Den ny C-Klasse All-Terrain.

Helt ny Mercedes c-klasse all-terrain

For første gang nogensinde bliver Mercedes C-Klasse lanceret som All-Terrain – en variant som hidtil kun har været tilgængelig hos E-Klassen. Den ny C-Klasse All-Terrain bliver en anelse længere, højere og bredere end den konventionelle C-Klasse. Derudover får All-Terrain også et offroad-design med bl.a. et nyt design på kofangeren (både for og bag) med en mat mørkegrå belægning, som virkelig understreger off-road-looket. All-Terrain kan tilkøbes med et særlig off-road lys, som sikrer føreren hurtigere belysning – selv ved forhindringer og sving.

Ny C-Klasse All-Terrain skal opleves.

Vil du være den første til at høre mere om den ny C-Klasse All-Terrain?

Mercedes C-Klasse All-Terrain: Nyt off-road design.

Ny Mercedes C-Klasse All-Terrain har fået et nyt råt design. Kølergitteret på fronten har to vandrette lameller i sølv med højglanskrom og Mercedes-stjernet i midten. De lodrette elementer i grillen understreger off-road-looket. De brede luftindtag i mørkegrå med de sølvgrå detaljer, giver C-Klassen en robust og aggressiv karakter. Sideskørterne og hjulkasserne er også i mat mørkegrå, som rent visuelt skaber kontrast til den hvide lak på den viste model. I sidelisten er der integreret en ekstra kromliste. Bagkofangeren fremhæver off-road-looket med den matte mørkegrå farve og de sølvkrommede detaljer på læssekanten. 

All-Terrain modellerne er bygget på baggrund af AVANTGARDE-designet. Det kommer bl.a. til syne ved vinduerne i siden og tagrælingerne, som er poleret aluminium. Detaljerne på B-stolperne og sideruderne bagerst er i sort højglans. AVANTGARDE er også at finde i interiøret, hvor der kan vælges imellem tre farvekombinationer: Brun / sort, sort / Sienna brun eller sort / Macchiato beige. 

Mercedes C-Klasse All-Terrain kan bestilles nu.

Mercedes-Benz C-Klasse Stationcar All-Terrain

Elektrificeret motorer.

Mercedes C-Klasse All-Terrain kan bestilles med en benzin- eller dieselmotor. Benzinmotoren er en 4-cylinderede motor, som har en anden generations startgenerator integreret, dvs. at forbrændingsmotorens effekt kan øges op til 15 kW på el. Ligesom benzinmotoren, har den 4-cylindrede dieselmotor samme integration.

DYNAMIC SELECT med off-road

Som standard har Mercedes C-Klasse ECO, COMFORT, SPORT og INDIVIDUAL som køreprogrammer, men med All-Terrain fås yderligere to programmer: DYNAMIC SELECT og OFFROAD. DYNAMIC SELECT er beregnet til terræn kørsel, hvorimod OFFROAD er beregnet til let terræn, såsom sand, grus eller grusveje. For yderligere tilpasning, anbefales OFFROAD+ med DSR (Downhill Speed Regulation) til et stejlt og tungt terræn. Chaufføren kan skifte kørestil i kontaktpanelet.

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Interesseret i den ny C-Klasse All-Terrain? Bliv kontaktet som den første.

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll to Top

Periodiske udfordringer med vores hovednummer: 70 202 203

Vi oplever udfordringer hos vores teleudbyder. Kontakt en medarbejder direkte på nedenstående links