Byggebranchen holdes godt kørende

NCC sørger hver dag for at holde Danmark kørende. Entreprenørvirksomheden arbejder med komplekse byggeprocesser – fra start til slut. Det gælder bl.a. skoler, hospitaler, veje, broer, boliger og meget andet, der holder samfundet i funktion.

Vi er rigtig glade for vores længerevarende samarbejde med NCC Roads.
Det er vigtigt for os, at vores biler kan bidrage positivt i samfundets struktur og velstand.

Derfor var det med stor begejstring da vi kunne levere endnu en Mercedes-Benz til virksomheden. Denne gang var det en Sprinter 317 med dobbeltkabine og lad. Den har udstyr som 9 trins automatgear, adaptiv fartpilot, klimaanlæg, oliefyr med timer, bluetooth radio med Apple Car Play, tågelygter, vinterhjul og 3,5 tons træk.

Dertil er bilen opbygget i samarbejde med Danlad – så den har fået alulad med presenningsruf, værktøjsskabe, rotorblik og blitz lys for/bag.

At valget faldt på Sprinter, var ikke helt tilfældigt. NCC Roads har en stor flåde af Mercedes-Benz Sprinter, der løbende udskiftes til nye modeller. Det var vigtigt for virksomheden med driftssikkerhed, lave vedligeholdelsesomkostninger og god kvalitet – bl.a. at bilen kan holde til en robust belastning med 3,5 tons anhængervægt.

Tak for samarbejdet.
Og tak fordi vi må være en del af jeres spændende arbejde.

Scroll to Top