Mercedes-Benz

Mercedes GLC
Coupé

Coupe..? SUV..? racerbil..?

Vi forstår godt, hvorfor flere vil mene, at Mercedes-Benz GLC Coupé kommer tæt på at være en racerbil.

Med den nye faceliftede GLC Coupé får du det bedste fra to verdener – SUV’ens dynamiske power kombineret med coupéens sportslige træk, som tilsammen udgør en smuk symfoni af dynamisk design og fremragende performance. Selvom den er en tung gentleman, er den nu med sine nye endnu slankere linjer blevet let på tå, hvilket gør det til en leg på de danske veje.

Bygget på det stærke fundament af den klassiske Mercedes-Benz C-klasse er GLC Coupé ikke kun smuk at se på, men med dens fantastiske nye interiør og innovative teknologi er den også en drøm at køre i. Den nye faceliftede GLC byder på mere markante linjer, flere designdetaljer og kvalitetsmaterialer som carbon og børstet stål, som nu er en fast del af interiøret.

 

Meget mere infotaintment

Tag plads og nyd synet af det nye og teknologiske cockpit, hvor den velkendte MBUX-skærm er blevet udskiftet med en 12” højopløsnings LCD-skærm, som gør betjeningen af bilen til en leg. Uanset, om du har behov for at geare ned og tage en rolig tur, eller trænger til et adrenalinkick fra en anden verden, vil du gang på gang blive overrasket over hvilken køreoplevelse, som venter dig.

Interiøret i GLC Coupé kombinerer sport, og moderne stil. Med et instrumentbræt der er horisontalt opdelt i to sektioner, generøse beklædningsflader og et centralt display i højformat. Det avantgarde sæde design og dørpaneler, understreger den høje kvalitet af interiør som Mercedes ligger for dagen.

Længere på kilowatten

GLC Coupé kommer med en forbedret hybridmotor, der nu kan køre op til 131 km alene på el (WLTP). Kombineret med forbrændingsmotoren leverer de et sammenspil på over 600 hestekræfter, og med sit moment på op til 750 nm kan den presse 0-100 km/t helt ned på 5,6 sekunder.

Takket være den elektriske rækkevidde kan normale hverdagsafstande tilbagelægges helt elektrisk, hvilket det nye og forbedrede hybridkørselsprogram sørger for, som fordeler den elektriske kræft ud, de steder på ruten, hvor der er mest brug for den.

Mercedes-Benz GLC Coupé interiør

MBUX system med mediadisplay

Med den nye generation af MBUX er din køreoplevelse endnu bedre digitalt forbundet. Via det store touch display kan du intuitivt styre de vigtigste funktioner i bilen. Og med individuelle brugerprofiler holder MBUX  dine foretrukne radiostationer, playlister og navigationsruter lige ved hånden.

Mercedes-Benz GLC Coupé interiør

Head-up display

Head-up displayet forvandler forruden til et digitalt cockpit med et virtuelt billede, der svæver over motorhjelmen. På den måde kan du holde øje med de vigtigste oplysninger som for eksempel hastighed, hastighedsbegrænsninger, advarselsmeddelelser og navigationsvejledninger uden at blive distraheret.

 

Mercedes-AMG GLC Coupé

Airmatic og bagakselstryring

Med AIRMATIC får du glæde af trinløs dæmpningsregulering og en undervogn, der automatisk tilpasser sig bilens last. Samtidig leverer den køredynamiske bagakselstyring med en styrevinkel på op til 4,5° mere fleksibilitet og manøvredygtighed – for eksempel ved parkering.

Vil du vide mere?

Scroll to Top