Vi udvider forretningen
med det kinesiske luksusmærke Hongqi

Vi udvider forretningen med det kinesiske luksusmærke Hongqi

Foråret byder på en spændende bilnyhed hos P. Christensen, der nu føjer et elektrisk luksusmærke til portefølje af bilmærker. I løbet af marts måned vil man kunne opleve flagskibet E-HS9 fra det kinesiske bilmærke Hongqi hos P. Christensen på Østerbro, i Risskov og i Kolding.

”Vi har netop indgået et samarbejde med K.W. Bruun Import om forhandlingen af Hongqi, fortæller Divisionsdirektør Christian P. Christensen og fortsætter: ”Vi blev inviteret med på en rejse, der var for spændende til ikke at være en del af. Hongqi repræsenterer et univers af enestående luksus og komfort, så det vil være et helt unikt supplement til vores eksisterende bilmærker.”

Hongqi er kommet til P. Christensen - læs mere her

Udvidet samarbejde

Hos K.W. Bruun Import glæder koncernforhandlerchef Kurt S. Jensen sig over det udvidede samarbejde: ”Vi er glade for, at P. Christensen var klar på at springe ud i dette eventyr samme med os. Vi tager hul på et helt nyt og spændende kapitel, men jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at Pieter Larsen, Morten Mygind og Thomas Secher og deres team af dedikerede medarbejdere har både viljen og kompetencerne til at løfte denne opgave. Salgsteamet har gennemført vores ambitiøse elbiluddannelse ”Electric Academy”, så de er yderst velforberedte og klar til at rådgive om vores nye elektriske luksusmærke”.

Det er ikke kun i salgsteamet, at man er klar til at tage imod det nye kinesiske mærke. ”Vores nye Hongqi-kunder skal opleve service og tryghed i alle bilkøbets facetter og det gælder naturligvis også på værkstedet og hele eftermarkedsdelen”, fortæller Christian P. Christensen. ”Derfor har vores teknisk ansvarlige og mekanikere været på en grundig uddannelse i den nye model, E-HS9, så de er 100 % klædt på til at give den bedste kundeoplevelse.”

Hongqi E-HS9

Flagskibet E-HS9

Den første model fra Hongqi, der lanceres i Danmark, vil være den elektriske luksus-SUV E-HS9, der kan fås i både 6 og 7 personers udgaver.

E-HS9 er et designstatement, som er tegnet af chefdesigner for Hongqi, Giles Taylor, der tidligere har været designer hos både Jaguar og Rolls Royce. Den er 5,2 m lang, 1,7 meter høj og 2,2 m bred. Den kan fås med et batteri på op til 120 kWh og har en rækkevidde på op til 515 km.

”Der er ingen tvivl om, at E-HS9 er en bil med blikfang, som sikkert vil få folk til at vende sig om på gaden, siger Christian P. Christensen. ”I virkeligheden er den største oplevelse i kabinen – både bag rattet, men så sandelig også på passagersæderne, der giver et sensationelt højt niveau af komfort. Vi ser virkelig frem til at præsentere E-HS9 for kunderne.”

Hongqi

Hongqi blev etableret i 1958 og er Kinas ældste bilproducent. I dag er Hongqi den førende producent af luksus/premiumbiler og er en del af FAW gruppen, der er Kinas andenstørste bilproducent. FAW har desuden joint venture med VW, Audi, Toyota og Mazda.

Hongqi er etableret globalt med de mest moderne produktionsfaciliteter i Kina med fokus på energioptimering, et designcenter i München under ledelse af chefdesigner Giles Taylor og et R&D center i Sillicon Valley. 

Hongqi E-HS9
Scroll to Top