Mitsubishi

Space Star

Vejl. pris fra 134.995 kr.

Rummelig og økonomisk bybil

Mitsubishi Space Star er en effektiv og sporty mikrobil. Space Star har et aerodynamisk design med skarpe linjer, som får Space Star til at fremstå sporty, moderne og stor. Til trods for at bilen er i mikrosegmentet, så har Space Star en højde på 151 cm og en længde på 385 cm, med plads til hele fem personer – det er ret ekstraordinært for en mikrobil. 

Indvendigt, får du også fornemmelsen af en rummelig bil. Og med de komfortable sæder af god kvalitet, bliver hver køretur en leg. Interiørdesignet er elegant og designet til at være en fryd for øjet.

Med Mitsubishi Space Star får du smarte og brugervenlige løsninger, som gør det nemmere for dig og dine passagerer. Du får bl.a. Smartphone Link Display, så du kan tilkoble din smartphone med den indbyggede 7″ farvetouchskærm. For at gøre parkering endnu lettere, så er det også muligt at tilkøbe et bakkamera, så du får et klart billede af, hvor din bil befinder sig i de bagvedliggende omgivelser. 

Space Star fås med en effektiv MIVEC-benzinmotor, som er bygget til at give dig en behagelig køretur, hver gang. Derudover kan du også vælge din Space Star med en trinløs CVT-gearkasse.

Få Space Star med automatgear!

Mitsubishi har gjort det nemt for dig – de har nemlig udviklet en trinløs CVT-gearkasse, også kaldet en automatiskgearkasse! Med automatgear bliver det ikke nemmere at køre i bil.

Du skal nemlig ikke selv skifte gear, du skal blot flytte gearstangen i køre-, bak- eller parkeringsmode, og så klarer CVT-gearkassen resten for dig. CVT-gearkassen skifter automatisk under acceleration og bremsning.

Smart, ikke?

Mitsubishi Space Star

Bestil prøvekørsel på Space Star

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Mitsubishi samarbejdspartner i Skejby/Aarhus N.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mitsubishi og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Clemmen Svendsen
Salgsrådgiver
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Bestil prøvetur

Mitsubishi Space Star

Scroll to Top