Mercedes-Benz

Mercedes GLS

Ny faceliftet GLS

Mercedes-Benz har netop løftet sløret for den nye GLS SUV, der har fået en række ændringer i sit design, teknologi og udstyr, hvilket tager den store SUV op til næste niveau. 

Den nye GLS SUV kan genkendes på den nu endnu mere markante kølergrill, hvor de fire kendetegnende lameller er blevet galvaniseret. Dertil er kofangeren også blevet mere markant og fremtrædende – blandt andet ved dens nye integrerede luftindtag i højglans sort. Samtidig har den store underskærm også været en tur under udvikling, der nu giver GLS SUV et mere brutalt og moderne udtryk.  Når du ser den bagfra, vil du hurtigt se, at baglygterne også har fået et nyt design, der er mere iøjnefaldende en nogensinde før.

Mercedes GLS Kommer i 6 forskellige motorvarianter der omfavner alle de behov som du skulle have. Lige fra den standard mild hybrid motor, til den voldsomme GLS 63. Og luksuriøse Maybach.

Meget mere infotainment

Den opdaterede generation af infotainmentsystemet MBUX bringer et nyt udseende til skærmene med sig. Displayerne kan individualiseres ved hjælp af tre forskellige stilarter; klassisk, sporty og diskret. 

Derudover kan displayet også vises i flere forskellige farver, som skifter i takt med den omgivende belysning, så du får en komplet og imponerende farveoplevelse i hele kabinen.

Alt dette kommer oven i det udstyr, som GLS hidtil har haft, og det kan betjenes direkte og bekvemt på en touchscreen. 

GLS AMG

Mercedes præsenterer også GLS i en AMG version: GLS 63 4Matic+ AMG, hvis eneste og fornemmeste opgave er at bringe luksus og ren råstyrke sammen til et.  

Med sine 612 hestekræfter kommer AMG Performance 4-hjulstrækket virkelig på arbejde, når der samtidig skal placeres 1000 Nm ned i asfalten, hvilket betyder, at GLS 63 4Matic+ kan accelerere fra 0 til 100 på bare 4,2 sekunder – ja, du læste rigtigt.  

Vil du vide mere?

Scroll to Top