Ny Citroën ë-C3

Favoritten

Efter mere end 20 år på det danske marked lanceres nu den fjerde version af den populære Citroën C3 – og denne gang i en fuldelektrisk version; ë-C3. Den nye elbil er alt, hvad der kan forventes af en moderne elbil – og mere til.

Den nye Citroën ë-C3 imponerer med ikke mindre end en rækkevidde på 320 km (WLTP) på én opladning i den første version. Når de 320 km er brugt, kan du lade ë-C3 fra 20-80% på bare 26 minutter vha. den hurtige 100 kW DC-opladning. Udover en støjfri kabine byder elbilen også på Citroëns avanceret og innovative Citroën Advanced Comfort® Suspension, som giver passagerne en fornemmelse af at svæve på det “flyvende tæppe”. 

Citroën ë-C3 forventes at blive den billigste model fra Citroën. Skriv dig op her på siden, så du kan være blandt de første til at få priserne.

Vil du vide mere om ny Citroën ë-C3?

Slap af...

I en verden fyldt med hektiske dage og travle veje er der intet som at træde ind i en bil, der omfavner dig med komfort og luksus. Det er ikke bare en bil, det er din oase af ro og velvære. Med ë-C3 har Citroën igen fokuseret på komfort ved at udstyre den med Citroën Advanced Comfort® Suspension som standard.

Men komfort er ikke kun fysisk. Det er også følelsen af sikkerhed og selvtillid, som den pålidelige teknologi i bilen giver dig. Fra avancerede førerstøttesystemer, der hjælper med at holde dig på rette spor, til den intuitive infotainment-skærm, som holder dig opdateret og underholdt – alt er designet til at gøre din kørsel ubesværet og afslappet.

Citroën ë-C3

Specifikationer

Ydelse
Strøm

ë-C3 byder på nyt design

Den nye model lanceres som en kompakt bil i samme størrelse som de forrige generationer, men som noget nyt har ë-C3 fået en SUV-lignende frihøjde og indstigning, der er med til at forbedre komfort og trafiksikkerhed. Designet er mere kantet, direkte og i fuldstændig overensstemmelse med Citroëns nye designsprog. 

Vi glæder os til at opleve den i vores afdelinger i Kolding, Skejby og på Østerbro.

Citroën ë-C3

Udstyret godt fra start

Den nye Citroën ë-C3 bliver leveret med massevis af udstyr og teknologi – allerede som standard.

ë-C3 vil bl.a. kunne fås med:

  • Trådløs NFC opkobling
  • Citroën Advanced Comfort® Suspension
  • Automatisk nødbremse
  • Udvidet vejskilt genkendelse
  • Overvågning af blinde vinkler
  • Aktiv vognbaneskifteadvarsel

Bliv kontaktet som den første

Udfyld dine oplysninger og bliv kontaktet lige så snart vi har mere information om den nye Citroën ë-C3
Scroll to Top