt fabriksmonteret anhængertræk til 12.481 kroner.

De to firehjulstrukne varianter EQS SUV 450 4MATIC og EQS SUV 580 4MATIC må trække op til 1.800 kg, mens longrange-varianten EQS SUV 450+ må trække op til 750 kg.

Mercedes-EQ EQS SUV

Mercedes EQS SUV: den ultimative elektriske SUV.

Mercedes-EQ EQS SUV interiør

Plads helt op til syv passagerer.

Med ny Mercedes- EQS SUV får du plads til hele familien. Som standard byder SUV’en på fem sæder og ekstra sæderækker, men som ekstraudstyr, er der mulighed for en tredje sæderække og dermed giver plads til hele syv passagerer. Mercedes EQS SUV gør ind- og udstigningen endnu nemmere med Easy-Entry-funktionen.

Mercedes-EQ EQS SUV design

"Purpose design".

Mercedes EQS SUV sætter helt nye standarder for designsproget hos elbiler. EQS SUV kombinerer EQ-modellernes klassiske ‘Electric Art-design med æstetikken fra S-Klassen og SUV’ens rummelighed, hvilket giver EQS SUV et helt unikt og innovativt design. 

Mercedes-EQ EQS SUV interiør

Udstyrspakker.

Mercedes EQS SUV kan tilpasses dig og dit behov. Som standard byder EQS SUV på Advanced-pakken, men modellen kan udstyres med bl.a.: Advanced-pakke PLUS, Premium-pakke og Premium-pakke PLUS for endnu mere luksurøsitet og kørekomfort udover det sædvanlige. 

Mercedes-EQ EQE bagakselsstyring
Mercedes-EQ EQS SUV ECO Assistent
Mercedes-EQ EQS SUV navigation
Mercedes-EQ EQS SUV MBUX
Mercedes-EQ EQS SUV Sound Experience

I forbindelse med Driving Assistance Package Plus hjælper systemet chaufføren med automatisk selv at justere farten til det forankørende køretøj. Chaufføren behøver derfor ikke selv at accelerere op eller bremse. Selv i tæt trafik, kan systemet aflaste chaufføren med automatisk nedbremsning og acceleration.

Andre funktioner i Active Distance Assist DISTRONIC; Hastighedsbegrænsninger på vejen som er opfanget via kameraet på bilen eller opdateret via navigationssystemet, kan også indstilles som en fartbegrænser.

Navigation med Elektrisk Intelligens gør det muligt at vælge den ønskede ladestation som destination eller som stop på vejen når rutevejledningen er aktiveret. Active Distance Assist DISTRONIC justerer derefter accelerationsadfærden og, hvis nødvendigt også hastigheden, for at opfylde den ønskede destination. 

Det dynamiske system, Active Distance Assist DISTRONIC kan indstilles i MBUX.

ECO Assistent-systemet hjælper føreren med at bruge mindre energi ved hjælp af rekuperationen afhængig af situationen. Systemet analyserer hele tiden hastigheden på den forankørende, om der er en hastighedsbegrænsning eller om vejen forude går ned af bakke – her vil systemet anbefale, når føreren bør fjerne foden fra speederen. 

Anbefalingen vil blive synlig i displayet eller i Head-up Displayet (afhængig af hvad der er muligt).

Mercedes EQS SUV byder på navigation med elektrisk intelligent og aktiv rækkevidde overvågning (Active Range Monitoring). Systemet er så intelligent, at den selv udregner de hurtigste ruter, ruter inkluderet ladestops og meget mere baseret ud fra mange forskellige faktorer og live tracking af trafik. 

Har du en foretrukken ladestation, kan føreren planlægge egen individuelle rute med foretrukne stops på vejen.

Mercedes’ velkendte MBUX-multimediesystem med Stemmeassistent er blevet endnu mere intelligent. Stemmeassistenten har fået nye instrukser specifikt til EQ-modellerne. 

Stemmestyringen kan nu reagere på et mere naturligt sprog – som hvis du snakkede med en person. Du kan bl.a. føre følgende samtaler med din EQS SUV:

  • “Hej Mercedes, hvornår vil jeg nå min destination?”
  • “Hej Mercedes, kan du aktivere klimanlægget inden jeg sætter mig ind?”
  • “Hej Mercedes, find den nærmeste ledige ladestation”
  • “Hej Mercedes, vis mig energistrømmen”

Mercedes EQS SUV har sat den musikalske og emotionelle følelse i højsæde med Burmester 3D surround sound. Lydbillederne i Displayet er særlig udviklet til Mercedes-EQ modellerne, for at påvise forskellige køresituationer og interaktioner. Bl.a. når du træder ind i EQS SUV’en, vil bilen modtage dig med en helt særlig musikalsk lyd. 

Lydbillederne “Silver Waves” og “Vivid Flux” er standard, men du har mulighed for at tilkøbe andre lydbilleder, hvis dette ønskes. 

Mercedes-Benz EQS SUV

Lang rækkevidde, hurtig opladning og masser af power.

EQS SUV 450+ kører op til 633 kilometer på en opladning og er udstyret med baghjulstræk fra én elmotor, som yder 360 hestekræfter og et moment på 568 Nm.

EQS SUV 450 4MATIC kører op til 597 kilometer på en opladning og er udstyret med firehjulstræk via to elmotorer, som tilsammen ligeledes yder 360 hestekræfter – men trumfer baghjulstrækkeren med et moment på hele 800 Nm.

EQS SUV 580 4MATIC er den foreløbigt kraftigste version med en rækkevidde på op til 594 kilometer og to kraftfulde elmotorer, der sikrer 544 hestekræfter og 858 Nm.

Lithium-ion-batteripakken på 107,8 kWh kan oplades med 11 kW AC via eksempelvis en hjemmelader, eller med op til 200 kW via DC-lynopladning på farten. Alle varianter af den nye EQS SUV leveres desuden med ét års gratis opladning gennem IONITY netværket, som dækker det meste af Danmark og Europa.

Den nye EQS SUV produceres på Mercedes-Benz’ fabrik i Tuscaloosa i USA, og de første eksemplarer forventes i Danmark i slutningen af året.

Displaypakke vs. MBUX Hyperscreen

Sammenlign Mercedes-Benz EQS SUV Displaypakken (standard) med MBUX Hyperscreen (standard på 580 4MATIC).

Mercedes-EQ EQS SUV Display skærm Mercedes-EQ EQS SUV Hyperscreen

Forespørg en prøvekørsel EQS SUV

Mercedes-EQ EQS SUV CTA

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-EQ EQS SUV Hyperscreen

MBUX Hyperscreen​

Fører og forsædepassager kan glæde sig til adskillige lækre features som for eksempel den unikke MBUX Hyperscreen, der breder sig på tværs af cockpittet og nemt betjenes med touch eller med stemmestyringsfunktionen, som forstår 27 forskellige sprog – herunder også dansk.

Mercedes-EQ EQS SUV

DIGITAL LIGHT

De ekstremt kraftfulde DIGITAL LIGHT forlygter, som er forberedt til at kunne projektere symboler direkte på kørebanen, kendes også fra S- og den nye C-Klasse og understreger et banebrydende niveau af innovation, ligesom aktiv bagakselstyring sikrer overlegne køreegenskaber ved alle hastigheder.

Mercedes-EQ EQS SUV

Komfortførersæde

Med komfortførersæde i din Sprinter, kan du tilpasse sædet efter dine præferencer. Du kan tilpasse sædet i forhold til højde, længde, hældning og dybe i sædepuden.

KEYLESS-START

KEYLESS-START er standardudstyr i Mercedes Sprinter. Motoren startes med blot et tryk på start-stop-knappen i tændingslåsen.

MBUX-multimediesystem

I Mercedes Sprinter får du et 10,25" (26 cm) touchscreen med MBUX multimediesystem. Systemet kan betjenes via skærmen eller ved knapperne i rattet. Multimediesystemet tilbyder hurtig harddisknavigation med Live Traffic Information og smartphone-integration, så du har mulighed for at tilkoble din smartphone med Apple CarPlay og Android Auto.

Aktiv bremseassistent

Med aktiv bremseassistent mindskes risikoen for sammenstød med forankørende køretøjer eller forbipasserende.

THERMOTRONIC

Med Mercedes' THERMOTRONIC reguleres klimaet i kabinen efter dit ønske. Systemet øger/sænker automatisk temperaturen og ventilationsintensiteten, så klimaet konstant fastholder den ønsket temperatur.

Elektrisk sidespejle

Som ekstra udstyr fås Sprinter med elektriske sidespejle, som bedre beskytter spejlene mod beskadigelse ved bl.a. parkering og ind- og udkørsler. Du kan nemt betjene sidespejlene ved dørbeklædningen. 

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-EQ samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz, Mercedes-EQ og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgselev, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Peter Paulsen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Forespørg en prøvekørsel på EQS SUV her

Oplev EQS SUV

Mercedes-EQ EQS SUV CTA
Scroll to Top