Ny Fiat Dobló og E-Dobló

Fiat Professional har løftet sløret for den femte generation af Doblò Cargo og for første gang nogensinde, lanceres den alsidige og rummelige varevogn med en fuldelektrisk motor: E-Doblò!

Fiat E-Doblò er den tredje fuldelektriske varevogn fra FIAT Professional og med den nye model, er FIAT endnu tættere på målet, om at alle nye modeller i Europa i 2024 er fuldelektriske. Fiat E-Doblò vil produceres som en van og som en personvogn med plads til hele familien. Med dens 4,4 meter længde og en flot rækkevidde på 280 km (WLTP), er E-Doblò ideel til bykørsel. Fiat E-Doblò har et 50 kW batteri og med den nye 100 kW elektriske motor, har varevognen en tophastighed på 130 km/t. 

Den femte generation af Fiat Doblò fastholder den velkendte fleksibilitet og vil være tilgængelig i to længder, tre forskellige varianter og med et bredt udvalg af motorer, så Doblò kan tilpasse til ethvert behov. Da Fiat Doblò lå på tegnebordet, var komforten sat i højsæde, da virksomheder bruger varebilen i otte eller flere timer om dagen, hvilket derfor satte komforten som højeste prioritet. 

Fiat Doblò sætter også sikkerheden øverst med aktive og passive sikkerhedssystemer, som assisterer føreren under kørslen – bl.a. Lane Keeping Assist, Coffee Break Alert, kollisionsadvarsel og meget mere. Modellen byder på hele 17 forskellige sikkerhedssystemer, som sætter Doblò øverst i sit segment. 

Fiat Doblò
Scroll to Top