Ny Mercedes-AMG S63 E PERFORMANCE

Den mest kraftfulde S-klasse nogensinde

S-Klassen er et ikonisk stykke bilhistorie for Mercedes-AMG. Allerede for mere end 50 år siden da S-Klassen blev til, formåede Mercedes-Benz at levere en luksuslimousine med komfort og høj ydelse. Mercedes-AMG S63 E PERFORMANCE er i dag mere end bare en S-Klasse. Ingeniørerne i Affalterbach har med direkte inspiration fra hybridsystemerne i Formel 1 skabt noget helt unikt. S63 AMG lanceres for første gang som plug-in hybrid.

Det betyder, at Mercedes-AMG S63 E PERFORMANCE leverer intet mindre end 802 hestekræfter og 1430 Nm. Denne pakke består af en 4,0-liters V8-biturbomotor og AMG-hybridteknologien, som endnu en gang sætter nye standarder for en plug-in hybrids formåen.

Højspændte tal

Den høje ydelse afspejles også i S63 E PERFORMANCE’ mange rekorder. Med el- og forbrændingsmotorens sammenspil, accelerer Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE fra 0 til 100 kilometer i timen på bare 3,3 sekunder og fortsætter op til den elektroniske begrænset topfart på hele 290 kilometer i timen. Når bilen møder et sving hjælper systemer som AMG ACTIVE RIDE CONTROL og AMG RIDE CONTROL+ undervognen med at komme hurtigt videre.

Når dette er sagt, så er Mercedes-AMG S63 E PERFORMANCE stadig en S-Klasse, som derfor stråler af komfort og eksklusivt udstyr. Når turen skal være komfortabel, præsterer det store 13,1 kWh store batteri en rækkevidde på op til 33 kilometer. Derfor er det den mest brændstofeffektive S-Klasse fra AMG i Affalterbach, nogensinde.

Mercedes-AMG S63

Højspændte tal

 

I den nye Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE kombineres den 4,0-liters V8-biturbomoter med AMG-hybridteknologien, som endnu en gang sætter nye standarder i hele hybrid æren. Sammen med AMG Performance 4MATIC+-firehjulstrækssystem kulminerer det i brutale 802 hestekræfter og 1430 Nm.

De voldsomme tal ses også på S 63 E PERFORMANCE’ rekorder. Med hele hybrid og forbrændingsmotorens sammenspil, accelerer Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE fra 0 til 100 kilometer i timen på bare små 3,3 sekunder, derefter kan den fortsætte opstigningen til den elektroniske begrænset topfart, på hele 290 kilometer i timen.

Det højtydende batteri i S 63 E PERFORMANCE har en kapacitet på 13,1 kWh. Det leverer 70 kW konstant effekt, og 140 kW effekt når motoren virkelig skal præstere. Batteriet giver en elektriske rækkevidde på 33 kilometer før den rå motorkraft overtager.

Mercedes-AMG S63

Vil du vide mere om Mercedes-AMG S63 E Performance?

Inspireret af racerbanen

Det karakteristiske design domineres af den særlige AMG-grill med lodrette lameller i krom, de aggressive LED-forlygter og den lave, voluminøse front med markante luftindtag, som sikrer tilstrækkelig køling til motor og de keramiske bremser. Den gennemførte coupéprofil understøttes af rammeløse døre og muskuløse linjer, som kulminerer over baghjulene og kun brydes af hækspoileren, der automatisk folder op ved høje hastigheder for ekstra vægt og greb på de bagerste hjul.

Med kombinationen af rummelighed, komfort og kompromisløs performance tog Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé verden med storm ved præsentationen i 2018. Nu har ingeniørerne i Affalterbach overgået sig selv med den ny Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE, som fusionerer benzin- og elkraft med direkte inspiration fra Formel 1.

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE er plug-in hybrid-versionen af den ikoniske Mercedes-AMG GT 63 S 4-dørs coupé, som første gang så dagens lys i 2018, og plug-in hybrid teknologien i den nye model, som er designet med inspiration fra Formel 1, hjælper blandt andet med at reducere forbruget og gør det samtidig muligt at tilbagelægge kortere distancer på ren elkraft.

Men selvom en lydløs model fra Mercedes-AMG i sig selv er en verdensnyhed, er det især de ekstreme præstationer, som gør performance-coupéen fra Affalterbach interessant.

Mercedes-AMG S63
Mercedes-AMG GT 63 E Performance

Performance

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE er repræsenterer foreløbig spydspidsen fra Mercedes-AMG, når det gælder performance til brug på offentlig vej og er blandt andet udstyret med nyeste generation af affjedringssystemet AMG RIDE CONTROL, mens kabinen blandt andet byder på MBUX med specifikke hybrid-displaydesigns og ikke færre end syv køreprogrammer, der gør det muligt at opsætte bilen præcis efter omgivelser, underlag og humør:

  • Electric (op til 130 kilometer i timen)
  • Comfort
  • Sport
  • Sport+
  • Race
  • Slippery
  • Individual

Nyt karakteristisk design

For første gang bærer en S-Klasse sedan den ikoniske AMG-kølergrill med lodrette lameller og en stor central stjerne. Den store AMG-kølergrill har fået selskab af store luftindtag, som udover at gøre bilen karismatisk også leverer fornyet energi og luft til den kraftfulde motor.

Vil du vide mere om Mercedes-AMG S63 E Performance?

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll to Top