nyhed - EQT

Mercedes-Benz Vans udvider sin produktportefølje med EQT til familier og aktive fritidsentusiaster.

Med Concept EQT giver Mercedes-Benz Vans et håndgribeligt indtryk af den første premiumbil i segmentet for små varebiler til familier og private kunder, der er vilde med fritidsaktiviteter: T-Klassen og dens fuldt elektriske variant. 

EQT kombinerer rigelig og alsidig plads til syv passagerer og et generøst bagagerum med et Mercedes-typisk design og tilgang til førsteklasses appel, komfort, funktionalitet, forbindelse og sikkerhed. Mercedes-Benz Vans oversætter således V-Klassen succesopskrift til et kompakt format, der bringer en ny premium kvalitet ind i segmentet for små varebiler.

Concept EQT understreger den unikke kombination af førsteklasses komfort og kompromisløs funktionalitet med elektrisk køreglæde med et elektrisk longboard, der er perfekt integreret i bagagerummet.

Concept EQT

Concept EQT er umiddelbart genkendelig som medlem af Mercedes-EQ familien. Dens design kendetegnes ved afbalancerede proportioner og et sensuelt overfladedesign.

Muskuløse skuldre understreger bilens kraft og følelsesmæssige appel. Den karakteristiske sorte panelfront med LED -forlygter foran flyder fra motorhjelmen og skinner med et stjernemønster. De forskellige størrelser med en 3D-effekt er fremhævet i hele køretøjet forfra og de 21 tommer letmetalfælge med en højglans finish til panoramataget og det elektriske longboard bagi. Der er også en lysstrimmel, der forbinder LED -forlygterne med LED -baglygterne. Dette i kombination med bilens lakering i højglans sort skaber en fascinerende kontrast, hvilket resulterer i æstetik af en særlig høj kvalitet.

Mercedes-EQ EQT

Vil du vide mere om Mercedes-Benz EQG

Mercedes-EQ EQT

EQT Interiør

Interiøret er lige så stilfuldt som eksteriøret – det er præget af en elegant kontrast mellem sort og hvid. Sæderne er betrukket med hvidt nappalæder; flettede læderapplikationer på midterpanel i sædet består af genbrugsskind.

Derudover understreger runde ventilationsåbninger i højglans sort, galvaniserede trimelementer og multifunktionsrattet med Touch Control-knapper det moderne udseende i høj kvalitet.

Den omgivende belysning på midterkonsollen, døre og i fodbrønden skaber en stilfuld atmosfære.

Med MBUX infotainmentsystem (Mercedes-Benz User Experience) bringer Mercedes-Benz det innovative betjenings- og displaykoncept til segmentet for små varebiler.

Systemet kan bekvemt betjenes ved hjælp af det fritstående centrale display med berøringsfunktion, berøringsknapperne på rattet og eventuelt stemmeassistenten “Hey Mercedes”. Dens evne til at lære takket være kunstig intelligens er unik.

Vil du vide mere om Mercedes-Benz EQG?

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll til toppen