Mercedes-Benz

EQV

Vejl. pris fra 699.990 kr.

Mercedes EQV: Masser af plads og elpower.

Den rummelige V-Klasse, som vi kender den – men med en elmotor: Mercedes EQV. EQV’en er udstyret med det samme eksklusive og progressive design som resten af Mercedes-EQ familien. Det ses bl.a. tydeligt med det velkendte Black Panel-kølergitter, som virkelig illustrer det elektriske univers fra Mercedes-Benz.

Indvendigt fortsætter EQ-æstetikken med det helt nye MBUX-mediedisplay med touchbetjening, de attraktive luftdyser og de mange andre lækre interiør-detaljer, som du naturligvis kan individualisere.

Mercedes EQV er rummelig. Meget rummelig. EQV har nemlig plads helt op til otte personer og du kan derfor få plads til hele familien. Til trods for mængden af plads, så går EQV ikke på kompromis med komforten. Batteriet er nemlig placeret i bunden af bilen, hvilket giver bilen et lavere tyngdepunkt og bedre køreegenskaber.

Har du et særligt ønske til din EQV? Så hjælper vi dig med at konfigurere bilen, så den matcher dine (og familiens) behov. Lige fra antallet af sæder til farven på karrosseriet. EQV kan også ombygges til en Van, hvis modellen skal bruges til et erhvervsbehov. 

Lige så trygt som altid i en Mercedes.

Du kan naturligvis føle dig lige så sikker som i enhver anden Mercedes.

For vores elektrisk drevne køretøjer gennemgår det samme krævende testprogram og crashtests som alle andre Mercedes biler.

Du og din passagerer sætter jer komfortabelt til rette i de ergonomiske sæder, og med et ‘Hey Mercedes’ starter du stemmebetjeningen af MBUX.

Mercedes EQV byder på fleksible løsninger.

Mercedes-EQ EQV interiør

Op til 8 siddepladser.

Mercedes EQV er den ultimative familiebus. EQV er yderst fleksibel og kan rumme 6, 7 og helt op til 8 siddepladser, så du uden problemer, kan have hele familien med på tur. EQV fås i to størrelser: 5 m og 14 cm og Lang: 5 m og 32 cm – alt afhængig af dit behov. 

Mercedes-EQ EQV

EASY-PACK bagklap.

Mercedes EQV er designet til at gøre hverdagen nemmere for familier. EQV har som standard et højt sikkerhedsniveau, og EQV kan gøre hverdagen endnu nemmere med EASY-PACK bagklappen, som automatisk kan åbne og lukke ved blot et klik på nøglen. 

Mercedes-EQ EQV batteri

Batteriet placeret i bunden.

Mercedes EQV har fuld fokus på komforten. Batteriet er placeret i bunden af bilen, hvilket gør bilen mere stiv, nemmere at styre og giver EQV et lavere tyngdepunkt, som resulterer i en suveræn kørekomfort. Mercedes EQV skal opleves. 

Forespørg prøvekørsel

Mercedes-EQ EQV - sølv
Mercedes-Benz EQV

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Interiør

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Plug-In

Mercedes-design, som du kender den.

Skab den rette familie/job-balance når du vælger firmabil. Fra førerpladsen i Mercedes EQV sidder du med op til 204 Mercedes-heste i hånden og et 7-trins automatgear til at styre momentet på op til 480 Nm. Et godt tag i vejen og et væld af køreassistenter giver dig smidighed i bytrafikken og stille glæder på motorvejen.

Oplev EQV

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og  udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. Mød vores salgsteam her.

Sten Juul Sørensen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Mikkel Juel Pedersen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Finn Lynge
Salgschef, Mercedes-Benz varebiler
Kristian Bollerup Møller
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Lars Drejer
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Mikkel Juel Pedersen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Simon Wendorff
Biløkonom, Mercedes-Benz varebiler
Finn Lynge
Salgschef, Mercedes-Benz varebiler
Lykke Nystrup
Erhvervsrådgiver, Mercedes-Benz varebiler
Svend Callesen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Finn Lynge
Salgschef, Mercedes-Benz varebiler

Send en forespørgsel her

Oplev Mercedes EQV

Mercedes-EQ EQV - sølv
Scroll to Top