Mercedes-EQ EQC

Opladning af el- og hybridbiler

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz opladningsmuligheder

Elektromobilitet bør være let, hurtigt og bekvem. Og først og fremmest: Direkte tilgængelig.
Det kræver omfattende løsninger, som giver intuitiv adgang til ladeinfrastrukturen, eller gør det muligt at oplade hjemme. I denne video kan du se, hvordan dette er muligt.

Udnyt tiden effektivt, når din elbil nu alligevel holder parkeret i garagen eller på parkeringspladsen.

Du kan nemt og bekvemt oplade din bil i en håndevending med en Mercedes-Benz Wallbox Home.
Fordelen: Du starter med et opladet batteri hver morgen og er således mere fleksibel og uafhængig på farten.

Mercedes-Benz Wallbox

Clever Unlimited

Vælg Clever Unlimited som en del af dit bilkøb og få fuld frihed og ubegrænset opladning til din Mercedes-Benz EQ.

 Vælger du Clever Unlimited til din Mercedes-Benz, bliver opladning en nem og naturlig del af din hverdag. For en fast månedlig pris, kan du lade din bil lige så meget du vil, både på den ladeboks, Clever installerer hos dig og på hele Clevers ladenetværk. 

Wallbox-installationsservice.

Med installationsservice, som leveres af vores lokale samarbejdspartnere, får du professionel hjælp til installation af en opladningsløsning hjemme. Vores samarbejdspartner kommer gerne hjem til dig og undersøger, om der kan installeres en wallbox, og hvad der i så fald kræves.

Test allerede nu ved hjælp af vores Mercedes-Benz wallbox pre-check, hvor godt du er rustet til at kunne oplade hjemme.

Opladning – mens du er på farten.

Takket være det voksende netværk af offentlige ladestationer kan du let og fleksibelt oplade bilen, når du er på farten – lige meget om du befinder dig i byen, ved indkøbscentre eller på motorveje.

Mercedes me Charge.
Med Mercedes me Charge* får du adgang til en lang række offentlige ladestationer i hele Europa, som f.eks. befinder sig i byen, ved indkøbscentre, hoteller eller på rastepladser. I Mercedes me appen kan du blandt andet se den valgte ladestations nøjagtige placering, om den aktuelt er ledig, og hvad prisen er. Det installerede navigationssystem i bilen forsynes ligeledes med oplysninger om ladestanderne og kan tage højde for disse i forbindelse med ruteføringen. Ved ladestanderen sker autentificeringen via visningen i MBUX multimediesystemet, Mercedes me appen eller Mercedes me Charge opladningskortet. Alt andet styres helt automatisk via Mercedes me Charge. Én aftale og én afregning pr. landeregion. Uden for Europa tilbydes Mercedes me Charge p.t. også i f.eks. USA og Kina.

* For at kunne bruge tjenesten Mercedes me Charge inklusive IONITY skal du lade dig registrere i Mercedes me Portalen samt give dit samtykke til aftalevilkårene for Mercedes me connect-tjenesterne. Derudover skal der foretages endnu en registrering i Mercedes me Charge User Portal og indtastes betalingsoplysninger, og den pågældende bil skal knyttes til brugerkontoen. P.t. findes der ikke standardiserede lade- og afregningsløsninger, som dækker hele Tyskland. Således kan der i enkelttilfælde bl.a. forekomme afvigelser i mobilitetsudbyderens lade- og afregningsbeløb. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Digital Charging Solutions GmbH.

Scroll to Top