Mercedes-AMG

G-Klasse

AMG Performance.

Mercedes-AMG G-Klasse med fuld AMG Power. Motorsportstestede AMG motor- og undervognsteknologier i den muligvis mest legendariske af alle geländewagen-modeller.  Mercedes-AMG G 63 er en klassiker ud over det sædvanlige! Med V8-biturbomotorens urkraft. Med en undervogn, der gør det hele muligt. 

Når du træder ind i kabinen i Mercedes-AMG G 63 venter der dig mere plads end nogensinde før og optimale betingelser for at kunne opleve fuld AMG Driving Performance med alle sanser. For eksempel elegant læderindtræk i rombedesign og ultramoderne materialer som kulfiber eller mikrofiber DINAMICA alt efter udstyr.

AMG Power.

Mercedes-AMG G 63 er rendyrket power.

AMG kølerafdækningen, de 55,9 cm (22″) store fælge, der fås som ekstraudstyr, og den markante AMG Performance-udstødning med to forkromede dobbelte udstødningsrør i siden giver denne klassiker sit ekstroverte ydre.

Forespørg prøvekørsel

G-klasse AMG - sort
Mercedes-AMG G-Klasse
Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.+45 70 202 203

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG G-Klasse

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-AMG G-Klasse interiør

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

STRONGER THAN TIME Edition.

Oplev STRONGER THAN TIME Edition. Den fås kun i et begrænset omfang, og iscenesætter denne kult-terrænbil på en måde, der får de store følelser frem.

Derudover har den elementer i sølvkrom som f.eks. de dobbelte AMG udstødningsrør eller trinbrætterne.

Oplev G-Klasse AMG

Vores AMG-specialister er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz & AMG – og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Scroll to Top