Mercedes-Benz

Marco Polo

Vejl. pris fra 872.722. kr.

Mercedes Marco Polo autocamper lader starten gå for din opdagelsesrejse!

Jagter du eventyr, sportslige udfordringer eller roadtrips, opfylder Mercedes-Benz Marco Polo autocamper alle dine behov! Marco Polo er til dig, som ikke bare er glad for at rejse, men som også sætter pris på at være aktiv i din fritid. Sammen med venner og familie. I den rummelige og yderst komfortable autocamper er der rigeligt plads til at slippe din eventyrlyst løs!

Oplev den eksklusive autocamper – Marco Polo – der er for alle, der ønsker design og komfort når de er på farten. Det gælder bl.a. den gennemførte kabineudbygning med eksklusivt køkken og skabe, vippetaget med tagseng og en 2-personers bænksæde som komfortkøje, som giver behagelige sovepladser til 4 personer.

Uanset hvor Mercedes-Benz Marco Polo autocamper bringer dig hen, er ethvert sted på din rejse dit andet hjem. Takket være autocamperens eksklusive udstyr og moderne møbelkoncept har du altid alt fra klædeskab til et veludstyret køkken med køleboks med dig.

Men Marco Polo har ikke kun udseendet med sig. Kvalitetsudstyret og det intuitive infotainment-koncept, har du lige så stor fornøjelse af Marco Polo i hverdagen som på farten, og på vejene mærker du med de økonomiske og samtidigt effektive motorvarianter.

Livsnyder!

Marco Polo kombinerer det praktiske med det behagelige. I kan nemt hygge jer, tilberede maden og nyde det sammen ved foldebordet i det fuldt integrerede køkken.

Pak bare alt ud – for der er skabsplads nok! Der er muligheder for alt det, I har brug for på turen. Og med en maksimal ståhøjde på 2.350 mm, når vippetaget er åbent, er der stadigvæk plads nok i opholdsområdet, til at man kan rejse sig og strække ryggen.

God tur!

Forespørg prøvekørsel

Marco Polo - sølv
Mercedes-Benz Marco Polo

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes Marco Polo

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Marco_polo

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev Marco Polo

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz varebiler og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores salgsteam her.

Sten Juul Sørensen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Mikkel Juel Pedersen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Finn Lynge
Salgschef, Mercedes-Benz varebiler
Kristian Bollerup Møller
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Lars Drejer
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Mikkel Juel Pedersen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Simon Wendorff
Biløkonom, Mercedes-Benz varebiler
Finn Lynge
Salgschef, Mercedes-Benz varebiler
Lykke Nystrup
Erhvervsrådgiver, Mercedes-Benz varebiler
Svend Callesen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz varebiler
Finn Lynge
Salgschef, Mercedes-Benz varebiler

Send en forespørgsel her

Oplev Marco Polo

Marco Polo - sølv
Scroll to Top