Mercedes me Eco Coach

Ny app belønner effektiv elektrisk kørsel med rabat på opladning.

Mercedes me Eco Coach hjælper brugere af elbiler og Plug-in Hybrider med at optimere deres elektriske kørsel og anvende strømmen mere effektivt. Mere end 50.000 brugere anvender allerede app’en, som belønner de dygtige med halv pris på opladning gennem Mercedes me Charge.

Nu kan brugere af en elbil eller Plug-in Hybrid fra Mercedes-EQ få hjælp til at effektivisere deres elektriske kørsel. Mercedes me Eco Coach er en brugervenlig app, der fungerer som en personlig træner og giver nyttige og motiverende råd om at få det mest mulige ud din elektriske kørsel.

App’en har nu nået 50.000 brugere, og dét fejrer Mercedes-Benz ved at udlodde vouchers, som udløser halv pris på opladninger gennem Mercedes me Charge netværket. Kampagnen løber til og med den 31. oktober 2022.

Brugerne af Mercedes me Eco Coach kan indsamle point ved at gennemføre forskellige udfordringer. En udfordring kan for eksempel være at maksimere andelen af elektrisk kørsel i sin Plug-in Hybrid – eller at lade op flere dage i træk i en bestemt periode. Man har også mulighed for at deltage i underholdende konkurrencer, som skifter hver måned. De optjente point veksles til vouchers, som gælder i to år fra udstedelsesdatoen.

Forbedret kørestil og opladningsmønster.

Eco Coach er skabt til at gøre overgangen til elektrisk mobilitet nemmere for Mercedes-EQ kunder. App’en motiverer brugerne af elbiler og Plug-in Hybrider til at optimere deres adfærd i forhold til elektrisk kørsel og opladning gennem spil og konkurrencer, og teknologien har allerede vist sig at være vellykket.

Intern statistik viser nemlig, at brugere af en Plug-in Hybrid, som samtidig anvender Mercedes me Eco Coach, kører elektrisk i helt op til 58% af tiden. Dette er 22% mere, end brugere af Plug-in Hybrider, som ikke anvender Eco Coach.

Brugere af fuldt elektriske biler, som også anvender Eco Coach, leverer ligeledes overbevisende resultater. Her er batteriets opladningstilstand efter en opladning i gennemsnit 79%, hvilket er blot ét enkelt procentpoint under de 80%, som anbefales af Mercedes-EQ for at sikre den længst mulige batterilevetid.

Mercedes me Eco Coach kan downloades gratis via App Store og Google Play. Funktionerne er tilgængelige for alle modeller udstyret med COMAND Online infotainment-system version NTG 5.5 og nyere. For at anvende Mercedes me Eco Coach kræves et Mercedes me ID. Anvendelse af Mercedes me Charge kræver desuden en registrering i Mercedes me Charge User Portal.

Scroll to Top