Corona-prøver til tiden

Her er Kia.
Hun er en af hverdagens helte!

Hver dag kører hun turen fra Odense til Sønderjylland – med flere stop ved testcentre undervejs. 
Sammen med kollegaerne hos MK Transport, sørger hun for, at der er test-udstyr klar til PCR-test rundt omkring i landet – så vi som borgere kan lade os teste og dermed undgå smittespredning. 

MK Transport har to Citan’er og en to Vito’er kørende i faste ruter. Det bliver til en hel del kilometer – senest har Vito’en (som Kia kører i) kørt 49.000 km. på to måneder – mens den anden Vito rundede 43.000 km. på de samme to måneder. 

For MK Transport er det vigtigt med sikre og driftsikre biler – så de hele tiden kan holde udbringningen kørende uden for mange unødvendige stop. Og her var specielt Vito en perfekt bil til transportfirmaet. 

Både Citan og Vito kører 40.000 km. mellem hvert service, hvilket nedbringer TCO – og dertil kan Vito med den nye motor og automatgear køre 15% længere end den tidligere udgave.

Kia er som chauffør også meget godt tilfreds med automatgearet – der fungerer nemt og dynamisk både på motorvej, i byerne og ved evt. kø-kørsel.

Bilerne er skabt til meget kørsel. Men det er vigtigt for firmaet, at bilerne bliver set efter en gang i måneden, idet medarbejdernes sikkerhed og driftssikkerhed er i højsædet.

Vi er rigtig glad for at holde MK Transport godt kørende – så danskerne fortsat kan blive testet. 

MK Transport
Scroll to Top

Periodiske udfordringer med vores hovednummer: 70 202 203

Vi oplever udfordringer hos vores teleudbyder. Kontakt en medarbejder direkte på nedenstående links