Jeep

Ny Jeep Avenger

Første fuldelektriske SUV fra Jeep.

Jeep har for første gang nogensinde præsenteret en fuldelektrisk SUV til Paris Motor Show 2022 – Jeep Avenger. Jeep Avenger har fået en helt ny elektrisk drivlinje, som byder på en unik 400 volt elektrisk motor med 260 Nm, 156 hestekræfter og et 54 kWh batteri, som giver Avengeren en fremragende rækkevidde op til 550 km (WLTP)*.

Den kompakte SUV fastholder mærkets DNA med en unik kombination af design, funktionalitet, teknologi og evne til at tilfredsstille kundens behov. Jeep Avenger vil positioneres lige under storebroren, Renegade og med dens kompakte dimensioner, er Avenger en ideel SUV til en aktiv livsstil. Batteriet er placeret under for- og bagsæderne, hvilket gør bilen mere stiv, som resulterer i at bilen er nemmere at styre og giver føreren en mere komfortabel køreoplevelse.  

Med et 100 kW Mode 4-kabel DC (jævnstrøm) i en hurtig offentlig lader, er tre minutters opladning nok til 30 km – og på bare 24 minutter er batteriet ladet fra 20 – til 80%. Med et 11 kW Mode 3-kabel på en offentlig lader eller Wallboks, kan Avengeren lades fra 0 – 100% på 5,5 time.

Avenger starter derfor Jeeps vej op om fire fuldelektriske SUV’er i Europa inden 2025, som er en del af Jeeps globale elektrificeret strategi om at være førende inden for emissionsfri SUV’er. 

Jeep Avenger forventes at lande hos de danske Jeep-forhandlere i begyndelsen af 2023.

*Rækkevidde op til 400 km, men op til 550 km i by (WLTP).

Vil du være den første til at høre mere om Jeep Avenger?

State-of-the-art teknologi.

Designet på Jeep Avenger er inspireret ud fra Jeeps historie og særligt den ikoniske Jeep Wrangler. Designet er stilrent, robust og ekspressivt.

Indvendigt byder modellen på en 7″ eller 10,25″ Touch skærm (afhængig af variant) med Jeep Uconnect Infotainment-system, som gør at føreren altid er “connected” med sin smartphone. Afhængig af model, kan du trådløst tilkoble din smartphone til Apple CarPlay eller Android Auto. Med den store 10,25″ Touch skærm, har du mulighed for at tilpasse indholdet til dig. Du kan vælge op til 12 forskellige widgets pr. side og op til seks forskellige sider.

Avenger byder også på en integreret TomTom-navigation med stemmegenkendelse og over-the-air-opdateringer. 

Med Jeep Mobile App, har du mulighed for at låse op og låse dørene på Avengeren, holde øje med batteriets tilstand, samt tilpasse det indvendige klima inden du træder ind i kabinen.

Ny Jeep Avenger

Selec-Terrain® - køreglæde på alt terræn.

Den nye Jeep Avenger, er den første forhjulstrukken Jeep, som standard er udstyret med Selec-Terrain® og Hill Descent Control – og sammen med de imponerende til- og frakørselsvinkler og den beundringsværdige frihøjde, skiller Avengeren sig ud fra alle andre modeller i segmentet. 

Selec-Terrain®-systemet tilbyder seks forskellige køre modes: “Normal”, “Eco”, “Sport”, “Snow”, “Mud” og “Sand”, som hver især er udviklet til en optimal og suveræn køreoplevelse til det givne terræn. “Eco” er udviklet til at øge rækkevidden. 

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Vil du vide mere?

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll to Top