Lokalt samarbejde er vigtigere end nogensinde før

DN Tømrer har travlt med byggeprojekter og deres nye projekt DN-Aptering, som har fokus på levering og montering af glasvægge til erhvervslivet. Kolding-virksomheden har mere end 80 mand ansat og opgaver i det meste af landet.

Det var ikke noget nyt bekendtskab, da DN Tømrer lagde vejen forbi P. Christensen på Trianglen i Kolding. For fire år siden, valgte virksomheden at skifte hele bilparken ud med Mercedes-Benz. Bilerne skulle naturligvis handles lokalt – ligesom servicering og udvidelsen af bilparken også skulle ske hos P. Christensen. Derfor kunne tømrervirksomheden i sidste uge, afhente helt nye Mercedes-Benz Vito, Sprinter samt to C-klasse stationcar.

P. Christensen er certificeret Mercedes-Benz VanPro-center – det er et europæisk program, der er skabt til Mercedes-Benz varebilskunder. Det betyder, at en kunde ikke bare køber en bil, men bliver en del af en organisation, der kun tænker i varebiler.

”Vores mekanikere er van-mekanikere, vores værksteder er van-værksteder. Alt er specialiseret – udvalget er større, rådgivningen bedre, ventetiden kortere, åbningstiderne længere og så er der en mekaniker på vagt døgnet rundt.” fortæller erhvervssælger Sten Sørensen hos P. Christensen.

Bilernes driftssikkerhed, økonomi og service trak op. ”Vi har de 4 år, hvor vi har kørt Mercedes-Benz, ikke haft et driftsstop og det fortæller mig lidt om at bilerne er skruet godt sammen. Det er også det, vi forsøger at sælge i virksomheden DN Tømrer – godt håndværk til tiden. Så hvorfor er det altid prisen vi skal høre på? Og ikke ting som: God kvalitet, aflevering til tiden, gode forhold for medarbejdere og overholdelse af arbejdsmiljø forhold osv. Det mangler jeg i håndværksbranchen at der kommer fokus på. Og at det ikke altid er ’billigt’ vi skal høre på fortæller Jan Peters, direktør for DN Tømrer og uddyber:

”Vi er meget glade for samarbejdet med P. Christensen – både når det kommer til udvalget af biler og serviceringen efterfølgende. Så det var ikke noget svært valg for os, da vi skulle udskiftet vores bilpark. Men det betyder også noget, at P. Christensen er en Kolding-virksomhed, der blev dannet midt i Kolding by, som vores egen virksomhed gjorde.”

DN Tømrer blev grundlagt 1965 af tømrermester Gudmund Damgaard Nielsen og tømrermester H.P. Hansen på Seestgade i Kolding. Mens P. Christensen på det tidspunkt havde holdt til på Haderslevvej siden 1924. ”Hvordan samarbejdet var dengang, kan vi ikke berette om. Men i en by som Kolding, er vi vant til at hjælpe hinanden – vi tror på, at vi sammen kan spille hinanden gode og opbygge stærke relationer.” tilføjer Jan Peters.

Hos P. Christensen startede året med nedlukningen af personbilsafdelingen grundet myndighedernes restriktioner indenfor detailhandlen. Erhvervsafdelingerne måtte gerne holde åbent, men den lave trafik i huset kunne mærkes. ”Med et kommunikationsfokus på ’Vi holder Danmark kørende’ havde vi en stor opgave i at fortælle, at erhvervsafdelingerne og værkstederne havde åbent som normalt. Vi har et stort ansvar for vores kunder og samarbejdspartnere – for vi ved godt, at bilerne er vigtige for forretningen. Og bilerne må helst ikke holde stille, og specielt ikke i en krise som denne.” fortæller Finn Lynge, der er salgschef hos P. Christensen.

Med den nye portion biler, holder DN Tømrer i hvert fald forretningen kørende. Det er vigtigt – for der er nok at lave derude. ”Vi sætter en ære i at overholde tidsplaner og aftaler, samt det gode håndværk. DN-Tømrer afleverer til tiden og i god kvalitet.” fortæller Jan Peters. Og med konceptet DN-Aptering med fokus på glasvægge til erhvervslivet, har travlheden for alvor sat sit præg.

”Det bedste vi kan tilbyde DN Tømrer, er at holde dem kørende fra a til b. Skulle der opstå et problem med en bil, har vi 24 timers mekanisk service – hvis det kan laves på stedet, sørger vi for det. Ellers sørger vi for at bilen bliver prioriteret og snarligst er klar til arbejdet igen. Jeg er meget glad og taknemlig for samarbejdet med DN Tømrer.” afslutter Sten Sørensen.

 

Lokalt samarbejde i Kolding
Scroll to Top