MERCEDES-Benz

CLE

Den perfekte kompagnon

Den helt nye Mercedes-Benz CLE er designet til at inspirere.

 CLE er designet til komfort, eksklusivitet og ikke mindst sportslige køreegenskaber. CLE kommer til at være tilgængelig både som coupé og cabriolet. Den fanger øjet med et strømlinet design og udstråler en ubestridelig selvtillid, der kun kan findes i et ægte ikon. Hver eneste detalje er omhyggeligt udformet for at give dig en uforglemmelig køreoplevelse.

Helt nyt MBUX

CLE leveres med den nyeste version af MBUX – præcis ligesom den nye E-Klasse. MBUX i tredje version kan optage rutiner og derved tilpasse bilen til din dagligdag. Disse rutiner kan automatisk eller manuelt opsættes. Kører du f.eks. altid med sædevarme og klimaanlægget på 23 grader i de kolde vintermåneder, så kan CLE huske dette – og tilpasse kabinen på forhånd.

Vil du være den første til at høre mere om CLE?

Uforglemmelig køreoplevelse

Tyngdepunktet i CLE er meget lavt, hvilket giver fortrinlige køreegenskaber i sving og skarpe hjørner. Dertil kan den udstyres med aktiv undervogn og styring på bagaksel, hvilket giver et mindre drejeradius end C-Klasse Coupé. Mercedes-Benz tilbyder bagakselstyring på et flere modeller – funktionen forbedrer køredynamik ved højere hastigheder, men har også en positiv indflydelse på radius ved parkering.

Mercedes-Benz CLE Coupé

Elegance med styrke

Som alle andre modeller fra Mercedes-Benz leveres CLE med et bredt motorprogram. 
Vælg mellem benzin, diesel og Plug-in Hybrid. Benzin og diesel vil være tilgængelige fra starten – mens Plug-in Hybrid introduceres senere.

Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Motorprogram

Benzin
Diesel
Mercedes-Benz CLE Coupé

Fakta: Mild hybrid og Plug-in hybrid

Mild hybrid (MHEV)

Benzin- og dieselmotor som du kender det. Et lille batteri hjælper ved igangsætning og acceleration. En mild hybrid kræver ikke anden opladning end den kørsel, du foretager i bilen.

Elektrisk logo

Plug-in hybrid (PHEV)

Benzin- og dieselmotorer som er ledsaget af en mellemstor batteripakke. Plug-in hybrider kan køre på strøm uden at bruge brændstof, men kræver opladning fra ladeboks eller anden ekstern kilde.

Kom sikkert frem

ATTENTION ASSIST, Active Brake Assist, Active Lane Keeping Assist og Speed Limit Assist er bare nogle af de systemer som CLE som standard leveres med. Det er systemer som forhindrer udskridning, træthed, stabilitet ved nedbremsning og meget mere. CLE er en kompagnon med stor sikkerhed.

Bliv kontaktet så snart der er nyt om CLE

Scroll to Top

Periodiske udfordringer med vores hovednummer: 70 202 203

Vi oplever udfordringer hos vores teleudbyder. Kontakt en medarbejder direkte på nedenstående links