Byggebranchen holdes godt kørende

NCC sørger hver dag for at holde Danmark kørende. Entreprenørvirksomheden arbejder med komplekse byggeprocesser – fra start til slut. Det gælder bl.a. skoler, hospitaler, veje, broer, boliger og meget andet, der holder samfundet i funktion.

Vi er rigtig glade for vores længerevarende samarbejde med NCC Roads.
Det er vigtigt for os, at vores biler kan bidrage positivt i samfundets struktur og velstand.

Derfor var det med stor begejstring da vi kunne levere endnu en Mercedes-Benz til virksomheden. Denne gang var det en Sprinter 317 med dobbeltkabine og lad. Den har udstyr som 9 trins automatgear, adaptiv fartpilot, klimaanlæg, oliefyr med timer, bluetooth radio med Apple Car Play, tågelygter, vinterhjul og 3,5 tons træk.

Dertil er bilen opbygget i samarbejde med Danlad – så den har fået alulad med presenningsruf, værktøjsskabe, rotorblik og blitz lys for/bag.

At valget faldt på Sprinter, var ikke helt tilfældigt. NCC Roads har en stor flåde af Mercedes-Benz Sprinter, der løbende udskiftes til nye modeller. Det var vigtigt for virksomheden med driftssikkerhed, lave vedligeholdelsesomkostninger og god kvalitet – bl.a. at bilen kan holde til en robust belastning med 3,5 tons anhængervægt.

Tak for samarbejdet.
Og tak fordi vi må være en del af jeres spændende arbejde.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email