EQV

Mercedes EQV

Elmobilitet med plads til otte personer.

Ny Mercedes EQV: Masser af plads, rummelighed og elpower.

Fornyligt kunne vi byde velkommen til det nyeste medlem af Mercedes-EQ familien – EQV. Det er den rummelige V-klasse, som vi kender den – nu bare med elmotor. Den er udstyret med de samme eksklusive og progressive designelementer som resten af Mercedes-EQ familien. 

Designet er specialudviklet i EQ-familien, hvilket giver V-klassen et helt unikt udstryk. Bl.a. med Black Panel-kølergittet. Indvendigt fortsætter EQ-æstetikken med det helt nye MBUX-mediedisplay med touchbetjening,  de attraktive luftdyser og de mange andre lækre interiør-detaljer, som du naturligvis kan individualisere.

Lige så trygt som altid i en Mercedes.

Du kan naturligvis føle dig lige så sikker som i enhver anden Mercedes.

For vores elektrisk drevne køretøjer gennemgår det samme krævende testprogram og crashtests som alle andre Mercedes-Benz biler.

Du og din passagerer sætter jer komfortabelt til rette i de ergonomiske sæder, og med et ‘Hey Mercedes’ starter du stemmebetjeningen af MBUX.

Forespørg prøvekørsel

Mercedes-EQ EQV - sølv
Priser Mercedes EQV
Mercedes-Benz EQV 300 Avantgarde Lang
PrivatKøb kampagne
Mercedes-EQ EQV - sort
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Design-Pakke eksteriør
  • Design-Pakke interiør
  • Burmester Surround Sound
  • Metallak
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 649.900,-*

Blandet kørsel: 26,4 kWh/100km CO2:0 g/km

*Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Interiør

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Plug-In

Mercedes-design, som du kender den.

Skab den rette familie/job-balance når du vælger firmabil. Fra førerpladsen i Mercedes EQV sidder du med op til 204 Mercedes-heste i hånden og et 7-trins automatgear til at styre momentet på op til 480 Nm. Et godt tag i vejen og et væld af køreassistenter giver dig smidighed i bytrafikken og stille glæder på motorvejen.

Oplev EQV

Ekstraudstyr

ET HAV AF MULIGHEDER

Vi er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Send en forespørgsel her

Oplev Mercedes EQV

Mercedes-EQ EQV - sølv