MERCEDES-Benz

E-Klasse

Mercedes præsenterer den nye E-Klasse

Nu er den her endelig! Den helt nye E-Klasse, som er den mest populære model fra Mercedes-Benz, nogensinde. Der er sket meget siden 1953, hvor Mercedes for første gang præsenterede den variant, som senere blev til den E-Klasse, vi kender i dag. Modellen hedder stadig E-Klasse, med stor respekt for det tyske ord for ”Einspritzmotor” (indsprøjtningsmotor), som i de tidlige dage var grundlaget for modellens navn. Nu definerer “E” bilens størrelse, og forbrændingsmotorerne i den nye E-Klasse bliver den sidste generation.

Teknologi

Den helt nye E-Klasse byder på banebrydende teknologi. Her får du adgang til bilens interiør med dit Apple® Watch, og du kan for første gang nyde den helt nye MBUX Superscreen, som fylder hele bilen med indtryk, information og underholdning. E-Klasse bygger i tro med bilindustriens udvikling på en meget kraftig computer, der i højere grad styrer bilen via software. Derfor kommer E-Klassen med en række fuldt integrerede apps – heriblandt; TikTok, Angry Birds, Webex, Zoom med flere, der fungerer med et integreret selfie- og videokamera.

Vil du være den første til at høre mere om E-Klasse?

Samme model - helt ny opskrift

E-Klasse byder som altid på et blændende eksteriør, og bliver først præsenteret som sedan, som har samme mål som sin forgænger. Der bliver plads til mere dynamik og kørekomfort takket være en forøget hjulafstand på 2 cm, hvilket også bidrager til et rummeligt bagsæde. E-Klasse er en klassisk sedan med klassiske Mercedes-Benz elementer beklædt med LED-lygter og kromdetaljer de helt rigtige steder.

Mercedes-Benz E-Klasse Sedan

Stadig diesel og benzin

Mild hybrid og Plug-in hybrid bliver en del af modelprogrammet fra starten. Det betyder, at alle kan få glæde af de økonomiske og bæredygtige drivliner. Alle mild hybrid systemer er optimeret til at bidrage med hele 205 newtonmeter boost til benzin- og diesel motorer. Alle motorvarianter kombineres som standard med den nyeste version af Mercedes’ 9G-TRONIC automatgearkasse.

Mercedes-Benz E-Klasse Sedan

Motorprogram

Benzin
Plug-in hybrid
op til 115 km rækkevidde
Diesel
Mercedes-Benz E-Klasse Sedan

Fakta: Mild hybrid og Plug-in hybrid

Mild hybrid (MHEV)

Benzin- og dieselmotor som du kender det. Et lille batteri hjælper ved igangsætning og acceleration. En mild hybrid kræver ikke anden opladning end den kørsel, du foretager i bilen.

Elektrisk logo

Plug-in hybrid (PHEV)

Benzin- og dieselmotorer som er ledsaget af en mellemstor batteripakke. Plug-in hybrider kan køre på strøm uden at bruge brændstof, men kræver opladning fra ladeboks eller anden ekstern kilde.

Bæredygtig

Mercedes E-Klasse produceres stadig som diesel og benzin, men altid som mild hybrid, hvilket forbedrer brændstoføkonomi og effektivitet. Selve produktionen af E-Klasse foregår under CO2 neutrale forhold. Mercedes-Benz har forpligtet sig til at være CO2 neutral på tværs af hele værdikæden inden 2039.

Bliv kontaktet så snart der er nyt om E-Klasse

Scroll to Top